Vedditt.com NYÍRSÉG Rally - DirtRally2.0 - Virtuál - Információk

Információ (566)
Gy12 13:50 #69 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Fura érzés volt befordulni az utolsó Jobb4-be… Hogy akkor most itt vége?? Köszönöm mindenkinek ezt a szezont! Főleg a Családomnak, Krisztának, aki hagyta, hogy rengeteg éjszakát eltöltsek a versenyek előkészületével, a fotókkal és mindennel. És még a játékot is hagyta… Nagyon fontos megemlíteni Ervint, akiről nem tudtok, de minden futamon itt volt velünk és felügyelte a Rallylive-ot! Köszönöm Dávidnak a remek ötletet és a kiváló futamszervezést! ÉS KÖSZÖNET MINDENKINEK, AKI ELINDULT akár egy futamon is! Jövőre?? IGEN! :)
Gy11 13:49 #69 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Igazi örömautózás volt! Kicsit kilazult a kézifék-bowden, de majd etapon húzunk rajta. A végén megijedtem, hogy nem marad majd gumi a legutolsóra és ott inkább kőfalaktól próbáltam távol tartani az autót. Persze a teszteken sokkal jobb időket mentem itt, de hát BE KELL ÉRNI!
Gy10 11:30 #69 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Óriási drámában voltam, vagyunk! Az előző gyors végén nem adta vissza a menetlevelünket a spori (értsd: lefagyott a játék) és ugyan el tudtunk rajtolni ezen (újraindult a szgép), de végig arra gondoltam, hogy itt a vége, nem lesz időnk, oda a futam, amire meglepő módon sokat készültem. Aztán most láttam, hogy még az utolsó bitek odaértek a szerverre, minden ok, visszamondhatom a WRC9 és DiRT5 megrendelést… A szakasz? Azt se tudtam hol járok, végig a nekrológomat fogalmaztam…
Gy9 11:24 #69 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Nagyon nehezen kezdtem neki az utolsó négy szakasznak… Remegett kezem, lábam. Tellér zabszemből egyet visszatartottam és azt szorongattam a hátsómmal… Aztán elrajtoltam és kisimult minden! Hatalmas érzés szánkózni lefelé a széles, jeges utakon! Túl sok interjút olvasgattam másoktól a defektekről, ezért annyira vigyáztam, hogy esélyt nem adtam egy kőfalnak sem, hogy kicsípje a gumit. Ez látszik is az időn…
Gy12 11:23 #1 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Na, ez buli volt a javából, remélem a nézők is élvezték! Peti gratulálok a bajnoki címhez! Endre, Dávid köszönöm az egész éves munkátokat, hihetetlen bajnokság volt! Jövő márciusban újult erővel az egri rajtban !
Gy12 11:20 #3008 masztiff - Budai Csaba : Beértunk negyediknek, de a menetlevelet sajnos már nem tudtuk leadni, mert kikéstunk az időből. Kicsit bánjuk a navigátorommal, hogy az utolsó hosszú gyorsasagit nem tudtuk felírni, ezért odaajándékoztuk a harmadik helyünket és megint nincs kupánk, amit a lányok már nagyon vártak. Nagyon szoros verseny volt és gratulálok minden versenyzőnek! Köszönjük mindenkinek, aki a versenyt szervezi, kivitelezi. Próbálunk jövőre egy teljes szezont végigcsinálni, ha az időnk engedi.
Gy11 11:20 #1 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Beparkoltunk az egyik mellékúton a Polot a személyautók köze, ezzel hivatalosan is vége a bajnoki címért folytatott harcnak, de az utolsón jövünk egy meredeket
Gy12 11:19 #129 dautengruber99 - Dominik Autengruber : Nagyon boldog és büszke vagyok arra, hogy befejeztem ezt a nagyon nehéz versenyt! Gratulálok mindenkinek, aki célbaért, és nagy köszönet a szervezőknek a remek bajnokságért, remélem a 2021-ben folytatódik! Most pedig rendezzünk egy nagy bulit a szervizparkban!
Gy12 22:33 #1409 wrcpatrik - Tóth Patrik : Elképesztően nehéz verseny volt, de sikerült teljesíteni. Hatalmas köszönet ezért a bajnokságért Endre Dudás és Dávid Pannuska, nagyon élveztem! Továbbá szeretném megköszönni a csapatomnak(főként Marci Háklár - nak a segítséget és támogatást) illetve szeretnék gratulálni a Bajnoknak, hihetetlen tempót diktált.
Gy12 22:33 #1346 levipallai - Pallai Levente : Nincs szerencsénk ezen a szakaszon, felborultunk, túlcsúsztunk, megforogtunk.. Endre Dudás, Dávid Pannuska! Ezer köszönet nektek azért, amit tesztek értünk, hétről hétre, nagyon nagy királyok vagytok!! Gratulálok Péter Suboritsnek és Kristof Kaszanak is, nem semmi, amit csináltok! Gratula minden kategóriagyőztesnek, Kornél Teglovicsal az élen, és Ferenc Lázárnak, nagyot mentél ma, megérdemled az év végi dobogót, annyi balszerencse után!
Gy12 22:31 #61 ChristofferSon16 - Szabó Krisztián : Próbáltunk gyorsan menni az utolsó szakaszon. Nagyon sokat előre jöttünk az előző és azelőtti szakaszon. De a szervizben, jött a dráma, autónak rengeteg műszaki gondja akadt, a diffi vagy a motor között kellett döntenem. Utolsó gyors 6. kanyarjában elment a kormányösszekötő, ki kellett állnunk . Nagyon sajnáljuk.. De le a kalappal a szervezők előtt. Csapat nevében köszönöm az egész éves munkájukat!
Gy12 22:31 #32 Subee203 - Suborits Péter : Háát ezt rendesen elb*ziztuk.. Maradt benne bőven, de át akartuk szelni mindenképp a célvonalat. A végén már nagyon csúszott a kocsi, a sziklák mögött elbújó nap miatt valószínűleg jegesedett már... Szerencsére észnél voltunk.. Most pedig izgulunk és várjuk a többieket és a végeredményt.
Gy12 22:30 #2211 petuko0013 - Nagy Péter : Az utolsó 4 gyors elképesztő volt. Megjártuk hétvégén a mennyet és a poklot is. 1 defekt, a beesés, aztán örömautózás. Köszönjük az évet a feleségemnek a türelméért, Endrének és Dávidnak a szervezésért. Várjuk nagyon a Winter Cup-ot, illetve a jövő évi szezont
Gy12 22:30 #208 hofferzsolti - Hoffer Zsolt : Kevés gyakorlással, de viszonylag jó setuppal (Thx: Kasza Kristóf) tudtam autózni! Gyors nem voltam, de élveztem! A Gy12 sikerült 3 azaz három defekttel lejönni, amelyen az egy pótkerék sem javított! Több hónap kihagyás után nagyon élveztem! Gratulálok mindenkinek! Köszi Endre Dudás és Dávid Pannuska! Várom a folytatást!
Gy12 22:29 #41 LaboratoRiumi - Hauptricht Tamás : Nem számított már semmi, csak hogy leérjünk lábon, szerencsére sikerült. Örülök egyébként, mert se büntetést, se defektet nem szedtünk össze a verseny alatt, a szervizben is max gumit kellett cserélni. Egy megforgást leszámítva stabilan autóztunk, csak rohadt lassan sajnos. Nem volt tempó már a teszteken sem. Köszönöm a szervezést Endi és Dávid, imádtam a bajnokságot, jövőre odapírítunk!
Gy12 22:29 #96 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Az utolsó szakasz jól jelképezte az egész bajnokságban a szereplésünket. Az elején nagyon jól mentünk, de aztán jött egy hiba és dupla defekttel fejeztük be az utolsó gyorsaságit, amivel nagyon sok pozíciót vesztettünk. Nagy köszönet ezért a bajnokságért DuEn és Dávid, kíváncsian várjuk a folytatást. A Bajnoknak pedig gratulálok, bárki is legyen az nagyon megérdemli.
Gy12 22:28 #671 AlexMolnar - Molnár Alex : Vége a versenynek. Mecsek óta mélyvízben vagyunk, azóta nem sikerült semmi sem. Várjuk a verseny végét, kíváncsi leszek a többiekre. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy a szervezőknek köszönetet mondjak. Köszi DuEn és Dávid. Jövőre reméljük ugyanitt, de nem ugyanígy!
Gy12 22:26 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Sikerült, hihetetlen, hogy a célban vagyunk. Az utolsó pár szakaszt a második defekt után látványosra vettem, aminek a nézők nagyon örültek. Picit sokszor ért oda a hátulja, így de legalább nem az elejét bontottam le. Egyszó mint száz, ahogy versenyző társam szokta emlegetni: utálom én is Montét, de becsülettel leküzdöttem minden méterét. Itt tényleg a legkisebb hiba is megbosszulta magát és hát nekem még fel kell nőni ehhez. Nagyon örülök, hogy veletek lehettem, igaz csak a szezon közepétől, de jövőre az elejétől jövök. Nagy pacsi nektek DuEn és Pannuska Urak ehhez az egész éves szervezéséhez. Gratulálok a célba érkezőknek és sok sikert akik még tekerik a kormányt. Hajrá RTE veteránok!
Gy12 22:25 #21 galpetya_666 - Gál Péter : Nagy lendülettel indultunk el, egy darabig jó is volt. Utána meg egyik hiba a másik után következet. Kétszer meg is forogtunk. DuEn, Dávid KÖSZÖNJÜK a kiváló szervezést, versenyeket. Támogatóknak KÖSZÖNJÜK a felajánlásokat. KÖSZÖNET minden kategória társamnak. Jövőre újult erővel, rutinosabban folytatjuk. Isten Veled Benkő László, Mihály Tamás. Járjatok a csillagok útján.
Gy11 22:23 #577 ademhun1985 - Ágoston Ádám : A hírhedt bugos kanyar utáni jobbosban lekocoltam a falat. A fakorlát meg nem mentette meg a kocsit a szakadéktól. Köszönjük az egész érves szervezést (még az R2-t is)
Gy11 22:22 #1346 levipallai - Pallai Levente : Érzésre sokkal jobb volt, megvolt a ritmus, nagyon élveztem! Megyünk, autózunk még egy jót a poweren, igaz tétje már nincs, viszont nagyon nagyot küzdünk a kategoriában!
Gy11 22:21 #32 Subee203 - Suborits Péter : Nagyon óvatosan jöttünk, próbáljuk beosztani az előnyünket. Srácok újrakalibrálták a pedál szenzort, úgy néz ki megoldotta a problémát. Reméljük az utolsón se lesz vele gond.
Gy11 22:21 #2211 petuko0013 - Nagy Péter : Óriási kedvenc ez a szakasz. Ezért megérte végig szenvedni az elejét. Fülig ér a szám. Navigátor meg most cserél gatyát. 4-en vagyunk 1 mp-en belül az utolsó előtt. Izgi!
Gy11 22:20 #41 LaboratoRiumi - Hauptricht Tamás : Ahh, elóvatoskodtam, pedig hozhattam volna itt egy kicsit. Megviccelt a pálya egy-két helyen, ki van már járva erősen.
Gy11 22:19 #96 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Nagyon jó volt az utolsó 1 km-ig, egy féktávon túlcsúsztunk és a nézők között landoltunk, 10-12 másodpercet eldobtunk.
Gy11 22:19 #671 AlexMolnar - Molnár Alex : Látjuk, hogy Vince mennyire gyors, nem tudjuk vele tartani a tempót. Innentől szeretnénk célba érni és a kategóriára koncentrálni.
Gy10 22:19 #1346 levipallai - Pallai Levente : Csúsztunk-másztunk, forogtunk, tolattunk, jártunk mindenhol. Lesz meló az utolsó szervizben.
Gy10 22:18 #2211 petuko0013 - Nagy Péter : Lefelé nagyon jó jönni, főleg a végét imádom, nagyon jó ritmusú pálya.Nézők ki vannak szolgálva
Gy10 22:18 #41 LaboratoRiumi - Hauptricht Tamás : Amennyire csipáztam az előző gyorsot, ezt annyira nem. Semmi kaland nem volt, lejöttünk, robogunk a vége felé!
Gy10 22:18 #96 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Így lefelé nagyon más a havas rész, két visszafordító féktávja is több volt, mint necces és majdnem leestünk a szakadékba a másik oldalon, de itt vagyunk.
Gy10 22:17 #671 AlexMolnar - Molnár Alex : Rögtön az elején megforogtunk, majd még egyszer, két kanyarral lejjebb.
Gy10 22:17 #32 Subee203 - Suborits Péter : Sietünk vissza a szervizbe, valami gond van a gázpedál szenzorával. Félünk, hogy újra 100%-on ragad. Reméljük a srácok a szervizben kiderítik és megoldják a gondot.
Gy9 22:14 #2211 petuko0013 - Nagy Péter : Ezt vártam, kedvenc. Imádom! Húzzuk a kézit, ha kell, ha nem.
Gy9 22:13 #1346 levipallai - Pallai Levente : Ebben a szakaszban nekem ennyi van..
Gy9 22:13 #41 LaboratoRiumi - Hauptricht Tamás : A két hosszú közül ezt jobban csípem, de sajnos nem jöttünk jól, k.rva sok benne maradt.
Gy9 22:13 #671 AlexMolnar - Molnár Alex : Defektünk van. Még szerencse, hogy hallgattam a csapatra, akik plusz 40 kilóval megnehezítették a kocsit:)
Gy9 22:13 #96 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Egész vállalhatóan lejöttünk, próbáltunk vigyázni a gumikra.
Gy9 22:12 #189 RoLfRacing - Biró-Ambrus Roland : Élvezetes szakasz volt, kezdünk versenytempóban menni.
Gy9 22:12 #32 Subee203 - Suborits Péter : Nem volt rossz, taktikusan jöttünk, óvtuk a gumikat.
Gy8 22:11 #2211 petuko0013 - Nagy Péter : Húz jobbra a Polo, az én szívem meg balra a Fiesta felé. Jövőre lecseréljük, most meg összekucigolják a szervizben a srácok. Eladó feliratot felmatricázzuk és leküldjük a hosszúkat, mert a jó eredmény már elment, de jó áron akarom eladni.
Gy8 22:11 #41 LaboratoRiumi - Hauptricht Tamás : Egy kicsit itt elgurult a gyógyszerem, 3 másodpercet javítottunk az időn az előző körhöz képest. Be kellett rakni egy kisebb téglát a gázpedál alá, mert nem lesz jó vége...
Gy8 22:10 #1346 levipallai - Pallai Levente : Olyan lett, amilyen... A lényeg, hogy itt vagyunk az első nap céljában. Eszméletlenül szoros küzdelem folyik nálunk, a szerelő kategóriában, hajrá urak, sok sikert holnapra!
Gy7 22:10 #2211 petuko0013 - Nagy Péter : Leestem egy jégfolton. A nézőknek köszi, gyorsak voltak és hatékonyak. Úgy verték a tetejét, mikor kiszedtek, hogy a beíróban azt hitték, tetőn is voltam, pedig nem. Egy 10es bent maradt.
Gy7 22:09 #41 LaboratoRiumi - Hauptricht Tamás : Mehettünk volna eggyel bátrabban is, na de mindegy. Legalább a lámpa gondok megoldódtak.
Gy7 22:09 #1346 levipallai - Pallai Levente : Hagytunk benne bőven, vigyázunk az autóra.
Gy6 22:09 #2211 petuko0013 - Nagy Péter : Előzőn a defekttel szétvertük a hátulját, azt hittem most is defektünk van, de csak a futómű ment el, így bizonytalan voltam.Lesz dolguk a srácoknak, jár a karácsonyi bónusz!
Gy6 22:05 #41 LaboratoRiumi - Hauptricht Tamás : Jobban szeretünk sötétbe menni, egy dolog idegesített: folyamat villogott a köcsög lámpa, volt hogy elment teljesen. Szervizbe rá kell majd nézni a kábelezésre...
Gy5 22:05 #2211 petuko0013 - Nagy Péter : Pálya elején defekt, meg 2 forgás, kaptunk 1 percet... Nem csereltük ki, utólag nézve mindegy lett volna. A korcsolyázásból kiindulva azt hittük, jó lesz, de nem. Nem is tudok korcsolyázni...
Gy5 22:04 #41 LaboratoRiumi - Hauptricht Tamás : Huh, ez most fasza volt. Az előző körben is ilyesmit kellett volna jönni. Reméljük marad a hóesés...
