CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2 - Információk

Információ (10)
Gy8 17:30 Sajnos, a RallyRádió nem engedélyezi, hogy tovább írjuk róluk az információkat Nektek. Hallgassátok őket élőben, jó szórakozást! Küldjetek információt és képet, videót továbbra is nekünk a facebook oldalainkra, hogy azt mindenkivel megoszthassuk! Köszönjük!
Gy7 16:42 #237 Elek Róbert - Kőrösi Gyula : Ti küldtétek: műszaki hiba miatt félreálltak
Gy6 15:30 Sajnos, a RallyRádió nem engedélyezi, hogy tovább írjuk róluk az információkat Nektek. Hallgassátok őket élőben, jó szórakozást! Küldjetek információt és képet, videót továbbra is nekünk a facebook oldalainkra, hogy azt mindenkivel megoszthassuk! Köszönjük!
Gy6 15:07 #00 Kiss László - Dudás Gergely : Ti küldtétek: A célkanyar előtt kicsúsztak, és ráugrottak egy kisebb sziklára
Gy3 12:50 #216 Hofbauer Tamás - Harmos Gergely : Ti küldtétek: A felhordásos pályán a szalagkorlátnak ütköztek, a fiúk jól vannak, de autójukkal nem tudják folytatni a versenyt.
Gy3 11:54 Sajnos, a RallyRádió nem engedélyezi, hogy tovább írjuk róluk az információkat Nektek. Hallgassátok őket élőben, jó szórakozást! Küldjetek információt és képet, videót továbbra is nekünk a facebook oldalainkra, hogy azt mindenkivel megoszthassuk! Köszönjük!
Gy2 11:25 #238 Gyöngyösi Marcell - Kollár Károly : Ti küldtétek: Jobb hátsó defektjük volt, nekicsapták a jobb elejét egy beton átfolyónak, jól vannak a fiúk
Gy1 11:21 Ti küldtétek: Hajdu Tomiék fejtetőre álltak.
Gy2 11:19 Sajnos, a RallyRádió nem engedélyezi, hogy tovább írjuk róluk az információkat Nektek. Hallgassátok őket élőben, jó szórakozást! Küldjetek információt és képet, videót továbbra is nekünk a facebook oldalainkra, hogy azt mindenkivel megoszthassuk! Köszönjük!
Gy1 10:08 Sajnos, a RallyRádió nem engedélyezi, hogy tovább írjuk róluk az információkat Nektek. Hallgassátok őket élőben, jó szórakozást! Küldjetek információt és képet, videót továbbra is nekünk a facebook oldalainkra, hogy azt mindenkivel megoszthassuk! Köszönjük!