Gy4 22:04 #2211 petuko0013 - Nagy Péter : Érzésre jó, amúgy konstans szar időket megyünk. Visszafordítókat színezzük.
Gy4 22:04 #41 LaboratoRiumi - Hauptricht Tamás : Állítottunk kicsit az autón, most ez tetszett, kezd visszajönni a kedvem de be nem akarom elbaszni...
Gy3 22:04 #2211 petuko0013 - Nagy Péter : A vége tetszik, az elején nincs meg a ritmus, keltem is a feleségem kopogni, hátha... Énektanár... Nem jön, így nehéz lesz
Gy3 22:03 #41 LaboratoRiumi - Hauptricht Tamás : Jó volt, de nem élvezem most egyáltalán. Próbálunk gyorsulni, meglátjuk.
Gy2 22:03 #2211 petuko0013 - Nagy Péter : Elgumiztam vagy elbuziztam, még nem tudom melyik...Autó még egyben, de nem tetszett...
Gy2 22:03 #41 LaboratoRiumi - Hauptricht Tamás : Áhhh...egyszer megforogtunk, különben egész türhetőt jöttünk volna. Nincs meg a tempónk úgy anblock sajnos...
Gy1 22:03 #2211 petuko0013 - Nagy Péter : Az első gyors mindig izgulós, aztán a többi is, most sincs másként, de legalább nem hibáztam. Kíváncsi vagyok mi maradt a gumikból
Gy1 22:02 #41 LaboratoRiumi - Hauptricht Tamás : Nagyon biztonságit jöttünk, de igazából akkor se lettünk volna sokkal gyorsabbak, ha nem biztonságit jövünk. Cipőzzük, ahogy tudjuk.
Gy12 14:56 #2066 SMate91 - Somogyi Máté : Megcsináltuk!!! Szerintem meg van, de majd a hivatalos végeredmény után örülünk(top10en belül összetettben). Nagyon nehéz verseny volt, nem gondoltam volna, hogy versenyképes tudok itt lenni. Köszönöm Kasza Kristófnak a segítséget, remélem sikerül neki az, amiért ide jött! Köszönjük az egész bajnokságot és a sok-sok munkát ! Endre Dudás,Dávid Pannuska köszönöm, köszönjük !
Gy12 14:56 #7003 rupp.gyorgy - Rupp György : Végülis célba értem, és nekem nagyon más nem is számít. Köszönöm a lehetőséget, hogy ilyen profin összerakott ligában mehettem. A következő versenyen (remélhetően) találkozunk.
Gy12 14:55 #3061 ivanmatza - Matza Iván : Nem úgy tűnt, hogy sikerül célbaérnünk, de itt vagyunk egy közepes eredménnyel, ami lehetett volna sokkal jobb is! Gratulálok az összes célbaérkezőnek és külön köszönet a szervezőknek!
Gy11 14:55 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Nem sikerült a kocsit 100% os állapotba hozni a srácoknak a szervizben. Maradtunk a látványos autózásnál és még a kocsit sem törtük rommà most. Élvezhető, de lassú volt.
Gy11 14:55 #2066 SMate91 - Somogyi Máté : Szerencsére itt nagyon jövünk a kis szánkónkkal... nagyon csúszkálunk
Gy11 14:54 #21 galpetya_666 - Gál Péter : Előzőhöz képest sikerült javítani. Várom már a végét.
Gy10 14:54 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Etapon defekt cserével kezdtünk. A rajtban mondtam az alkalmi VIP navigátoromnak, dobja el az itinert, úgysem megy ma nekem sehogy és megyünk egy idegbajos látványosat a nézőknek. Ezt legalább élveztük így mindketten.
Gy10 14:53 #2066 SMate91 - Somogyi Máté : Nagyon csúszik már , szurkoló barát kör volt
Gy10 14:53 #21 galpetya_666 - Gál Péter : Melós szakasz volt, jó lesz egy picit pihenni a szervizben. Az autó egyben van.
Gy9 14:52 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Hát nem szeretem a Montét, vagy csak szimplán balf.sz vagyok, de kétszer akasztottam be az elejét és lett belőle kétszer is forgás. A második ilyen után ismét defekt, pedig azon a kevéske teszten jókat tudtam menni rajta.
Gy9 14:52 #2066 SMate91 - Somogyi Máté : Túl vagyunk rajta nem volt semmi gond
Gy9 14:52 #21 galpetya_666 - Gál Péter : Alig vártam már, hogy rajtolhassunk. Egy fenét vártam, katasztrófa lett.
Gy8 14:51 #1 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : A nap végére ez elég korrektül sikerült!
Gy8 14:51 #21 galpetya_666 - Gál Péter : Sok hiba mellett egy szerencsés forgásunk volt. Az autó egyben van, kicsit ragasztgatni kell itt-ott. Képességeimet figyelembe véve elégedett vagyok.
Gy7 14:51 #1 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Ez a szakasz tényleg nem fekszik, jobb is, hogy ez már csak a másik irányba van holnap!
Gy7 14:51 #21 galpetya_666 - Gál Péter : Sötétben sem lett a kedvenc pályám. A lámpák jól világítanak.
Gy6 14:50 #1 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Vállalható volt, jön a sötét. A pályák egyre rosszabbak sajnos, túl kell élni!
Gy6 14:50 #21 galpetya_666 - Gál Péter : Becsúsztunk az árokba. Sértetlen volt az autó, míg a nézők ki nem szedtek. Köszönet Nekik, azt hittük itt lesz a vége.
Gy5 14:49 #1 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Ezt a szakaszt úgy néz ki, nem tudom hiba nélkül teljesíteni!
Gy5 14:48 #21 galpetya_666 - Gál Péter : Az eleje most is katasztrófa.
Gy4 14:48 #1 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Nem volt rossz, de a jó nem ilyen! ARTEP-nél ettem egy babgulyást, lehet nem kellett volna!
Gy4 14:48 #21 galpetya_666 - Gál Péter : Sokat csúszkálunk, közben nézünk milyen szép a táj.
Gy3 14:47 #21 galpetya_666 - Gál Péter : Eleje katasztrófán ment, egyet forogtunk is. Az autó kiválóan működik és még karc mentes.
Gy2 14:47 #21 galpetya_666 - Gál Péter : Rengeteg hiba. A szakasz utolsó felére megvolt a lendület és a tempó. Árpádtetői hókocsikázások jutottak az eszembe.
Gy2 14:46 #1035 adtothA - Tóth Dávid : Megforogtunk
Gy1 14:46 #21 galpetya_666 - Gál Péter : Nem tudok gyorsan, rendesen menni ezeken a pályákon. Nagyon sokat csúszkálunk, de kezdésnek nem lett rossz. Nagyon messze a vége.
Gy1 14:46 #1035 adtothA - Tóth Dávid : Jó lett volna, de egy visszafordítóban elvittük egy boroskannán ülő néni lábát, kaptunk egy kis büntit
Gy12 01:33 #343 GibiM3 - Király Gábor : És itt vagyunk, nagyon örülünk. Gratula minden célbaérőnek, kemény verseny volt, bár nekünk majdnem hibamentes, ártatlan helyzetek adódtak csak, minimális időveszteséggel. Köszi az egész évet. Remélem mondhatjuk, hogy jövőre is támadunk!
Gy11 01:32 #343 GibiM3 - Király Gábor : Utolsó kör, érezzük a célt, de ezeken a csúszos pályákon sosem lehetünk elég óvatosak.
Gy10 01:32 #343 GibiM3 - Király Gábor : Egy kis forgás a havas részen, azon kivül semmi extra.
Gy10 01:32 #1006 ZmBGOD - Varga Zsombor : Össze kell szednünk magunkat, szarul jöttünk...
Gy9 01:32 #343 GibiM3 - Király Gábor : Ha ezt tudjuk még a következő 3 gyorson hozni, akkor elégedettek leszünk. amit elterveztünk, az bejött eddig, lehetnénk gyorsabbak, de a TD nem hiányizik.
Gy8 01:31 #343 GibiM3 - Király Gábor : Megyünk tovább terv szerint, cél a második hely, az ezüst is szépen csillog, de addig még hosszú az út, most jönnek a hosszú gyorsok, nem akarjuk elbizni magunk.
Gy7 01:31 #343 GibiM3 - Király Gábor : Élvezzük, gyorsak nem vagyunk, de szertintem a nézőknek tetszik, az autó pedig hibátlan.
Gy6 01:30 #1346 levipallai - Pallai Levente : Ez tetszett, kár hogy megforogtunk a fa korlátnál a bal 33-ban.
Gy6 01:30 #343 GibiM3 - Király Gábor : Amint a havas részre érünk, mintha a többiek szöges gumikon mennének, annyit kapunk az elejétől. ja, az autó szinte karcmentes, legalább.
Gy5 01:30 #1346 levipallai - Pallai Levente : Féltem a havazástól, elspóroltuk, be kell hozni a kocsit!
Gy5 01:29 #343 GibiM3 - Király Gábor : Esik a hó, sötétedik, az út egyre jobban csúszik, kezd igazi kihivás lenni
Gy4 01:29 #1346 levipallai - Pallai Levente : A végén a havon lefelé egy kicsit necces volt, de itt vagyunk, és a defektet is megúsztuk!
Gy4 01:28 #343 GibiM3 - Király Gábor : Még a biztonsági tempó mellett is sikerült magunkat megviccelni, ijedtség nem volt, ártalmatlan helyzetben tettünk egy visszafordítóban indokolatlan karikát a nézők örömére.
Gy3 01:28 #343 GibiM3 - Király Gábor : Eddig a terv szerint haladunk, hibátlan gyors, leszámitva az időt. sok munka nem lesz a fiuknak a szevizben
Gy3 01:28 #1346 levipallai - Pallai Levente : Nem jöttünk jól, pedig szeretem ezt a szakaszt. Szerviz után javítunk!
Gy2 01:27 #343 GibiM3 - Király Gábor : Hibátlan, de legalább nem gyors autózás
Gy2 01:27 #1346 levipallai - Pallai Levente : Nagyon élveztük, brutál ez a szakasz. Egy picit jöhettünk volna bátrabban, de célba akarunk érni, ez lebeg a szemünk előtt.
Gy2 01:26 #1235 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Jót jöttünk! Izgultunk, hogy nehogy össze szedjünk még egy defektet, mert nem volt pótkerekünk. És épségben beérjünk a célba! Megtörtént! Megcsináltuk! Célba értünk! Utolsó kanyarban azér még bekaptam egy defektet csak hogy biztos legyen. De boldogok vagyunk!
Gy1 01:26 #343 GibiM3 - Király Gábor : Felesleges kockázatokat nem vállalunk, szeretnénk a második helyet a végén a billentyűsök között. Zsombort akkor se érnénk utol ha akarnánk, a többiek meg kisebb nagyobb hibákat vétettek, igy a biztonsági tempónk ehhez talán elég lesz.
Gy12 22:22 #115 stfocus22 - Nagy Gábor Sándor : Szörnyen kezdtünk, az első gyorson 2 defekt. 370.helyről jöttük fel 150.-re jelen pillanatban. Nem adtuk fel. Kíváncsi vagyok, mire lesz elég a végére! Nagyon köszönöm az egész szezont minden szervezésben részvevőnek! Köszi, hogy ezt a szar évet szebbé tettétek!! Reméljük lesz folytatás!!
Gy12 22:21 #77 Balazs0911 - Vrezgó Balázs : Az elején nagyon lassan kezdtünk, majd próbáltunk kicsit gyorsítani. Remek verseny volt, mindenkinek sikeres célba érkezést! A szervezőknek pedig nagyon szépen köszönjük ezt az évet!
Gy12 22:21 #14 VinceBartok - Bartók Vince : Nagyon elvettük, mert megint nem maradt a gumikból semmi, de hibamentesen leértünk a versenyen! Srácok, köszönöm ezt a bajnokságot a szervezőknek és minden indulónak!!! Hatalmas élmény volt ezt végig csinálni!!!!!
Gy12 22:20 #34 nagyvaradirobi - Nagyváradi Róbert : Bent vagyunk. Ezekből a hosszú gyorsokból kellett volna több, akkor jobb lenne a kedvem. Kiváncsi leszek év végén a kategóriában ez a teljesítmény hová lesz elég. Gratulálok mindenkinek aki célba ért.
Gy12 22:20 #1413 Lazok11 - Lazók Gergő : Ott vagyunk már??! Igen ott!!! Megcsináltuk, leintettek minket! Boldogok vagyunk, szeretném megköszönni a csapat, és a szervezők munkáját! Fantasztikusak vagytok! Jövőre találkozunk újra, remélem!! Az kicsit siralmas hogy 6 perc 24 másodpercre vagyunk az elejétől, de felírva a noteszbe és jövőre ezt mindenképp csökkenteni szeretnénk! Covid mentes szép pihenést mindenkinek!!!
Gy12 22:20 #324 oraveczadam - Oravecz Ádám : Eltört valami az elejébe, nem hiszem el, hogy dnf lett. Jövőre autót kell váltanom, lehet kormányt is. Óriási ötlet volt ez a bajnokság, köszönöm a szervezők munkáját!
Gy12 22:19 #1342 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Hát először is sikerült célba érni ami már egy jó dolog. Másodszor nagyon, de nagyon örülök ennek a 8. helynek és nagyon remélem, hogy holnap estig nem akar megelőzni engem senki :). Harmadszor viszont elég maximalista vagyok és látok a versenyemben rengeteg hibát, de itt vagyunk, 8. hely, remélem ez meg is marad. Köszönjük a szervezést Dávid és DuEn, nagyon remélem, hogy jövőre is folytatódik a bajnokság.
Gy12 22:19 #1395 Hooligan79 - Lakatos Tibor : Célba értünk és nagyon boldogok vagyunk. Óriási élmény és hatalmas kihívás volt végigversenyezni a bajnokságban ezt az évet, jobbnál jobb pilótákkal összemérni tudásunkat. Köszönjük DuEn és Dávid a színvonalas bajnokságot! Reméljük jövőre folytathatjuk. Mindenkinek jó egészséget kívánunk!
Gy12 22:18 #808 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Aztabetyármindenit de jót autóztunk...nem akartuk túlvállalni, de annyira élveztük ezt a gyorsot is, hogy a végére megkedveltük és inkább bevállaltuk... Nagyon szuper kis verseny volt... nagyon remélem, hogy jövőre többet megyünk Monacóba... Célban vagyunk... Öröm-Boldogság van..
Gy12 22:18 #818 Sae_Etele - Soós Attila : Köszönet a szervezőknek a parádés bajnokságért. Könnyű nem volt a verseny, de annál melósabb, és élvezetesebb. Nagyon örülünk hogy célba értünk!!!
Gy12 22:17 #39 Matecsopak011 - Dudás Máté : 1,5 kilométerrel a cél előtt megadta magát az autó, ezért jöttünk gyalog. Szomorú vagyok hogy nem sikerült célba érni. Köszönjük a szervezést és minden tiszteletem a Tiétek Endre Dudás és Dávid Pannuska. Reméljük, hogy jövőre ugyanitt. ( már ha találunk olyat aki meg odaadja az autóját nekünk) gratula minden résztvevőnek és a bajnokoknak!!!
Gy12 22:17 #29 DavePorcs - Porcs Dávid : Sikeresen megérkeztünk a célba! Nagyon örülök, hogy hibamentesen sikerült abszolválni a hétvégét, méltó lezárása volt ez az idei versenyévadnak. Köszönjük a szervezők egész éves kiváló munkáját!
Gy12 22:16 #1038 HericsGergo - Hérics Gergő : A szakasz elején sikerült kiütnünk a bal első futóművet. Nem sokkal késöbb a biztonság kedvéért kaptunk még egy bal hátsó defektet is, így gyakorlatilag irányíthatatlan lett az autó a jégen. 60-al tudtunk végigjönni. Úgyhogy ez az utolsó gyors kuka lett.
Gy12 22:15 #1393 bgergoo - Baumgartner Balázs : Nagyon szuper verseny volt:)) Voltak hibàim, de brutàlis mennek a többiek:):) Köszönet DuEnnek és a csapatának a versenyekért!!! GRATULÁLOK KATEGÓRIATÁRSAIMNAK ÉS A TÖBBIEKNEK AZ EREDMÉNYEIKHEZ!!!
Gy12 22:14 #73 Pannuska David - Pannuska Dávid : Nagyon nagyon hálás vagyok mindenkinek aki részt vett ebben a bajnokságban! Köszönöm DuEnnek az egész éves együttműködést!! Remélem kicsit boldogabbá tudtuk tenni mindenkinek ezt az évet!!! Köszönöm, ti vagytok a legjobb csapat!
Gy12 22:13 #50 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Úgy tűnik sikerült az ami az egész szezon alatt sose, a dobogó legfelső fokán fejezztük be a versenyt, ami azt jelenti, hogy a 2.helyezést értük el év végére. Mégegyszer gratulálok Peremicki Istvánnak az 1.helyezésért, köszönöm a versenyeken való motíválást Makai Gergelynek. Tóth Zoltánnak és Skrobák Istvánnak a segítséget, és legutolsó sorban Endre Dudás és Dávid Pannuskanak ezt az izgalmas évet.
Gy12 22:12 #3 Sprko2K - Martin Márkó : Hát sikerült befejezni a versenyt! Nem vagyok túlságosan elégedett, a tegnapi napon a beállításunk nem volt tökéletes, ezért én sem mertem elvállalni a kanyarokat, ebből adódott a tetemes hátrányunk! A mai napon sikerült jó ritmusban autóznunk, amit élveztünk is! Az utolsó gyorsasági szerintem a legjobb mindegyik közül, igazi kihívás! Szeretném megköszönni a támogatóink egész éves segítségét, és a csapat munkáját, a szervezőknek ezt a remek bajnokságot, remélem jövőre találkozunk!
Gy12 22:12 #84 PiriRC - Peremicki István : Elengedtük ezt a versenyt, azért búcsúzóul még egy tetőt sikerült dobni : ) Gratulálok minden célba érőnek! Köszünjük ezt a nívós bajnokságot a szervezőknek!
Gy12 22:10 #1127 MBali - Martinák Balázs : Az utolsó gyorsra felkötöttük a gatyát...és még mennyi maradt benne. Nagyon jól éreztük Magunkat a hideg ellenére... dehát hegyvidék... Szuper volt az egész év, remélem valamikor élőben is összejön a banda! Köszönjük szépen a Bajnokság szervezői kitartó munkáját, nagy élmény volt részt venni a versenyeken! Sok sikert Mindenkinek!
Gy12 22:10 #2223 Iron92Man17 - Nagy Ákos : Utolsó szakasz (kedvenc rész) dupla hátsó defekt... elég volt a célig elvinni.
Gy11 22:09 #979 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Hát eddig tartott, az autó erőtlenül állt a rajtvonalon, de azért megpróbáltuk.... A második balosba miután nem akartuk feltartani a mezőnyt, begurítottuk a Polot az erdőbe.....
Gy11 22:09 #14 VinceBartok - Bartók Vince : Váltót kellett cseréljünk, a navigátorom szerint úgy kuplungolok, mint egy..... Mindegy is, jót jöttünk!
Gy11 22:09 #1413 Lazok11 - Lazók Gergő : Rendesen élveztük... mostmar csak 1 gyors és vége.. el sem hiszem...
Gy11 22:08 #324 oraveczadam - Oravecz Ádám : A szerviz maximálisan kihasználva, több mint két perc büntetés volt az ára. Legalább az autó járóképes.
Gy11 22:08 #3061 ivanmatza - Matza Iván : A második mért pontnál már defekttel kaptuk a részidőnket ezért az voltunk a célunk ,hogy beérjünk a célba... ennél több így nem volt benne.
Gy11 22:08 #1235 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Ismét nagyon gyors voltam magamhoz képest! A defektig! Nem hittem el! De tudtam, hogy ez most az én hibám teljes mértékben! Szerencsére az utolsó részben történt a baleset. Így nem vesztettünk annyira sok időt. Nem cseréltünk kereket.
Gy11 22:07 #808 Oakley78Photo - Strasser Gábor : A hosszú gyorsokból ez a kedvenc...mind a 2x jót jöttük...nagyon tetszik...élvezzük...de túl óvatosan megyünk...
Gy11 22:07 #818 Sae_Etele - Soós Attila : Az elejétől annyit időt kapunk, hogy a feleségem boldog lenne ennyitől a hálószobában. Ettől persze mi elvezzük!
Gy11 22:07 #39 Matecsopak011 - Dudás Máté : Már az utolsókat rúgja az autó, reméljük nem hagy cserben az utolsón
Gy11 22:07 #29 DavePorcs - Porcs Dávid : Az előzőhöz képest sikerült kicsit javítani az időt. Szeretnénk épségben célba érni, csak ez lebeg a szemünk előtt!
Gy11 22:06 #73 Pannuska David - Pannuska Dávid : Próbálunk gyorsulni, de nem megy
Gy11 22:06 #84 PiriRC - Peremicki István : Szerettünk volna javítani. 2x megforogtunk és az utolsó szektorban odavertük a seggét, defektet kaptunk, kár érte.
Gy11 22:06 #50 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Simán lejöttünk nagyon izgulunk.
Gy10 22:05 #979 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Két és fél kilométerre a céltól beszedtünk egy jobb első defektet, mire leértünk, minden jelzőfény működésbe lépett, hát nem tudom mi lesz....
Gy10 22:05 #14 VinceBartok - Bartók Vince : Biztos sokat csúszkálunk, de a Laufenn gumijaink teljesen elkoptak
Gy10 22:05 #324 oraveczadam - Oravecz Ádám : A maradék kettőre felveszem az ÖrdöghMixis tempót. Ha sikerül megcsinálni az autót azért, ha nem, akkor meg azért. Világít a checkengine
Gy11 22:04 #1342 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Ez tetszett! Egy gyors van hátra, mostmár csak célba szeretnénk érni.
Gy10 22:04 #1235 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Nagyon jót mentünk! A defektig! Nem idegesített fel mostanában ennyire semmi! Egy kicsit koccoltuk oda a jobb hátulját, erre rögtön eldurran a gumi.
Gy10 22:04 #1342 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Nagyon remélem, hogy így haladunk tovább! Néha eltaláltunk hóbuckákat és sziklákat, de azon kívül nincs nagy baja a kocsinak.
Gy10 22:03 #808 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Itt aztán kell a figyelem gazdagon... óvatosak és lassúak voltunk... az utolsó szakaszon lassú defektet kaptunk... így elvettük a gázt... de még így is defekt lett a vége és egy beforgás... bosszantó ...
Gy10 22:03 #818 Sae_Etele - Soós Attila : Az időnk vállalhatatlan, de élvezzük!
Gy10 22:03 #39 Matecsopak011 - Dudás Máté : Eltűnt a 4.sebességi fokozat. 2 gyorsra vagyunk a mennybe meneteltől.
Gy10 22:02 #29 DavePorcs - Porcs Dávid : Nagyon elóvatoskodtam ezt a szakaszt! Könnyű hibázni és mi nem szeretnénk. Irány a szerviz, apróbb módosításokat kell eszközölnünk a következő körre.
Gy10 22:02 #73 Pannuska David - Pannuska Dávid : Hát ez itt úszott el...
Gy10 22:02 #34 nagyvaradirobi - Nagyváradi Róbert : Nagyot lendítene az eredményemen, ha tudnék csúszós úton vezetni. Most jön az éjszaka ami azért jó mert nem csak béna-, hanem vak is vagyok...
Gy10 22:01 #84 PiriRC - Peremicki István : Ez jó volt, tetszett. Lenne még benne, de csak dobogóra szeretnénk állni.
Gy9 22:01 #979 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Egész jó volt a mai nap első futásának, a sztárpilóták messze, de magunkhoz képes teljesen ok.
Gy9 22:01 #14 VinceBartok - Bartók Vince : Holnap COVID teszt, szóval ma folytatjuk. Jót jöttünk, tudtunk figyelni mindenre!
Gy9 22:01 #324 oraveczadam - Oravecz Ádám : Végre egy bal első defekt, ahogy az illik itt a zemplénben
Gy9 22:00 #1235 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Fent a hegyekben csak keresztbe mentünk. Nagyon jó volt, de meg is lett az eredménye, hogy egyik kanyarba besokalt a segge és meg pörögtünk. Lenti aszfaltos részt is nagyon élveztük lefele. Csak úgy fűztük a kanyarokat!
Gy9 22:00 #1342 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Eddig nagyon jó, annyit tudok mondani mint tegnap, hogy bánom ezt a Skodát, de próbálunk belőle mindent kihozni.
Gy9 22:00 #808 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Megkezdtük a hosszú etapokat...hosszu és farasztó lesz...ez a gyors rendben volt nagyon... :)
Gy9 21:59 #39 Matecsopak011 - Dudás Máté : Váltó problémánk van, reméljük kibírja a szervizig. Ha valaki megtalálja a jobb első ajtónkat, légyszi hozza vissza. Megháláljuk.
Gy9 21:59 #818 Sae_Etele - Soós Attila : Titkosítást fogok kérni a saját eredményeimre, mert sértik az emberi méltósághoz való jogaimat!
Gy9 21:59 #29 DavePorcs - Porcs Dávid : Szerintem rendben volt, hibamentesen tudtunk lejönni!
Gy9 21:58 #73 Pannuska David - Pannuska Dávid : Patkó Gábort utol kellene érni, de így nehéz lesz, hogy itt is kaptam tőle. Kicsit össze kell szedni magam, bár a kormány tekergetésben elfáradtam annyi kanyar van itt
Gy9 21:58 #84 PiriRC - Peremicki István : Bemelegítésnek is kevés! : )
Gy8 21:57 #324 oraveczadam - Oravecz Ádám : Világosba se látok, szóval sikerült beesni kétszer, amiből az egyik elég káros volt a Polo elejére, remélem kibírja a szervizig.
Gy8 21:57 #1235 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Rájöttem, nagyon élvezem ezeket az éjszakai gyorsokat! Igazi Monte-Carlo hangulat! Tetszik!
Gy8 21:57 #1184 K0LL3G4 - Nagy Márton : Sikerült a masodik kanyarba letörni a lámpasort és egy darab lámpával voltunk. Kalandos volt.
Gy8 21:56 #39 Matecsopak011 - Dudás Máté : Nem nagyon találjuk a választ, hogy lehet az, hogy a jobb elejét ütjük oda és bal első és hátsó defekt egyben.....
Gy8 21:56 #818 Sae_Etele - Soós Attila : Hát ezt hagyjuk is!
Gy8 21:56 #671 AlexMolnar - Molnár Alex : Havas rész előtt majdnem vége lett a versenynek. Egy negyedikes balosban lecsúsztunk. Épp hogy nem estünk le, szóval 1 malac minusz. Most jönnek a hosszú szakaszok. Érdekes lesz.
Gy8 21:55 #96 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Kezdem megszeretni ezt a szakaszt sikerült még egy kicsit javulni. Eredményes napot zártunk, ha nincs a megforgás előrébb is lehetnének de ilyen körülmények között ez benne van. Holnap támadunk.
Gy8 21:55 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Ezt a szakaszt szerettem meg a legjobban, de nem tudtam úgy menni rajta, ahogy tudnék és ahogy szeretnék. Itt is volt megint egy forgás, de ez már tőlem megszokott a Montén.
Gy7 21:54 #324 oraveczadam - Oravecz Ádám : A gyors egyetlen pozitívuma, hogy minden lámpám megmaradt
Gy7 21:54 #1235 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Tetszett. Bár nem szeretem ezeket a Monaco-i pályákat. Egyszer keresztbe álltunk az úton. Én hibám volt. Előbb húztam a kézit mint kellett volna.
Gy7 21:54 #1184 K0LL3G4 - Nagy Márton : Defekt... áh de kár pedig nagyon éltem. Nembaj toljuk tovább.
Gy7 21:54 #39 Matecsopak011 - Dudás Máté : Pocsék az egész. Nem tudom a többiek hol és hogyan találnak tapadást.
Gy7 21:53 #818 Sae_Etele - Soós Attila : Szokás szerint a 3. kanyarog volt jó a futóművünk, aztán odavertük. Ez van, próbálunk úton maradni...!
Gy7 21:52 #671 AlexMolnar - Molnár Alex : Tolattunk egyet
Gy6 21:52 #324 oraveczadam - Oravecz Ádám : Ez még mindig a legjobb pálya
Gy7 19:49 #1369 Csaba - Ivony Csaba : Hát nem így képzeltem a szezonzárást. Az első 6 gyorson jöttem fel, 107. helyről a 88-on zártam a 6.os gyorsot. Aztán az éj leple alatt egy kicsit lecsúsztam az útról. Nézők nem voltak, ezért senki nem tudott visszarakni. Terminal Damage. MINDENKINEK KÖSZÖNÖM AZ ÉVET, REMEK BAJNOKSÁG VOLT! A folytatásban HAJRÁ IVONY BÁLINT !!
Gy7 19:48 #96 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Egy jobb3-ba beforogtam, tolatni kellett és nagyon sok ott maradt. Több ilyen nem fér bele, mivel nagyon szorosan vagyunk itt a többiekkel.
Gy7 19:47 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Nagyon nem szeretem az éjszakát a lámpasor miatt. Volt egy megforgásunk és az első futóművet is megütöttem, ami miatt elállitódhatott, mert nagyon nem úgy akar fordulni, ahogy szeretném. Leszerencsétlenkedtem magam rajta, az időm viszont gyenge
Gy6 19:45 #129 dautengruber99 - Dominik Autengruber : A szakasz vége felé megforogtunk, veszítettünk 5-10 másodpercet, de aztán lenyugodtunk és befejeztük a kör utolsó szakaszát
Gy6 19:45 #1235 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Jobbak voltunk az eddigiekhez képest. De kullogunk tovább hátul
Gy6 19:44 #39 Matecsopak011 - Dudás Máté : Nem vagyunk oroszok, de ha már Citroën... A pálya alkalmatlan a versenyzésre, a nézők mindenhol rossz helyen állnak és azt gondoltam, sokkal gyorsabbak a magyar versenyzők.
Gy6 19:44 #671 AlexMolnar - Molnár Alex : Az előző időhöz képest jobb. De még mindig nem jó
Gy6 19:44 #818 Sae_Etele - Soós Attila : A jégen kevesebbet kapunk, de így is tele a csomagtartó!
Gy6 19:43 #96 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Megérte visszanézni a belsőt az előző körről a szervizben, jó munkát végzett most a navigátorom is, 5 másodpercet sikerült gyorsulni. Ez így már mindjárt más.
Gy5 19:43 #324 oraveczadam - Oravecz Ádám : Ez a hóesés egy kicsit összezavart így télen
Gy5 19:43 #1235 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Az elején meg pörögtünk a kanyarban. Hála isten nem vesztettünk sok időt. De utána annyira biztonságira akartam venni, hogy több hibát ne szedjek össze, hogy csak bicegtünk jobbra balra.
Gy5 19:43 #671 AlexMolnar - Molnár Alex : Nem értem... Az előző körben beforogtunk és hófalat is fogtunk. Mégis most rosszabbat mentünk. Érthetetlen
Gy5 19:42 #39 Matecsopak011 - Dudás Máté : Egyszerűen béna vagyok.
Gy5 19:42 #818 Sae_Etele - Soós Attila : Nem volt túl acélos, de nem megy egyenesen az autó, túl sok errefele a padka!
Gy5 19:42 #96 haklarmarci26 - Háklár Marcell : A hó egy kicsit megzavart minket, egy-két kanyar mintha jobban tapadt volna, a közepe meg talán jobban csúszott, de időben ugyanott vagyunk ahol az előbb.
Gy4 19:41 #324 oraveczadam - Oravecz Ádám : Azért rápillantok néha az időre is, javultam.
Gy4 19:40 #129 dautengruber99 - Dominik Autengruber : Nem a kedvencem ez a szakasz, a következőt jobban szeretem, inkább arra összpontosítunk
Gy4 19:40 #1235 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Úgy éreztük jók vagyunk. Kicsit óvatosak voltunk, de nyomtuk. Mikor megláttuk a helyezés listát, tátva maradt a szánk, úgy hátra csúsztunk!
Gy4 19:40 #671 AlexMolnar - Molnár Alex : Nem állítottunk az autón, jobb volt mint az előbb, de itt is volt hiba sajnos. Megyünk tovább
Gy4 19:39 #39 Matecsopak011 - Dudás Máté : Sikerült odaütni az autót, defekt és sérült hűtő a jutalom. Nekünk is Østberg segitett a beállításokban, de azt mondta, hogy ne a setupon változtassunk, hanem a választott sportágon.
Gy4 19:39 #818 Sae_Etele - Soós Attila : Ez a gyors egy dologra jó, kinyírni a gumikat a következő kettőhöz. Nekem ismét sikerült.
Gy4 19:37 #96 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Jobbnak éreztem, mint az előbb, de az idő mégse ezt mutatja, ezt most nem értem.
Gy3 19:34 #2253 FonsecaMS - Tiago Fonseca (POR) : Sziasztok! Köszi DuEn a meghívást! Eddig minden rendben volt az első három szakaszon, nagyon élveztem a hóautózást, ez a kedvenc részem a játékban. Nagy a tempó, tövig kell nyomni, hogy a legjobbak közé kerüljön az ember.
Gy3 19:33 #324 oraveczadam - Oravecz Ádám : A jeges rész brutáljó.
Gy3 19:32 #129 dautengruber99 - Dominik Autengruber : Nem szeretem ezt az első kilométert ezen a szakaszon, de utána a havon nagyon jó volt! Sokkal inkább a nézőknek autóztunk, mintsem az időnek.. Irány az első szerviz, az autó karcmentes.
Gy3 19:31 #39 Matecsopak011 - Dudás Máté : A nézők imádják h slicken vagyunk. Túléltük az első kört, most megpróbáljuk télin.
Gy3 19:31 #818 Sae_Etele - Soós Attila : Most írt egy fotós, hogy az egyik visszafordítóban 67 db képet csinált rólunk, pedig lassú a gépe, és obit is cserélt közben...!
Gy3 19:30 #96 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Nagyon óvatos volt, az idő vállalhatatlan, lesz mit elemezni a szervizben. Ezen a szakaszon gyorsulni kell mindenképp.
Gy2 19:29 #324 oraveczadam - Oravecz Ádám : Egy visszafordítóba beragadtam a hóba, a nézők visszadobtak
Gy2 19:27 #129 dautengruber99 - Dominik Autengruber : Ezen a szakaszon nem számítottam ennyi feketejégre, hibáztam párszor és kis időt veszítettem ezzel. Amúgy biztonságos autózás volt.
Gy2 19:27 #39 Matecsopak011 - Dudás Máté : Meglepő volt sok jég és hó. Mint disznó a jégen.
Gy2 19:27 #96 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Az elején óvatos voltam, ott sokat kaptunk, a havas rész viszont nagyon tetszett.
Gy2 19:26 #818 Sae_Etele - Soós Attila : Volt megforgás, meg szerintem már a hátsó futómű sincs a helyen, de próbálunk az úton maradni.
Gy1 19:26 #324 oraveczadam - Oravecz Ádám : Cél a cél, addig meg csak keresztbe!
Gy1 19:24 #129 dautengruber99 - Dominik Autengruber : Az első szakasz jó volt, de küzdöttem, hogy megtaláljam a jó ritmust. A gumiválasztás nem a legoptimálisabb, de még csak most jönnek az igazi szakaszok
Gy1 19:24 #39 Matecsopak011 - Dudás Máté : Sziasztok! Sajnos rossz gumival jöttünk ki, meg is látszik az eredményen. Túlélésre megyünk a következő 2 gyorson.
Gy1 19:23 #96 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Kezdésnek elment, még az utolsó pillanatban is változtattunk egyet az autón, mert szárazon nem úgy mozgott, ahogy szerettem volna, jó lett az irány.
Gy1 19:23 #818 Sae_Etele - Soós Attila : Óvatosan kezdtünk, oda is vertük a futóművet. Elment a kormányközép.
Gy8 14:38 #69 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Sötétben nem szeretek menni, de a hókocsizás sötétben az igazi, bár azért ebbe már voltak hibák, dögivel… Anyukám küldött be aranygaluskát, sok sod®ót küldött hozzá, eddig nem mertem megenni, majd most a nap végén. A srácoknak semmi dolga a kocsival, de jobb is így.
Gy7 14:33 #69 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Eljött az első hiba is: az egyik kivilágított visszafordítóban a lámpa úgy magához vonzott, mintha bogár lennék… és persze a kéziváltós rutintalanságomnak köszönhetően bent maradt jó sok, mire kievickéltem az aggregátor mágneses teréből
Gy6 14:27 #69 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Nem tudom, hogy kik szervezik ezt a versenyt, de imádom ezt a szakaszt! (köszi Dávid!) Főleg a végén a hóautózást! Még talán javítottam is az előző időmön.
Gy5 14:21 #69 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Még nem írta fel az időnket a spori, ja, de a Rallylive-on már itt van: igen, éreztem, hogy az előbb jobbat mentünk itt. Annyira élveztem a hókocsizást, el is felejtettem, hogy nekem kell nyomni a gázt… Amikor meg nyomtam, akkor meg egy szinuszgörbével le voltam maradva az ívekről, de szerencsére a hófalak a barátaink! Ja és közben elkezdett esni a hó… Remélem, a sötétedésre eláll…
Gy4 14:08 #69 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Szörnyű ezen a jégen menni… örülök, hogy ez a szakasz már nem lesz többet. Túlélő túra volt, most már jöjjenek a havas részek!
Gy3 14:04 #69 www.DuEn.hu - Dudás Endre : MifolyikittGyöngyösön?? Végig kézi váltóval… A havas részt nagyon élem, jönnek az emlékek a Mátrából, Gézával, Bútor Robival, Apócával… A Magda Robis, korláton himbálózós történetet most inkább próbálom elfelejteni :)
Gy2 14:04 #69 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Magamhoz képest nagyon jó! És így a szezon végére egy nagyot léptem és - bár még csak a gyors felénél, amikor a navigátor azt mondta, hogy innen havas – átállítottam a váltót automatáról kézire… És most akkor most tényleg gömbölyű a föld??
Gy1 14:03 #69 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Lassan, de legalább hiba nélkül… ennél azért bátrabban kell közlekedni, hiszen ez VERSENY! Az autót sikerült Mads Ostberg segítségével tökéletesen beállítani és persze a TRT-től most is maximális kiszolgálást kapok
Gy3 13:45 #1 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Érintőre vettem egy falat, azt hittem defekt lesz, de nem lett. Ezt az első kört el kell felejteni, és menni tovább!
Gy2 13:44 #1 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Egy ártatlan kanyarba majdnem elmentem egyenesen, tolatni kellett sajnos!
Gy1 13:44 #1 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Üdvözlet mindenkinek! Kezdésnek nem volt rossz, de most jönnek az érdekes szakaszok!
Gy10 13:29 #50 Csoma Marcell - Csoma Marcell : A legnehezebb gyors ez egy pici hiba és már defekted is van, de szerencsésen leérkeztünk, az időnk sem olyan rossz, megyünk a szervizbe sértetlen autóval.
Gy10 13:28 #1413 Lazok11 - Lazók Gergő : A hátrányunk 70%-át a jeges útszakaszok miatt szerezzük. Egyszerűen a beszarás jelző kivillan és nem merek menni, ez abból is adódik, hogy az autó elég instabil... havon és szárazon viszonylag jó szektoridőket megyünk.
Gy9 13:28 #1413 Lazok11 - Lazók Gergő : Tűrhetoen sikerült, néhol kicsit túlcsúztunk, de nem volt vele gond. Kevesebbet kaptunk az elejétől, mint egy 4,73 km-es szakaszon, ez bizakodásra adhat okot.
Gy9 13:26 #50 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Nagyon izgulunk, ez látszik az időn is.
Gy8 13:26 #7003 rupp.gyorgy - Rupp György : Most kivételesen valami furgonba csúsztam bele. Ez az ember-gép harca megint...
Gy8 13:25 #1413 Lazok11 - Lazók Gergő : Ezen a gyorson viszonylag jókat mentünk eddig, de most útban volt a mentő autó, amit eltaláltunk. Remélem az autókon kívül nem sérült meg senki. Szerencsénk, hogy a hosszú gyors előtt most van szervizpark....
Gy6 13:25 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Etapon kicseréltük a defektes kereket. Megyünk ahogy tudtunk de nagyon csúszik meg a tiszta száraz rész is.
Gy6 13:24 #7003 rupp.gyorgy - Rupp György : Kínszenvedés volt... de nagyobb kaland nélkül beértem...
Gy5 13:23 #7003 rupp.gyorgy - Rupp György : Odavertem a bal hátát egy parkoló autónak, defekt, meg elmászott a futómű is.
Gy5 13:22 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Sajnos még az első szektor előtt eltaláltam belső íven a beton szegélyt és lett egy jobb első defekt. Mivel egész kezelhetőnek tűnt úgy gondoltam megyek tovább igen ám csak ez addig tartott míg le nem esett róla a maradék gumiabroncs. Na után jött a csúszka azt sem tudtam hol vagyok még pàlyaelhagyàsom is volt.
Gy4 13:22 #189 RoLfRacing - Biró-Ambrus Roland : Nem kapjuk az íveket és sokat csuszkálunk. Nem lesz ez így jó..
Gy3 13:22 #671 AlexMolnar - Molnár Alex : Nehéz így menni hogy a kocsi húz balra egy kicsit. Az időben van még viszonylag stabilan letaláltunk. Szerviz kapta az infót: Hátsó futóművet és Xanaxot készítsenek
Gy2 13:21 #671 AlexMolnar - Molnár Alex : Megütöttük a falat így forogtunk egyet. Defekt nincs kormányközép nem is volt. Pedig részidők alapján vezettük a szakaszt... addig.
Gy2 13:21 #2007 Tommy* - Skrobák István : Gyalog jöttünk... De legalább nem kell sokat keresnie a csapatnak a két autónkat, mert Gábor Várfalvi -ék is itt estek ki! Remélem itt vannak a célban valamelyik kocsmában...
Gy1 13:21 #671 AlexMolnar - Molnár Alex : Álmosak vagyunk néhány helyen elspóroltuk, meg is látszik az időn. A következő körre kijavítjuk
Gy1 13:20 #1346 levipallai - Pallai Levente : Utálom ezt a pályát...
Gy1 13:20 #1346 levipallai - Pallai Levente : Sziasztok! Kicsit ritmustalan volt az eleje, de sikerült egész jól belelendülni, az autó jól viselkedik, karcmentes. Jobb időre számítottam, megyünk tovább. Sok sikert mindenkinek, nem adják ingyen ma sem a pontokat!
Gy12 11:22 #1319 Krisz_Vegh - Végh Krisztián : Az egész évemet jellemezte ez az utolsó gyors. Viszonylag jó kezdés, majd nagyon hamar két hatalmas hiba. Mikor a hófalon billegtem, mint szarka a dögön, és szerencsémre az útra dőlt a kocsi, úgy döntöttem nem feszítem túl és biztonságra kocsizva lejöttem a célba! Óriási élmény ilyen mezőnyben versenyezni. Köszi a szervezést, a versenyzőtársaknak pedig a jó meccseket!
Gy12 11:21 #1614 left_cable8 - Tellér Antal : Kissebb hibákkal lehoztuk az utolsó gyorsot is, nagyon örülünk, hogy végig tudtunk jönni, és itt vagyunk, gurulunk át a céldobogóra, ezúton nagyon köszönjük Endre és Dávid szenzációs munkáját, ne hagyjátok abba! Ölelés, pacsi mindenkinek! Szenzációs emberek gyűjtője lett ez a Virtual Rally!
Gy12 11:21 #1430 Monoxid69 - Paulik Dániel : Ez egy katasztrófa volt, minden apró hiba végzetes, ennyi defektünk nem volt az évben. Tesztnek is rossz volt csak az autó bánta.... Majd talán jövőre!
Gy12 11:20 #95 Speeko - Kozsuk Péter : Ismét defektet kaptunk ugyanott, de itt vagyunk. Köszönjük az egész éves munkátokat, remélem lesz folytatás!
Gy12 11:19 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Itt vagyunk! Ezt nem gondoltam volna a versenykiírás megjelenésekor! Tét nélkül jöttünk, de azért nyomtuk a gázt becsületből. Dávid DuEn, nagyon köszönöm nektek ezt az egész éves rendezést. Visszahoztátok a régi rallyFactoros érzéseket! Ne hagyjátok abba! Mi nevezünk, amikorcsak tudunk! Mindenkinek jó egészséget, a duenshop.hu-s maszkot hordjátok, az jobban véd!
Gy12 11:19 #74 repules74 - Szőcs Attila : Bent vagyunk! Bármi is lesz a vége, elégedett vagyok az eredménnyel! Most már csak Kristófnak szurkolunk, hogy megnyerje a bajnokságot! Köszi DuEn, Dávid a szervezést!
Gy11 11:19 #1614 left_cable8 - Tellér Antal : Sokkal jobbnak éreztük, mint az előbb, de az idő pont ugyanaz.....
Gy11 11:18 #95 Speeko - Kozsuk Péter : Visszafogtam magam és ez nem tett jót. Célba szeretnénk érni, az utolsó nagyon nehéz lesz.
Gy11 11:18 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Raktunk fel új gumikat, erre figyeltünk elsősorban. A gyorsasági iszonyatosan kijegesedett, be is forogtunk kétszer is, ezt tükrözi a stopper. Megyünk az utolsóra már nem sok van a célig. Szorítsatok
Gy11 11:18 #74 repules74 - Szőcs Attila : Semmi extra, legalább van gumink.
Gy11 11:17 #1127 MBali - Martinák Balázs : Az időt jó lett volna 7 alá presszionálni, de sajnos az egyik visszafordítóba becsúsztunk háttal. Jó hogy már nincs több szervíz, mert nincs már több hátsó lökösünk.
Gy10 11:17 #1614 left_cable8 - Tellér Antal : Ezt a gyorsot oda vissza utálom, nem is megyünk jól...
Gy10 11:16 #95 Speeko - Kozsuk Péter : 3 defektet kaptunk ezen a szakaszon, pedig érzésre nagyon jó volt. Az elsőt kicseréltük, a végétől pedig már csak gurultunk. Kár érte.
Gy10 11:16 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Nagyon nehéz ez a gyors! Igazi novemberi az időjárás, tényleg mintha a Zemplénbe mennénk! Az autó karc mentes, a mosolyunk nagy az időnk viszont gyenge sajnos. Fáradunk nagyon, viszont elég jó csaták vannak a körülöttünk.
Gy10 11:16 #74 repules74 - Szőcs Attila : A gyors féltávjánál szereztem egy bal hátsó defektet, nagyon küzdelmes volt lejönni!
Gy10 11:15 #8024 BoroDV12 - Boronkay Dániel : Kaptunk egy bal első defektet a szakasz közepén, először jó ötletnek tartottam, hogy végigmegyek vele, aztán a 2. megforgás után gondolkozás nélkül félreálltunk kereket cserélni. 1,5 perc ment is a levesbe.
Gy10 11:15 #1127 MBali - Martinák Balázs : Nagyon sok néző van kint a pályán, színeztük is rendesen. Élvezzük az utolsó futamot! A szervízben inkább lakatos meló lesz, kell cserélni hátul ezt azt.
Gy9 11:15 #1614 left_cable8 - Tellér Antal : A havas részt kicsit elbuziztuk, egyébként jó volt!:)
Gy9 11:14 #95 Speeko - Kozsuk Péter : Finomítottunk kicsit a beállításokon, kezesebb mint valaha.
Gy9 11:14 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Kormánymű problémánk van, nagyon nehéz az úton tartani az autót. Megpróbálunk célba érni! Az élmezőny elképesztő mit megy
Gy9 11:14 #74 repules74 - Szőcs Attila : Jó lett, de Kristófot nem tudom befogni, nagyon gyors most!
Gy9 11:14 #1127 MBali - Martinák Balázs : Az autó maximálisan felkészítve kaptuk. Jó volt ez a gyors... kicsit magabiztosabban mentünk.
Gy8 11:13 #979 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Végre egy jó szájízzel abszolvált szakasz! - az autó többet tud, és tudom hogy mi is, csak mire kiküszöböltük a hibákat, eltelt a verseny fele.... Holnap megpróbálunk okosan menni, talán még az 1 pontnál több is kerülhet a nevünk mellé.
Gy7 11:13 #1413 Lazok11 - Lazók Gergő : Lejöttünk, elég darabos volt az autó és köztem lévő kapcsolat, így akadtak necces pillanatok, de túléltük. Az autó nem 100-as..
Gy7 11:12 #979 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Zseniális autó a Polo ...de két körre kimenni alap setuppal, elég bátor.....vagy inkább balf@sz lépés volt ...és bár az időnk nem tükrözi, igy a 7.gyorsra végre megleltük a beállításunkat, most én voltam kicsit kapkodó.
Gy6 11:12 #979 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Óvatosan végiggurultunk, hogy a navigátorom el tudja készíteni az forrón gőzölgő teánkat...
Gy5 11:11 #979 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Nem szeretem ezt a pályát, nem találom a ritmusát, de megtaláltam benne személyem mumusát! A tempónkból adódóan, van idő rímfaragásra is
Gy4 11:11 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Kértem a szerelőket picit àllitsanak a kocsi az orr tolàs miatt ami kezesebb is lett de időben ez nem mutatkozott meg. Óvatosan haladunk és élvezzük minden nehézségével együtt.
Gy4 11:11 #979 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Hiába köptem fel, hiába álltam alá, ugyan abba a hibába estem mégegyszer, nehéz kör lesz ez így...
Gy3 11:10 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Jut kaland bőven, pedig annyira figyeltem a fa korlátos részre, hogy csak megcsíptem ami megforgatott és lett belőle pici fa majd útjelző tábla is így megint tolatás. Óvatosan megyünk, ismerkedünk a pályával is.
Gy3 11:10 #979 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Messze-messze elmaradunk a titkon várt eredménytől, de legalább kiderült mi volt a hiba...
Gy2 11:08 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Nagyon kellett gépészkedni a részben havas jégfoltos részeken. Volt egy túl csúszás, amit pedig tudtam és figyeltem rá. Tolatnom kellett és be is ragadtam picit valamiért. Megyünk csináljuk.
Gy2 11:08 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Nagyon kellett gépészkedni a részben havas jégfoltos részeken. Volt egy túl csúszás amit pedig tudtam és figyeltem rá. Tolatnom kellett és be is ragadtam picit valamiért. Megyünk csináljuk.
Gy2 11:08 #979 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Fel kellene köpni egy nagyot, aztán alálökni magam
Gy1 11:07 #979 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Viszontagságos évünk ellenére szerettünk volna résztvenni a bajnokavató idényzárón, a versenyt már felkészülésnek szánjuk a jövő évi bajnokságra.
Gy1 11:06 #5010 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Egy különc, számomra ismeretlen márkával és alkalmi navigátorral vágtunk neki a hétvégének, teszt nélkül. Egész jól viselkedik a kicsike, igaz picit orrtolós, de jól van az. Remélhetőleg majd összeszokunk. Az időnk az nem olyan fényes, ismerkedünk és sokat óvatoskodunk.
Gy8 01:02 #32 Subee203 - Suborits Péter : Mai napra végeztünk. Még mindig minden a terv szerint megy. Holnap 2x 2 hosszú gyors vár ránk. Megpróbálunk lélekben felkészülni. Az autót meg csak át kell néznie a szervizes srácoknak.
Gy7 01:01 #32 Subee203 - Suborits Péter : Nagyon jók a lámpáink szinte nappali világosságba mentünk. Az időnk is azt mutatja, hogy rendben volt minden. Boldogok vagyunk és robogunk tovább.
Gy6 01:01 #32 Subee203 - Suborits Péter : Hiba nélkül jöttünk a második körön is. Egypár helyen megpusziltuk a hófalat, de semmi komoly kár. Érdekes lesz a következő két éjszakai gyors, nagyon várjuk már.
Gy5 01:01 #32 Subee203 - Suborits Péter : Megúsztuk nagyobb havazás nélkül, kicsit megijedtünk az előző szakasz végén. Viszont most meg elkezdett sötétedni. Szerencsére készültünk és itt a csomeszben a lámpasor.
Gy4 01:00 #32 Subee203 - Suborits Péter : Ahogy kezdtünk úgy folytatjuk. Sietünk a következő gyorsra, mivel elkezdett szállingózni a hó. Reméljük még egy kicsit kibírja.
Gy3 01:00 #32 Subee203 - Suborits Péter : Vége az első körnek. Eddig minden a terv szerint megy. Mindent vagy semmit alapon megyünk, eddig kifizetődni látszik. Megyünk vissza a srácokhoz, lemossák az autót meg cserélünk kereket, még talán egy friss polírra is marad idő :)
Gy2 00:59 #32 Subee203 - Suborits Péter : Sikerült jó ritmust találni erre a szakaszra. Kocsi rendben, gumik fogynak. Havas részeken a nézők tomboltak. Köszönjük nekik a biztatást.
Gy1 00:58 #32 Subee203 - Suborits Péter : Sziasztok, üdvözlünk minden kilátogatót. Túl vagyunk az első gyorson, próbáltunk gyorsan jönni, és egy picit vigyázni is a téli gumikra. Eddig minden oké.
Gy12 00:56 #7029 ifjlacika121 - Molnár Lacika : Na hát, túl vagyok életem első olyan rally versenyén ami tétre ment. Annyira időbe nem sikerült odaérni a top 10be, de ezzel is meg vagyok elégedve, de annak jobban örülök, hogy pici hibákkal, de beértem a célba. Hisz láttam, hogy mennyien estek ki. Köszönöm a szervezőknek, hogy ilyen jó versenyen lehetek túl és hogy megszervezték. Gratulálok minden nevezőnek, annak meg végképp aki célba is ért. :D Hát van még mit gyakorolni hozzátok képest, de az biztos hogy b*zi aki elveszi :D köszönök mindent :)
Gy12 00:48 #6042 Lacikalada - Molnár László : Nem kicsit harcedzett kocsival a célban vagyunk, kár volt a 10. gyorson porig törni a kocsit, így az utolsó két gyorson nem kellett félni attól, hogy kiesünk, mivel inkább etaphoz méltó tempót jöttünk a meg nem javított műszaki hibák miatt. Köszönöm a szervezőknek a munkájukat és hogy lehetőséget adtak nekünk itt versenyezni. További sok sikert a folytatáshoz és gratulálok minden nevezőnek
Gy12 00:46 #11 Joux - Cseh Vilmos : Németh Gergely (Nemogeri) invitálására fél év kihagyás után bekapcsoltam és elindultam ezen a versenyen. Nem gyakoroltam rá, egyben végigcsináltam és nagyon élveztem. Gergővel meccseltünk, a rövid gyorsokon sikerült picit ellépnem, de a hosszú gyorsokon behozta a lemaradást. Az utolsón nekivágtam a betonfalnak és defektet kaptam, de már előtte megelőzőtt, így nem ez döntött :) Reméljük lesz még verseny a téli időszakban, mert akkor csatlakozunk :) Gratula a célbaérőknek
Gy12 00:45 #3004 Deejay3633 - Németh Róbert Tibor : Utolsó gyors DNF sajnos így kitudja hányszázadikként, de lezártam a versenyt. Skoda jól teljesített, de szerintem új motor váltó futómű differenciálmű stb stb kell következő versenyre
Gy12 00:43 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Hát ezt is megéltük! Lent vagyunk a célban! Irány a céldobogó a Kaszinó Téren! Az utolsó gyorsról: az előző dupladefekt megpecsételte a teljesítményünket. A poweren megütöttük a hűtőt, forrt a víz, szökött a töltőnyomás, szóval sz.r volt, de nagyon. Ez volt a 2. versenyünk, és először vagyunk a célban! Köszönjük a szervezőknek, gratulálunk a sporttársaknak, és reméljük, lesz folytatás!
Gy12 00:40 #1126 hansokumake - Balog Peter : Célban, nagy hiba nélkūl. Várom az eredményeket mire elég.. Köszönöm a szervezést! Mindenképpen folytassátok!!
Gy11 00:40 #2052 MrVisio12 - Garan Ádám : EZT A SZERENCSÉTLENSÉGET! Havas részen nagy tempó. Féktáv. Csúsztam. Hóbucka. Hintázás. Szép lassan lecsúsztam a mélységbe. Nem tudták visszatenni a nézők! DNF. Nagyon sajnálom. Mérges vagyok nagyon!
Gy11 00:39 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek... egy domb utáni bal3 majd két oldalt korlát... 0 tempóval nagyjából 50-el nekikoccoltam a bal oldali korlátnak, és az azzal a lendülettel hozzávágott a jobb oldalinak, mint egy flipper golyót... Igen, 2 első defekt, szerencsére 2 gumi volt bent, de elmondhatatlanul ideges és bosszús vagyok!!!
Gy11 00:39 #1007 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Ez most nagyon jól sikerült. Mindkét utolsó szakasznál fülig ér a szánk a lenti részeken. Ez van, örökké aszfalt menő maradok. Na jön az utolsó, megpróbáljuk nem elkapkopni.
Gy10 00:38 #6042 Lacikalada - Molnár László : Eddig ami kalandot sikerült elkerülni, azt most bepótoltam, egy tető, két defekt, hűtő,motor, váltó stb... Így a kocsit nem lehet rendbe tenni, de mostmár végig kell menni....
Gy10 00:38 #2052 MrVisio12 - Garan Ádám : Jó volt a tempónk magunkhoz képest. Elégedettek vagyunk. Megyünk tovább. Az autó tökéletes. Teszi a dolgát.
Gy10 00:38 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Ez nagyon tetszett! Szerintem magamhoz képest kiváló volt, de jól jön a szerviz!
Gy10 00:37 #1007 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Na ezt most nagyon élveztük. A teteje tragédia, a közepe életveszély, viszont az alján ereszd el a hajam. Az óriási. Megyünk az utolsó körre.
Gy9 00:37 #2052 MrVisio12 - Garan Ádám : Nem kockáztattunk. Hosszú volt
Gy9 00:36 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Szerintem ez egész jól sikerült, szeretjük ezt a gyorsot! Innentől csak hosszú gyors van, ami azért izgalmas, mert a gumi már itt se bírta annyira!
Gy9 00:36 #1007 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Elszúrtunk egy visszafordítót. Egyébként próbáljuk élvezni az utolsó köröket, nem igazán kockáztatunk semmit.
Gy8 00:35 #14 VinceBartok - Bartók Vince : A célkanyarban picit nagyobbat fékeztünk a kelleténél, mert k...a sok ember van ott, megilletődtünk :-)
Gy8 00:35 #74 repules74 - Szőcs Attila : A gyors alatt valami Suborits nevű utolért, lehúzódtam, elengedtem, hadd menjen. Nagyon sietett valahova!
Gy8 00:35 #2052 MrVisio12 - Garan Ádám : Ugyanott kaptunk büntetést, ahol az előbb. Hihetetlen
Gy8 00:34 #808 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Nem ismerünk magunkra, annyira jót mentünk a sötétben .... ) :) :) megyünk, kipihenjük ezt a sok defektet... nem vagyunk elégedettek egyáltalán...:(
Gy8 00:33 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Az egyik jobbos jegesben nascaroztunk kicsit, de rendben volt! Jön az első hosszú!
Gy8 00:33 #1614 left_cable8 - Tellér Antal : Tök sötét van már, szerencsére a sziklánál megmaradtak a lámpáink, csak a sárvédő szakadt le a pics... egyébként nagyon élvezzük!
Gy8 00:22 #29 DavePorcs - Porcs Dávid : Meglepett, hogy a sötétben jobbat tudtunk jönni, mint világosban. Megyünk a szervizbe, az autó sértetlen!
Gy7 00:21 #14 VinceBartok - Bartók Vince : Szeretünk este menni, viszont az út minősége már nagyon rossz, szóval elvettük. Nagyon élvezzük!
Gy7 00:21 #74 repules74 - Szőcs Attila : Sokat nem érnek a szúrók, kézivel elindítod, hogy hamarabb forduljon az eleje és pont nem az utat világítja! Hogy is van DuEn? Vakon, mint a denevér?
Gy7 00:20 #2052 MrVisio12 - Garan Ádám : Elég jó volt. Élveztük. Kezdünk vsszarázódni. Megyünk tovább!
Gy7 00:20 #808 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Nalam senki nem utálja az éjszakai (még élöben is) versenyt, az tuti... ennek ellenére elég jó volt.. de volt 2 kisebb megforgásunk...
Gy7 00:19 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Sokkal óvatosabbak voltunk, mint az előző körökben. Hihetetlenül csúszós és trükkös volt, de azért élveztük!
Gy7 00:19 #1614 left_cable8 - Tellér Antal : Ez a gyors még mindig nem a kedvencem, lejöttünk, de nem volt egyszerűnek hiába még a neve is route..... (RÚT)
Gy6 00:18 #14 VinceBartok - Bartók Vince : A kocsi sértetlen, de a lámpasorunk néha elment... Attól még rendben van az idő!
Gy6 00:18 #2052 MrVisio12 - Garan Ádám : Nem szeretjük a sötétet. Egyik kanyarban elmértem egy féktávot és megpöcköltem a fakorlátot! Ráesett egy néző kislábujjára.....minek állt ott???? 8mp büntetés.
Gy6 00:18 #808 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Na véééégreeee... nagyon élvezzük...pláne a végét a gyorsnak...
Gy6 00:17 #1413 Lazok11 - Lazók Gergő : Felforrt motorral nem is lett volna olyan rossz, ha a az utolsó jobbos kanyart a cél előtt nem akarom túlságosan lecsapni. Sikerült fejre állni, igy 9 sec büntetés a jutalom. Bosszús vagyok kicsit. Nehéz nap volt, várjuk a holnapot!
Gy6 00:17 #3004 Deejay3633 - Németh Róbert Tibor : Ez a pálya nem feküdt feltavon defekt, majd valami miatt eltűnt a turbó a hűtő és forrt a motor. Bevánszorogtunk van mit javítani.
Gy6 00:16 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Ez 2 apró “kibutuláson” kívül teljesen rendben volt! A jeges részt még mindig imádjuk, lámpasorral még izgalmasabb volt!
Gy6 00:16 #1614 left_cable8 - Tellér Antal : Kezd sötétedni nagyon izgalmas, és jó gyors élveztük!
Gy6 00:16 #74 repules74 - Szőcs Attila : Úgy látom Kristóf Fónagy-al egymásra találtunk! :) Lesz kivel csatáznom a hátralévő szakaszokon!
Gy6 00:15 #29 DavePorcs - Porcs Dávid : Hibamentes gyors volt, fokozottan figyeltem a jeges,havas részeknél.
Gy5 00:15 #14 VinceBartok - Bartók Vince : Hihetetlen menyire csúszik ettől az enyhe havazástól. Most csúszkáltunk, de a terv szerint sikerült minden!
Gy5 00:15 #2052 MrVisio12 - Garan Ádám : Megyünk tovább. Csúszik. Nem vagyunk megelégedve a tempónkkal. De ez van. Érjünk célba!!!
Gy5 00:14 #808 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Még mindig imádom a játékot, hogy úgy kapunk defektet, hogy semmihez nem értünk hozzá... mert olyan lassúak voltunk... a játék sem akarja, hogy célba érjünk....
Gy5 00:14 #1413 Lazok11 - Lazók Gergő : Anyuuuuuuuuu fő a víz..... sajnos... reméljük kibirja az auto a következő gyorsot.
Gy5 00:13 #3004 Deejay3633 - Németh Róbert Tibor : Autó nincs rendben. SS4 közepétől valami nem frankó.
Gy5 00:13 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Ezt nem lett valami híres, 2 hajtűt is benéztünk, örülök, hogy egy nézőnek sem esett baja. Az egyikben beragadtunk egy mobil lámpa és a hófal közé, sokáig tartott ki Y-ozni.
Gy5 00:12 #74 repules74 - Szőcs Attila : Fent a havas részen a szikla oldalát telibe vertem, 2-3mp. ott maradt! Szerencsére az autó megúszta kisebb sérülésekkel, féltem a defekttől is, de a LingLong lerúgta magáról!
Gy5 00:12 #1614 left_cable8 - Tellér Antal : Beestünk a visszafordítónál a közönség közé hál istennek senkinek semmi baja... gyorsan kitoltak, ezúton is köszönjük mindenkinek a segítséget!
Gy5 00:11 #29 DavePorcs - Porcs Dávid : Próbáltam pontosan és óvatosan letalálni, nagyon nehezek a körülmények!
Gy4 00:11 #14 VinceBartok - Bartók Vince : Örülünk a nézőknek és a csodálatos szakasznak, de vannak akik a pálya szélén hagyták az autókat. Vigyázzon mindenki!
Gy4 00:11 #2052 MrVisio12 - Garan Ádám : A lehetőségekhez képest ez jó volt. Megyünk tovább.
Gy4 00:10 #808 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Minden gyorsnak ennyire hibátlannak kellene lennie...
Gy4 00:10 #1413 Lazok11 - Lazók Gergő : Sikerült javítanunk az első szakaszhoz képest, ami pozitív!
Gy4 00:09 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Jól indult. Szerviz után alaposan felbátorodtam, gyors második szekciójában valami nagyon megütötte az autót, nem lehet kormányozni
Gy4 00:09 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Picit lassabb mint az első körben, a szembe sütő nap még mindig nem a barátunk de jó volt!
Gy4 00:09 #74 repules74 - Szőcs Attila : Hibamentes, zöld szektoros!
Gy4 00:08 #1614 left_cable8 - Tellér Antal : Sajnos rontottunk mi is, sok helyen jeges, de itt vagyunk......
Gy3 00:07 #14 VinceBartok - Bartók Vince : Jól bírta a gumi, szuper minden!
Gy3 00:07 #2052 MrVisio12 - Garan Ádám : Nagyon elkoptattuk már a gumit. A jeges részen volt egy megforgásunk.
Gy3 00:07 #808 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Hihetetlen, hogy defekttel egész jó időt jöttünk..???? Geriiii...majdnem megcsíptelek így....
Gy3 00:06 #1413 Lazok11 - Lazók Gergő : Idő nem számit, élvezzük, úgy fűztük le a havas részt a pálya végén mint Kiss Norbi Máriapócson a Rabócsiringen a kamionját!
Gy3 00:06 #3004 Deejay3633 - Németh Róbert Tibor : Ez jobban tetszett, próbálom a féktávokat az aszfaltra hegyezni, van ahol csak lapján csúszunk
Gy3 00:06 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Hát ezen a gyorson minden történt, tetőn is voltunk, a célfotót remélem el tudjuk kérni valahonnan. Vissza kell venni és összeszedni magam.
Gy3 00:05 #29 DavePorcs - Porcs Dávid : Az szakasz első fele jól sikerült, kicsit elvitt a hév és megforogtunk a jeges részen.
Gy3 00:04 #3061 ivanmatza - Matza Iván : Örülünk,hogy itt lehetünk de ennél több lenne benne. Eddig két defekt... nincs jó napunk
Gy3 00:04 #444 ThomyMajorHUN - Major Tamás : Kiugrottam a rajtba ezért járt egy 10 mp-es bünti. Amúgy rendbe volt.
Gy3 00:04 #1127 MBali - Martinák Balázs : Az időnk nem túl acélos, de nem is annyira érdekel... sokkal inkább vigyorgunk végig, hogy csúszkálhatunk ezeken a parádés pályákon.
Gy3 00:02 #627 ktotti92 - Kapronczai Tamás : Mindenhol jég... nem tudom eldönteni, hogy most Monte rallyn vagyok vagy a jégvarázst nézem-e? :) Lánctalpassal lehet indulni?
Gy2 00:02 #14 VinceBartok - Bartók Vince : Minden rendben!
Gy2 00:02 #2052 MrVisio12 - Garan Ádám : Elnéztem egy féktávot. Becsúsztunk a nézők közé. MIndenki jól van. Kocsi nem sérült. Ott maradt 10mp
Gy2 00:01 #808 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Sokáig nem tartott a versenyünk... mindjárt a 2.ik szakaszon kaptunk egy defektet... persze nincs pótkerekünk... igy a következöt is így kell menni... Ezt a hátrányt még Űrsiklóval sem lehet behozni.. :(
Gy2 00:00 #1413 Lazok11 - Lazók Gergő : Az auto sajnos vezethetetlen, elrontottuk a beállítást, de ami pozitívum hogy nem törtük össze magunkat MÉG.
Gy2 00:00 #3004 Deejay3633 - Németh Róbert Tibor : Elsőn nem spóroltam, gumiból aszfalton elfogyasztottam a felét, havon jégen inkább korábban fékezek
Gy2 00:00 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Bőven maradt benne, ritmusban nem nagyon éreztünk rá, de a jeges részt szeretjük!
Gy2 23:59 #29 DavePorcs - Porcs Dávid : Óvatosan jöttünk le,nagyon könnyen lehet hibát véteni. Minden rendben van!
Gy2 23:57 #53 istvan.moni - Móni István : Volt nálunk két pótkerék is, de emelő és kerékkulcs egy se, így a defektünket nem sikerült kicserélni. Megyünk tovább...
Gy2 23:57 #444 ThomyMajorHUN - Major Tamás : Talán itt jobb lett volna a téli gumi, de szépen lassan felcsordogáltunk a hegyre.
Gy2 23:56 #1127 MBali - Martinák Balázs : Nagyon élveztük a gyorsot, az autó rendben muzsikál. Próbálhatjuk a visszafordítókat abszolválni gyorsan... valamikor inkább csak a nézőknek... ha már felsétáltak a hegyre.
Gy2 23:55 #627 ktotti92 - Kapronczai Tamás : Szakasz eleje nem tetszik, hogy hol jeges, hol nem. A felső része tetszik, hókocsizunk, nézőknek tetszik
Gy1 23:55 #14 VinceBartok - Bartók Vince : Nagyon vártuk már, hogy induljunk, rettenetesen izgalmas lesz ez a verseny. Jó volt a szakasz, pár helyen megtiszteljük, de próbálunk gyorsan menni!
Gy1 23:53 #2052 MrVisio12 - Garan Ádám : Sajnos nagyon régen ültünk a volán mögött. Az idő hiánya és a Covid-19 hatása miatt kihagytunk 4 bajnokságot is. De az évadzáróra szakítottunk időt. A célbaérés a célunk. Egyenlőre az idővel nem foglalkozunk. Az ívek néhol megleptek. Megyünk tovább. A kocsi karcmentes.
Gy1 23:53 #808 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Sziasztok. Megkezdtük a Bajnokság utolsó versenyét egy igazán szuper és legendás pályákon... Reméljük a célba érkezést... Nem spóroltuk el az első gyorsot... Szeretjük ezeket a pályakat! Nagyon ...
Gy1 23:52 #3004 Deejay3633 - Németh Róbert Tibor : Belekezdünk alaposan, bár olvastam előfutóktól kommentet: sok a néző és a járművekre nem számítottam. Viccesen eltűnik a Polo ereje a havon és a jégen, de megyünk haladunk.
Gy1 23:51 #1413 Lazok11 - Lazók Gergő : Azt kell mondjam hogy a túlélésre játszunk,mert a lemaradásunk már most siralmas.
Gy1 23:51 #5002 Onodiroli - Ónodi Roland : Magunkhoz képest egészen jó időt mentünk! Különösebb elvárás nincs, csak hogy célba érjünk és jól érezzük magunkat!
Gy12 18:47 #1007 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Benn a célban, karcmentesen. Ezzel elmondhatjuk, hogy az egész bajnokságban, mindegyik versenyen behoztuk az autót. Folyamatosan fejlődtünk, és itt a végén, ugyan még sokan jönnek, szerintem életünk eredményét gyűjtöttük be. Elképesztően nehéz volt. Hatalmas köszönet Dávidnak és Endrének, óriási élmény volt ez, remélem jövőre folytatjuk! Most pedig kicsavarom a pólóm, és iszok egy sört.
Gy12 18:47 #1155 Kacsandi79 - Kacsandi Péter : Köszi , hogy ezt összehoztátok , 2020 bajnokság letudva, remélem meglesz a top 100 , jövőre veletek ugyanitt!
Gy12 18:45 #91 Vinyo - Tamás Vince : Nagyon szépen köszönjük az egész éves munkátokat célban vagyunk, vigyorgunk, kell ennél több?! Köszönünk mindent!
Gy12 18:45 #1457 gergelyrobika - Gergely Róbert : Hogy az a ******* ! Próbáltuk megcsípni a Szabó Zolit, de a nagy siettségben kaptunk egy defektet a szakasz közepén. Valószínűleg így is az idei legjobb eredmény lesz. Gratulálunk mindenkinek! Szervezőknek köszönjük az egész éves munkát, nagyok vagytok!
Gy12 18:44 #17 MGR_Images - Makai Gergely : Micsoda verseny, micsoda szezon!!! Köszönjük srácok! Gratulálok mindenkinek a szezonban elért eredményekhez. Külön köszönöm Suborits Peti segítségét, nagyon büszke vagyok rá, hogy egy csapatban versenyzünk! Idén minden versenyen célbaértem, jó időtöltés volt! Endi, Dávid királyok vagytok! MGR
Gy10 18:43 #1430 Monoxid69 - Paulik Dániel : Defektet kaptunk a szakasz közepén 5. telin, aztán pörögtünk egy nagyot, kerék csere után nyomtuk tovább,de nem akarja valaki, hogy minden rendben legyen, mert az alagutban ismét kaptunk egy defektet és elszálltunk mint a győzelmi zászló... Lesz meló a szervizben... kemény verseny ez!
Gy8 18:43 #1007 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : El kellene engednem az eredményt, de valahogy nem tudom. Nincs nagy hiba, de nem tudom élvezni, zavar, hogy nem tudok úgy menni, ahogy kellene.
Gy8 18:42 #1342 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Rögtön aláírnám ezt a 9. helyet, főleg Skodával, de azzal mondjuk tisztában vagyok, hogy sokan forogtak, defektet kaphattak, viszont nekünk ma nem volt benne nagyon sok hiba egy-két kivétellel, úgyhogy remélem holnap innen folytathatjuk tovább és vagy megtartjuk ezt a pozíciót, vagy próbálunk előrébb jutni.
Gy8 18:42 #2066 SMate91 - Somogyi Máté : Nem lett jó vége ennek a napnak... forogtunk egyet,Y 5-ös azt mondta a navigátorom
Gy8 18:41 #34 nagyvaradirobi - Nagyváradi Róbert : Gyűlölöm minden pillanatát. De legalább most nem ütöttünk el senkit...
Gy7 18:41 #29 DavePorcs - Porcs Dávid : Féltem, hogy majd a sötétben hogyan tudunk letalálni, de érzésre nem volt rossz! Tetszett.
Gy7 18:40 #1007 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : A pálya állapota kritikán aluli, sajnos nem tudunk gyorsabban menni.
Gy7 18:40 #1342 Ivony Bálint - Ivony Bálint : A fenti részeken, ahonnan kezdődik a hó, mindenhol rengeteget vesztek. Nem nagyon tudom, hogy hogyan kéne venni azokat a kanyarokat.
Gy7 18:39 #2066 SMate91 - Somogyi Máté : Kicsit elkalandoztam szakasz közben... 3mp benne maradt
Gy6 18:39 #1184 K0LL3G4 - Nagy Márton : Nagyon éltem. Ez volt megint a legjobb a körben. Megyünk tovább.
Gy6 18:38 #1007 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Sokkal, de sokkal jobban csúszik, mint számítottunk rá. Lassabbak is vagyunk mindenhol egy jó 10s-el, dehát ez van. Kockáztatni teljesen felesleges, mert a legkisebb hiba és vége.
Gy6 18:38 #1342 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Utólag nagyon bánom, hogy idén a Skodával mentünk, de ha már azzal kezdtük azzal is mentünk végig... Most eddig én vagyok az első a skodások közül és valószínűleg ha Forddal, vagy Volkswagennel jövök előrébb lennénk, de hát ez van... Majd jövőre váltunk márkát.
Gy6 18:37 #2066 SMate91 - Somogyi Máté : Ez nagyon jó volt, benne volt egy falmászás is, de rendben volt
Gy6 18:37 #1006 ZmBGOD - Varga Zsombor : Ahogy említettem, csúszik a cél utáni kanyar, be is csúsztunk...
Gy5 18:37 #1184 K0LL3G4 - Nagy Márton : Nagyon mérges vagyok. Kétszer is tolatni kellett. Nulla gáznál forogtunk meg. Bukjuk az eddig összehozott pozíciókat.
Gy5 18:37 #1007 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Ezt a kásás útfelületet nem értjük. Nem merünk menni rajta.
Gy5 18:36 #1342 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Hát sajnos egyszer eltaláltunk egy buckát, tolatni is kellett... Ebben maradt vagy 5 másodperc.
Gy5 18:36 #2066 SMate91 - Somogyi Máté : Javítottunk az előző körhöz képest, úgyhogy boldog vagyok
Gy5 18:35 #1006 ZmBGOD - Varga Zsombor : Szép táj, talán túl sokat néztük, mert az időnk nem a legjobb
Gy4 18:35 #29 DavePorcs - Porcs Dávid : Minden rendben van, sajnos, ahogy látom, kicsivel rosszabbat jöttünk, mint az előző körben.
Gy4 18:35 #1184 K0LL3G4 - Nagy Márton : Nos úgy akartam neki menni ennek a körnek, hogy egy kicsit agresszívebb leszek. Sajnos úgy ahogy van, meg is forogtunk. Sajnálom...
Gy4 18:34 #1007 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Sokkal jegesebb mint az elején, ez meg is lepett, megint vesztettünk.
Gy4 18:34 #1342 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Hát ez most annyira nem jött össze, néha hamar fékeztem, néha későn.
Gy4 18:34 #2066 SMate91 - Somogyi Máté : Gyorsultunk...de nem annyit, amennyit vártam magamtól
Gy4 18:34 #1006 ZmBGOD - Varga Zsombor : Rosszabb volt a vártnál
Gy3 18:31 #1614 left_cable8 - Tellér Antal : Szeretjük ezt a pályát, nagyon tetszik ,de a fiataloktól annyit kapunk nem bírjuk hazavinni.....:)
Gy3 18:31 #74 repules74 - Szőcs Attila : Ez jól sikerült, viszont itt sokat fogok kapni az elejétől! Messze még a vége!
Gy3 18:30 #1007 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Képtelen vagyok úgy menni élesben ahogy kellene. Ettől függetlenül okés kör, de picit csalódott vagyok.
Gy3 18:29 #1342 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Ez most nem alakult a legjobban, de ez legyen a legnagyobb hibánk!
Gy3 18:28 #1006 ZmBGOD - Varga Zsombor : A nézők örülhetnek, színeztük a jeges részt
Gy2 18:28 #1614 left_cable8 - Tellér Antal : Az elején a szűk részben megforogtunk sok idő elment, a havas rész nagyon jó!
Gy2 18:28 #74 repules74 - Szőcs Attila : Hibáztam, nem lett jó!
Gy2 18:27 #1007 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Bugyuta hibák, remeg a lábunk, ezt így nem lehet. Benn hagytunk magunkhoz képest legalább 15-öt.
Gy2 18:27 #1342 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Eddig nagyon tetszik, remélem legalább ilyen tempót tudunk végig jönni.
Gy2 18:27 #1006 ZmBGOD - Varga Zsombor : Nagyon csúszós, sok helyen spóroltam
Gy1 18:26 #1614 left_cable8 - Tellér Antal : Jó kis aszfaltos gyors, slick kellene, de csak télivel megyünk a többi pálya végett, próbálunk ráhangolódni.......
Gy1 18:26 #74 repules74 - Szőcs Attila : Erős kezdés számomra, nekem itt ez a max! Célba szeretnék érni, ez a cél!
Gy1 18:26 #29 DavePorcs - Porcs Dávid : Kezdésnek nem volt rossz! Szeretem ezt a pályát.
Gy1 18:26 #1007 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Itt vagyunk tehát. Itt-ott elfékeztük, izgulunk nagyon. A tesztek jól sikerültek, de ez Monte, iszonyat kemény lesz.
Gy1 18:26 #1342 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Eddig tetszik, a célbaérés nekünk most a legnagyobb cél, úgyhogy óvatosan megyünk tovább.
Gy1 18:25 #1006 ZmBGOD - Varga Zsombor : Nem rossz kezdés, de nem erre a gyorsra gyúrtunk
Gy12 11:18 #16 JesssyJR - Dreska Jani : Három megforgás az utolsón. Ro Landdal jót csatáztunk végig, de előtte tudtunk végezni. Idén először értünk célba, szerencsét hozott az új autó. Köszönet jár a szervezőknek Dávid Pannuskanak és Endre Dudásnak! És természetesen a bajnokság háziasszonyának Kriszta Magyarnak!
Gy12 11:17 #627 ktotti92 - Kapronczai Tamás : YES YES YES!!! Hihetetlen, de bent vagyunk!! Az év legnehezebb versenyén, jelenleg legjobb Citroenesként, pillanatnyilag a 17.helyen, egy defekttel megúsztuk az egész versenyt szerencsére. Huu gyerekek, a szívem majd kiugrik, köszi a szervezést, királyak vagytok
Gy12 11:17 #707 WaSzabi - Balassa Szabolcs : Kedvenc pályám volt. Utolsó szakaszon sajnos már jött egy defekt és egy motor hiba is, lényeg hogy be értünk. Jelenlegi 14. hely és a 9 és fél perc hátrány az idei év legjobb eredménye. Tette a dolgát a Fabia R5, de még sokat kell gyakorolni.
Gy11 11:17 #16 JesssyJR - Dreska Jani : Nem volt kimondottan jó a ritmus.
Gy11 11:15 #627 ktotti92 - Kapronczai Tamás : Setup az ilyen vegyes pályákra nagyon jó, de a pálya felétől a száraz gumi sokkal jobb lenne, igy félek hogy a powerstage-n is csúszkálni fogok
Gy10 11:14 #17 MGR_Images - Makai Gergely : A verseny legnehezebb szakasza, olyan, mintha soha nem lenne vége :) nem volt hiba benne, igaz az idő sem jó, de ez most nem érdekel :) Még 2 szakasz és vár minket a kikötő Monacoba! Izgulunk!
Gy10 11:14 #16 JesssyJR - Dreska Jani : Voltak meleg helyzetek de hála Istennek itt vagyunk Ro Landot sikerült átugranunk, Kristóf eszeveszett tempót diktál. Neki külön gratula!
Gy10 11:13 #627 ktotti92 - Kapronczai Tamás : Az előző szakasz száraz részei miatt a téli gumi teljesen elfogyott, csúszkáltam végig, a száraz részeken bátrabb voltam, de eltaláltam egy sziklát, igy defektet kaptunk
Gy9 11:13 #17 MGR_Images - Makai Gergely : elkezdtük az utolsó napot, nem vállalunk nagy kockázatot, csak szépen a saját és a nézők örömére megyünk ma! Nagyon nehéz szakasz volt, végig észnél kell lenni.
Gy9 11:12 #16 JesssyJR - Dreska Jani : Ro Land az egyik kitérőben furulyáztatta a navigátor lányt, amíg nem végeztek a 10mp hátrányunkat is le dolgoztuk velük szemben. Úgy látszik mindenhol gyors a srác xD
Gy9 11:12 #627 ktotti92 - Kapronczai Tamás : Az idő nem az igazi, de a betonfalak között könnyű hibázni, defekt veszélye is nagyobb. Odafigyelve, óvatosan lehoztuk
Gy8 11:11 #16 JesssyJR - Dreska Jani : Elütöttünk egy nézőt, 8 mp büntit ért a szaros élete
Gy8 11:11 #627 ktotti92 - Kapronczai Tamás : Lehoztuk, lámpákra vigyáztunk, éjszaka aranyat ér, így óvatosan jöttünk
Gy8 11:11 #1127 MBali - Martinák Balázs : Elfáradtunk a nap végére. Néha elment a világítás... hát annyira nem biztonságos 150el jégen menni vakon mint a denevér...volt pánik.
Gy7 11:10 #16 JesssyJR - Dreska Jani : Pfuu, ez botrányos volt.
Gy7 11:10 #627 ktotti92 - Kapronczai Tamás : Idő nagyon gyenge, de az éjszakai gyorsokon abszolút csak a túlélésre megyünk
Gy7 11:10 #1127 MBali - Martinák Balázs : A tervünk egyelőre működik. Előrébb esélyünk sincs nézelődni, így próbálunk egy számunkra biztonságos tempót hozni.
Gy6 11:10 #16 JesssyJR - Dreska Jani : Jól jött volna ha van világításunk, de ennek ellenére nem lett sokkal rosszabb, mint az előző körben.
Gy6 11:09 #627 ktotti92 - Kapronczai Tamás : Jövünk ahogy tudunk, szeretnénk a céldobogón végezni
Gy6 11:09 #1127 MBali - Martinák Balázs : Jó az autó, jó a hangulat, sok a néző. Világít a hegyoldal a sok tűzszerésztől. Ahol csak lehet húzzuk a kézit.
Gy5 11:09 #16 JesssyJR - Dreska Jani : Még mindig nem a kedvencem ez a gyors, volt egy megforgásom. Semmi tapadásunk nem volt, borzasztóan csúszott.
Gy5 11:08 #444 ThomyMajorHUN - Major Tamás : Sajnos nekünk eddig a szakaszig tartott a verseny. Értetlenül nézünk magunk elé, nem tudjuk, hogy egy olyan kis lecsúszástól miért adta meg a kocsi magát. Sajna ez van. Sok sikert mindenkinek! Nagyon köszönjük a szervezést és az egész éves munkát! Várjuk a Winter Cupot!
Gy5 11:08 #1127 MBali - Martinák Balázs : Magunkhoz mérten kifejezetten jól sikerült. Biztos azért, mert a havazás előhozta a téli mátrai feelinget.
Gy5 11:08 #627 ktotti92 - Kapronczai Tamás : Van itt minden ami kell, kivéve tapadás. Volt egy pici megforgás, de lassú volt valamiért, valahogy erre a szakaszra nem éreztem rá
Gy4 11:08 #16 JesssyJR - Dreska Jani : A gyors közepéig nagyon jó volt, aztán egy balosba megérintettük a beton korlátot, azonnal elrobbantant a jobb első gumink.
Gy4 11:07 #444 ThomyMajorHUN - Major Tamás : Kicsit finomítottunk a beállításokon, plusz ellentétes gumival jöttünk ki. Jobbnak éreztem.
Gy4 11:07 #1127 MBali - Martinák Balázs : Karcmentesen letereltük a kecskét. Az idő mint az előző körben. Jó beállításokat kaptunk a versenyzőtársaktól (Kasza K, Mácsai M.) melyet ezúton is köszönünk! Ezek nélkül úgy pattognánk a falak között, mint a Jamaicai bobcsapat...
Gy4 11:07 #627 ktotti92 - Kapronczai Tamás : Jó kör volt, visszaforditókat szépen vesszük hátha bekerülünk az év végi videókba
Gy3 11:06 #1235 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Azt hiszem, megtanultam jobban tisztelni ezt a jeges szakaszt. Volt egy nagyon nagy hibánk, ami a mázlin múlott, hogy nem estünk ki. És persze a nézők nagylelkű segítségén! Köszönjük!
Gy3 11:04 #53 istvan.moni - Móni István : Mivel eleve defekttel indultunk el a gyorson, így elég szenvedős volt az eleje. Majd egyszer csak jött egy fa korlát... Idén elég egyenletes volt a "teljesítményünk", minden versenyt DNF-fel zártunk...
Gy2 11:04 #1235 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Élveztük a szakasz fenti részét. Próbáltunk nem hibázni, csak túlélni!
Gy1 11:03 #1235 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Hát megkezdtük mi is a szezon záró futamot! A szakasz elején jól tartottuk magunkat. De azért az utolsó balos kanyarban meg pörögtünk egyszer. Nem a kedvenc helyünk ez a Monaco, de végig szeretnénk érni!
Gy1 11:03 #444 ThomyMajorHUN - Major Tamás : A szokásos örömautózás a cél. Nem kedvenceim ezek a pályák, de élvezzük.
Gy1 11:03 #1127 MBali - Martinák Balázs : Jó reggelt Mindenkinek! Kicsit hideg van, még jó hogy 2 kesztyűt hoztam. Jól esett az első gyors!
Gy1 11:03 #627 ktotti92 - Kapronczai Tamás : Sziasztok, sok sikert mindenkinek. Első szakasz jól sikerült, pár apró hiba de kocsi egyben
Gy12 23:09 #219 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Na ez nagyon komoly verseny volt, végre nagy hiba nélkül célbaértem. A zalaegerszegi pályákon kívül ezek a legjobb pályák, amik szerepeltek a bajnokságban. Köszi az egész éves szervezést Dudás Endre, Pannuska Dávid ! Most pedig csatlakozom Ro Land hoz!
Gy10 23:08 #219 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Az biztos hogy ez a legváltozatosabb szakasz az egész versenyen, rendesen leizzadtam.
Gy8 23:08 #17 MGR_Images - Makai Gergely : Megvagyunk, eddig minden jó, nem volt dráma.
Gy8 23:07 #50 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Tökéletes nap zárás. Kategóriámban szakasz győzelem, így sikerült növelnünk az előnyünket.
Gy8 23:07 #95 Speeko - Kozsuk Péter : Túléltük, de most jön még a neheze, nagyon nehezek a körülmények.
Gy8 23:06 #6042 Lacikalada - Molnár László : A lámpákat a fiúk nem hójárósra állították, ami az én stilusomnak nem jött be, ezért büntésből este dolgozhatnak kicsit, de még mindig versenyben, úgyhogy egyéni rekord eddig
Gy8 23:06 #73 Pannuska David - Pannuska Dávid : Kedvenc szakaszom, főleg a végén a havas rész. Megyünk alszunk egyet vagy kettőt, mert most jön a neheze
Gy7 23:05 #17 MGR_Images - Makai Gergely : Szeretek este menni nagyon. Eszembe jutott amikor a Hyundai i20R5-el mentünk a Rebenland rally-n Szabival, mennyire jó volt az esti hosszú szakasz! Ha lehetne, képet is tennék fel róla Nektek! :) Gyerünk, megyünk tovább!
Gy7 23:05 #50 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Felnyitották a srácok a szemem a szervizben, hogy csak biztonságosan, hisz van egy kis előnyöm a bajnokhoz képest, hihetetlen hogy hol állunk most.
Gy7 23:05 #95 Speeko - Kozsuk Péter : Elóvatoskodtam, de így is volt pár meleg helyzet.
Gy7 23:04 #73 Pannuska David - Pannuska Dávid : Nagyon szét van már járva a pálya. Nem irigylem azokat, akik még később jönnek. Na meg ez a jég... Vicces volt pár kanyar
Gy6 23:03 #17 MGR_Images - Makai Gergely : Igazi drift iskola volt ez! Szerintem többet mentünk keresztben, mint egyenesen, nagyon élvezetes volt! Az eleje pokoli tempót diktál, biztos szögessel repesztenek... :)))
Gy6 23:02 #95 Speeko - Kozsuk Péter : Szeretjük ezt a pályát, reméljük sötétben is letalálunk rajta.
Gy6 23:02 #50 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Stabil autózás, sértetlenül hoztuk be az autót újból.
Gy6 23:01 #73 Pannuska David - Pannuska Dávid : Sötétedik, így kezd sokkal izgalmasabb lenni :D rengeteg néző van és ugyan nagyon rossz helyeken állnak, de örülök nekik. Próbáltam a kedvükben járni
Gy5 23:00 #17 MGR_Images - Makai Gergely : Jót csúszkáltunk a havas részeken, tetszett a nézőknek is és ez a lényeg! Az autó hibátlan, boldogság van még
Gy5 23:00 #95 Speeko - Kozsuk Péter : Jót tett ez a friss hó a pályának, csak 3x forogtunk meg..
Gy5 23:00 #50 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Újból közel hasonló időt jöttem, mint az előző körben, megyünk tovább.
Gy5 23:00 #1023 adam_p0806 - Pócsi Ádám : Nekem itt a vége. Sikerült lecsúszni az útról... terminal damage. Viszont nagyon szépen köszönöm az eddigi munkátokat, a sok jó eventet. Remélem lesz még!
Gy5 22:59 #84 PiriRC - Peremicki István : A navigátorom éppen a telefonjával próbálja kiékelni a kéziféket, hogy ne tudjam húzni. Kár, mert nekem nagyon tetszik
Gy4 22:59 #17 MGR_Images - Makai Gergely : Jó szakasz volt, tetszett. Az időket nem is nézem annyira, próbálok nem sok kockázatot vállalni, eddig sikerült. Egy biztos, már most hatalmas köszönet illeti a két promótert, Endrét és Dávidot!
Gy4 22:58 #95 Speeko - Kozsuk Péter : Nagyon jók a pályák, bátrabban jöttünk, vagyis inkább többet kilinccsel előre.
Gy4 22:58 #50 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Hasonló idő az előzőhöz képest.
Gy4 22:58 #1023 adam_p0806 - Pócsi Ádám : Ez most jó volt. Eddig ez a kedvenc gyorsom. Tempós
Gy4 22:58 #8013 williamtalpas - Talpas Vilmos : Végigmentünk, a kövi hátha jobb lesz
Gy4 22:58 #73 Pannuska David - Pannuska Dávid : Elég szorosan vagyunk itt a srácokkal, jó lenne ennek a bolynak az elejében maradni
Gy4 22:57 #84 PiriRC - Peremicki István : Állítottunk a kocsin, az előzőnél jobb lett.
Gy3 22:57 #17 MGR_Images - Makai Gergely : Rendben vagyunk, semmi kár nincs az autóban, volt pár határeset pillanat, de semmi nagy rumli. Megyünk a szervizbe, jó lesz picit pihenni
Gy3 22:57 #95 Speeko - Kozsuk Péter : Megforogtunk és megütöttük az elejét, de a szervizben megtudják csinálni a srácok remélhetőleg.
Gy3 22:56 #50 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Jó volt élveztük, sérülésmentesen megyünk a szervizbe.
Gy3 22:56 #2066 SMate91 - Somogyi Máté : Rosszabbat jöttünk, mint vártam. Kicsit csalódott vagyok, de azért rendben volt ez az első 3 gyors
Gy3 22:56 #8013 williamtalpas - Talpas Vilmos : Pár helyen odaért, a turbóval lett valami probléma. Irány a szervizpark
Gy3 22:55 #6042 Lacikalada - Molnár László : Sikerült eddig eljutni, ez egyéni rekord a versenyek tekintetében :D, úgyhogy a cél, hogy végig érjek! A jeges részek nagyon adják!
Gy3 22:55 #1023 adam_p0806 - Pócsi Ádám : Jó volt tetszett! Kilinccsel előre csakis
Gy3 22:55 #73 Pannuska David - Pannuska Dávid : A havas részeket mocskosul élvezem
Gy3 22:54 #1184 K0LL3G4 - Nagy Márton : Nekem is ez tetszett a legjobban. Megint nagyon elbuziztuk. Az idővel elégedett is lennék, csak sajnos buktunk egy pozíciót. Egyszerűen most gyorsabbak voltak. Gratulálok nekik , nagy a meccs..
Gy2 22:54 #95 Speeko - Kozsuk Péter : Több volt a jég, mint a pályabejáráson, csak keresztbe mentünk.
Gy2 22:53 #17 MGR_Images - Makai Gergely : Inkább fotózni szeretek ezen a versenyen, mint vezetni :) Nagyon kemény koncentrációt igényel. Főleg, ha az ember szeretne gyorsan menni. Igazi rulett játék ez, az utolsó szakaszig bármi megtörténhet, hatalmas drámák lesznek, amiből jó lenne most kimaradni! Egyelőre minden rendben.
Gy2 22:53 #50 Csoma Marcell - Csoma Marcell : A mumus szakasz, jó pár helyen felúsztunk, hálistennek sikerült megfogni mindet ,így újból hiba nélkül jöttünk le. Ja és a futómü is rendben, hófalnak se csaptuk oda az autót.
Gy2 22:52 #2066 SMate91 - Somogyi Máté : Elégedett vagyok, jó volt ez a szánkózás felfelé, élveztem!
Gy2 22:52 #1023 adam_p0806 - Pócsi Ádám : Egyszer sikerült keresztbe állni. Egy élmény volt megfordulni.
Gy2 22:52 #73 Pannuska David - Pannuska Dávid : Elejét elóvatoskodtuk, de a havon már magunkra találtunk. Fülig ér a szám, élvezzük nagyon!
Gy2 22:51 #1184 K0LL3G4 - Nagy Márton : Fhú sajnos nem sikerült jól. Sokkal jobb időre számítottam, bár sokat buziztunk. Itt vannak nagyon a hátunkba, úgyhogy elkezdünk sietni.
Gy2 22:51 #8013 williamtalpas - Talpas Vilmos : Hát ezt még gyakorolni kell. De a végére reméljük jobb lesz.
Gy1 22:50 #95 Speeko - Kozsuk Péter : A veszprémi baleset óta nem ültünk az autóban, tét nélkül megyünk, szeretnénk célba érni.
Gy1 22:49 #17 MGR_Images - Makai Gergely : Sziasztok! Különösebb felkészülés nélkül megyünk neki ennek a versenynek, nagyon nehéz, itt mindenki örülhet, ha célbaér! Hajrá mindenkinek, csak ügyesen! :) Az első hibamentes volt, viszont jó lassú! Megyünk tovább.
Gy1 22:49 #2066 SMate91 - Somogyi Máté : Jó napot kívánok! Lehetett volna kicsit jobb, de elsőre nem volt vele gond. A második körbe itt gyorsulni kell, az biztos
Gy1 22:48 #50 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Sziasztok! Elég keményen jöttem le, pedig mindenki a fülemre szólt, hogy csak óvatosan. Megyünk tovább, itt hiba nélkül jöttünk le.
Gy1 22:48 #1023 adam_p0806 - Pócsi Ádám : Rossz gumit raktunk fel szerintem. Mostmár mindegy, megyünk.
Gy1 22:47 #73 Pannuska David - Pannuska Dávid : Bemelegítésnek jó ez a gyors, ide jobb lett volna a slick
Gy1 22:47 #1184 K0LL3G4 - Nagy Márton : Nagyon örülünk hogy itt lehetünk... Hógumikon vagyunk kint és próbáltunk nagyon vigyázni. Az időt korrektnek tartom.
Gy1 22:46 #8013 williamtalpas - Talpas Vilmos : Első gyors a bajnokságba, rövid teszt után belekezdtünk, egyszer beforogtunk, biztonságra autózunk szokjuk az autót.
Gy12 18:27 #1428 MacsaiMartin - Mácsai Martin : Sajnos megint defektet kaptunk ezen a szakaszon. Köszönjük a remek bajnokságot Dávidnak és DuEnnek :) Reméljük, lesz folytatás!
Gy8 18:27 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Friss gumikon azért jobb jönni a jégen fölfelé :) De sajnos ennyi van a lábamba, pedig az autó tudná, sajnos kevés vagyok ide. De élvezzük és ez számít!
Gy8 18:26 #219 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Ez volt az igazi!! :D Nem az időre értem, viszont sikerült a nézőknek keresztbe menni a jégen. A cél után túlcsúsztam, remélem senkinek nem lett baja. Zseni ez a szakasz, de ha egy 7mp-t nem kapok az elejétől, akkor egyet sem.
Gy7 18:25 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Nagyon rossz a lámpa beállításunk, teljesen vakon jövünk. Viszont rengeteg néző van kint nekik autózunk! Még egy gyors van hátra aztán végre vége, hosszú nap volt ez a mai.
Gy7 18:25 #219 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : A rizikósabb részeket nem nagyon merem eltolni, nem akarok elesni.
Gy6 18:25 #84 PiriRC - Peremicki István : Mumus ez a szakasz. Megsimogattunk egy nézőt, amiért 8mp büntetést kaptunk. Nem hiányzott. Egyébként is kapunk eleget.
Gy6 18:25 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Felemás gumikon vagyunk. Jobb elől van, hátul nincs. ???? Itt a végén durrantak el, felcsúsztunk egy hó falra. Rengeteget kaptunk a friss gumikon érkezőkhöz képest
Gy6 18:24 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Defekttel érkeznek a stopba!
Gy6 18:23 #1430 Monoxid69 - Paulik Dániel : Szerencsére gyorsulunk,de mindenképp az a lényeg, hogy végig menjünk és egyben haza érjen az autó!
Gy6 18:23 #219 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Szerencsére lesz még egyszer ez a szakasz, nagyon éltem, remélem a nézők is élvezték
Gy5 18:23 #84 PiriRC - Peremicki István : Alszunk és bámuljuk a hóesést.
Gy5 18:22 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Ennyi kanyart, nem lennék helyi. Gurulunk, mert nincs már gumink
Gy5 18:22 #219 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Összeszedetlen vagyok ebben a körben nagyon.
Gy4 18:21 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Már az első pár kanyarban éreztem, hogy valami nem az igazi. Nem raktunk fel új gumikat, a pálya közepén sikerült is beforogni. Túlélésre megyünk ebben a körben... kár érte nagyon.
Gy4 18:21 #219 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Nagyon sokat hibáztam ezen a szakaszon, szerencsére apró hibák viszont alsóhangon bent maradt 3mp
Gy3 18:21 #84 PiriRC - Peremicki István : Sikerült megforogni
Gy3 18:20 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Az elejét elnyomtuk, de fölfelé a jégen elféltem. Nem akarunk több autót lenullázni a hétvégén. Az elejétől nagyon messzi leszünk a végén, ez már biztos. Ide vér kell a f..ba hogy gyors legyél
Gy3 18:20 #16 JesssyJR - Dreska Jani : Ro Land előtt vagyunk, beszarok :D Jól feltartotta a közutas
Gy3 18:19 #1430 Monoxid69 - Paulik Dániel : Az új autóval eddig 5km-t mentünk verseny tempóban.Ilyen körülmények között viszont még sosem, élvezzük,de inkább csak gyakorlás a következő évre! Célunk a cél
Gy2 18:19 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Eddigi legjobb idő?! Hamar belaktuk ezt az autót. Sokkal nyomatékosabb a Fabianal. Nyomjuk tovább. Eddig tetszik. Sok a néző, mindenkin szájmaszk
Gy2 18:19 #16 JesssyJR - Dreska Jani : Nem szimpi ez a pálya. Egy szűk részen beforogtunk, alig bírtam a helyes irányba állítani az autót.
Gy2 18:19 #84 PiriRC - Peremicki István : Lehet többet kellett volna tesztelni, nem fekszik semmi, de be szeretnénk egyben érni.
Gy1 18:18 #84 PiriRC - Peremicki István : Sziasztok. Számunkra idén eldőlt a kategória. Tét nélkül vágunk neki ennek a futamnak. Keveset teszteltünk, nem szeretek itt menni... meg nem is tudok.
Gy1 18:18 #97 FerencLazar - Lázár Ferenc : Hú hol is kezdjem. Örülünk, hogy itt vagyunk, ugyanis tegnap a bükkszenti teszten lerendeztük a Skodát... Gyors fejvakarás után sikerült egy Volkswagen Polo GTI R5-öt találnunk és ezzel megyünk. Tét nélkül szeretnénk egy jó ízűt autózni, takarítani a pályát az élmenőknek!
Gy1 18:18 #1430 Monoxid69 - Paulik Dániel : Új az autó, új a környezet, nyomjuk
Gy1 18:17 #16 JesssyJR - Dreska Jani : Lecseréltük a kis pezsót, ezt még szokni kell, amúgy minden oké, megyünk tovább.
Gy3 17:04 #219 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Ez a legjobb szakasz a körben, élmény rajta menni. Engem nem zavartak a külső íven álló nézők sem, de elnézést kérek tőlük, mert nagyon ívmenősre sikerült az a kanyarom
Gy2 17:03 #219 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Az előző szakasz beírójában ott volt Mark barátom aki felhívta a figyelmem rá, hogy a kövi versenyen élve szeretne látni, szóval néhány helyen el is vettem a gázt... :D Végre volt csiszicsuszis rész is, nagyon élveztem!
Gy1 17:03 #219 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Most kéne megmérni a vérnyomásom, hihetetlenül izgulok. Nagyon tetszenek ezek a pályák. :)
Gy12 15:46 #987 SzGeri87 - Szebenszki Gergő : Szerencsésen célba értünk, mindenféle kaland nélkül a saját lassú tempónkban. Nagyon szépen köszönöm a szervezők munkáját, legyen folytatás!
Gy6 15:46 #1428 MacsaiMartin - Mácsai Martin : Ismét jól sikerült. Ez a gyors nagyon tetszik
Gy5 15:45 #1428 MacsaiMartin - Mácsai Martin : Az előbbi nagyon tetszett ez a gyors így most próbáltunk még javítani... ennek 2 megforgás lett az eredménye
Gy4 15:45 #1428 MacsaiMartin - Mácsai Martin : Itt az előbb is kaptunk bőven, most sem volt másképp
Gy3 15:45 #1428 MacsaiMartin - Mácsai Martin : Egy helyen hibáztunk és beleakadtunk a korlátba. Tetszett az első kör
Gy2 15:44 #1428 MacsaiMartin - Mácsai Martin : Ez nagyon Vb-s volt...
Gy1 12:34 #1428 MacsaiMartin - Mácsai Martin : Nem volt rossz, nagyon furcsa télivel menni száraz körülmények között.
Gy8 12:33 #987 SzGeri87 - Szebenszki Gergő : Sikeresen túl vagyunk az első napon. Az autó szinte karcmentes. Gyorsabbak nem lettünk a nap végére sem.
Gy3 12:33 #2096 rolko30 - Sgánecz Roland : A hegytetőn nem fogott meg a hó, átestünk rajta.. Innentől nincs értelme finomkodni, csak a jó részeredmények vannak célként sajnos.
Gy1 12:33 #987 SzGeri87 - Szebenszki Gergő : Nagyon vártuk már a rajtot, de a lendület itt el is fogyott. Tapadás 0 tempó 0 Utolsó bajnoki, szeretnénk épségben célba érni.
Gy12 10:44 #93 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán : Hát, sikerült felakadni egy kicsit egy hóbuckára. Volt egy 8-10 másodperc mire lejött róla a kocsi. De benn vagyunk. DuEn, Dávid, köszönöm az egész éves munkátokat! Az egész bajnokság egy olyan rég elveszett dolgot hozott vissza, amit sose fogok tudni nektek megköszönni! :) Régen volt már amikor édesapámmal egymást váltva versenyeztünk otthon! Most ha online is, és telefonon beszélgetve, így majd 20 év múlva újra ez van!
Gy11 10:44 #93 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán : Még mindig tapogatunk, most kicsit nyugodtabban jöttünk, de az idő nem ezt mutatja valahogy :)
Gy10 10:43 #93 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán : Hát, most már az én navigátorom is így nyomja "Menjünkmáár!"
Gy9 10:43 #93 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán : Nagyon tapogattunk, egy két féktávon eszembe jutott az elhíresült mondat "Má megint fékezünk bazd meg? GÁZTGÁZTGÁZT!"
Gy8 10:43 #93 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán : Itt azért most volt kaland, a kanyarfényszórók nem teljesen jól vannak beállítva.
Gy7 10:42 #93 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán : Már nagyon várom a holnap hosszú gyorsokat, "kicsit" lassúak vagyunk, de az élményért jöttünk most is, ahogy mindig!
Gy6 10:42 #93 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán : Sötétben még hangulatosabbak ezek a pályák. Állítanunk kell majd a kocsin, mert túl sokat blokkolnak a kerek és ez kicsit küzdelmessé teszi a féktávokat
Gy6 10:41 #34 nagyvaradirobi - Nagyváradi Róbert : Minősíthetetlen a teljesítményünk. Eddig 3x megforogtunk, kaptunk egy defektet, és egy lapos-földhívő nézőnek bebizonyítottuk, hogy a szalag nem védi meg...
Gy5 10:41 #93 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán : A hóesés kicsit meglepett, nem találtam az ablaktörlőt pár kanyaron keresztül, szóval egy pár száz métert vakon jöttünk. Ahhoz képest nem rossz
Gy4 10:41 #93 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán : Másodszorra már nagyon tetszik, bár az idők romlanak.
Gy3 10:40 #93 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán : Szerencsére még sértetlen az autó, úgy hogy sok dolga nem lesz a szerviznek
Gy2 10:40 #93 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán : Az egyik leghangulatosabb pálya választás eddig fiúk! :) A visszafordítókban autózunk a nézőknek, a jégen meg buzizunk! Nem akarunk leesni
Gy1 10:39 #2096 rolko30 - Sgánecz Roland : Hát elérkezett ez is, szezonzáró futam.. úgy gondolom, hogy talán a legnagyobb kihívás előtt állunk így a szezon vége előtt, óvatosan kezdünk, inkább kivárásra játszunk.
Gy1 10:39 #93 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán : Főképp ismerkedtünk a gyorsaságival. Tegnap sikerült menni egy kis tesztet a matricázatlan hófehér új Fiestával, de nem vittük túlzásba, talán volt 30km az egész. Igyekszünk nyomni, és ésszel menni :) Nincs jégkémünk se, mert 2 autót nem tudnak kiszolgálni, így azt a csapat idősebbik tagjának hagyjuk, illetve a korai rajtszámmal próbálunk majd neki segíteni kicsit infókkal :)
Gy12 10:21 #1343 B0T-B2006 - Bibók Roland : Megérkeztünk, azt hiszem ez a verseny méltó egy bajnokavatáshoz. Most az jön, hogy fotelből végigszurkoljuk ezt a 4 napot. Mindenkinek nagyon köszönünk mindent! Mindenkinek jó egészséget és tessék hordani a maszkot.
Gy11 10:19 #1343 B0T-B2006 - Bibók Roland : Előbb nekimentünk a beírónak, uh ott is baleseti bejelentőt adtunk a menetlevél helyett. Azért élvezzük, minden másra ott a Mastercard.
Gy10 10:19 #1343 B0T-B2006 - Bibók Roland : Reggel betettünk kb 50 db, ARTEP Racing névre előre kitöltött kék-sárga baleseti bejelentőt, mert ezen a szakaszon konkrétan 96 db autó áll a pálya szélén. Igen, megszámoltuk. Ezekből viszont csak 12-nek mentünk neki. Mindent lepapíroztunk, 1000évre buktuk a bónuszunkat.
Gy9 10:18 #1343 B0T-B2006 - Bibók Roland : Most meg nagyon sokat késik az infó a navigátortól. Régen a VHS pornókazettákon volt ilyen csúszás a hangban, a filmben a srác már a cigit gyújtotta éppen, de a csaj hangja még az ááúúáááhhh-nál tartott.
Gy8 09:46 #1343 B0T-B2006 - Bibók Roland : Szakasz előtt 10 perccel már beöltözve vártuk a rajtot, mondtam a lánynak a J1-be: A kedvenc részem jön, úgyhogy ügyesen! Erre, levette a sisakot, kibújt az övből, elkezdte kirúzsozni a száját, a rágóját mosolyogva feltapasztotta a műszerfalra, és keresett egy hajgumit… Na, ezek után már nem maradt erőm koncetrálni.
Gy7 09:44 #1343 B0T-B2006 - Bibók Roland : Erről a szakaszról a keménység és a kitartás jut eszembe. Kemény a sziklafal volt az út szélén, aminek nekimentünk, kitartóak pedig a nézők, hogy ezt a teljesítményt ilyen hidegben és sötétben elszántan nézik.
Gy6 09:40 #1343 B0T-B2006 - Bibók Roland : DuEn rajt előtt berakott egy kamerát. Mondtam neki, hogy ez egy tévedés lehet, mert én elég béna vagyok, erre jelezte, hogy nincs tévedés, most a szilveszteri összefoglaló videóhoz gyűjt anyagot.
Gy5 09:38 #1343 B0T-B2006 - Bibók Roland : Ez a pálya nekem nem megy, nagyon lassú vagyok.Egy borsodi mondás jutott eszembe: Attól, hogy a kiskacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye (by KK)
Gy4 09:36 #1343 B0T-B2006 - Bibók Roland : #kedvencszakasz Elővettük a színes ceruzákat és kicsit színeztük, bár néha kimentünk a vonalból. :) Ja, volt pár „kiss the wall” és egy 8mp-es rögtönzött közönségtali is befigyelt.
Gy3 09:36 #1343 B0T-B2006 - Bibók Roland : Sajnos bekövetkezett az bekövetkezhetetlen, a szakasz végén utolértünk egy hókotró IFA-t, ami sózta az utat. Így lépésben tudtunk csak haladni mögötte. Öröm az ürömben, hogy tudtunk tőle venni 50 liter gázolajat 250-be
Gy2 09:35 #1343 B0T-B2006 - Bibók Roland : Most itt a beíróban megkérdezte a sportbíró, hogy minden rendben van-e a pályán, mert ha igen, akkor felszól a rajtba, hogy indulhatnak végre az éles versenyautók. Ezek szerint lassúak vagyunk?
Gy1 09:35 #1343 B0T-B2006 - Bibók Roland : Verseny előtt megkeresett minket Lukyanuk ex-navígátora, Dmitrry Eremeev hogy beülne navigálni, de visszautasítottuk, mondván, hogy nekünk 5 perc extra hátrány már nagyon sok lenne, adunk mi magunkat eleget e nélkül is. Így a felállás a szokásos, a lány a szülinapi buliból újra itt ül mellettem