RallyeRádió  Információ(193)
Gy7 18:57
#502 HUN Porkoláb Gergő - HUN Szentpéteri Gábor : Ez volt eddig a legjobb, nagyon jót tudtunk jönni a nézőknek, igaz, egyszer meg kellett állnunk a gyorson, mert egy tehéncsorda kijött elénk, és csak gázadásra voltak hajlandóak elmenni az útról. De sikerült a lámpasort sikerült belőni, a kocsi is nagyon jó lett, megérte ennyit szenvedni erre a versenyre, mert most nagyon boldogok vagyunk.
Gy7 18:56
#22 HUN Hajtós Péter - HUN Pongrácz Ákos : Teljesen jó volt a sötét, mehettünk volna egész nap így. Mindig így kéne, minden verseny végére kéne egy-két sötét gyors.
Gy7 18:55
#23 HUN Szepesi Marcell - HUN Egerszegi Dávid : Sietni próbáltunk. Jó volt a mai nap, jó bemelegítés volt ez a jövő hétre, mert már régen mentem.
Gy7 18:53
#21 HUN Kreicsi Bálint - HUN Kerekes József : Komoly lámpasorunk nincs, így inkább tapogatóztunk. Élveztük, talán annyira katasztrofális nem lett. Nagyon élveztük az egész napot: köszönjük a szervezést! 200%-os volt a napunk: hibák mindig vannak, de kit érdekel? Nagyon jó volt minden!
Gy7 18:53
#19 HUN Helgert Tamás - HUN Kiss Róbert : Minden rendben van, beértük, itt vagyunk. Sajnálom az a beforgást az ötödik gyorson, de itt vagyunk, a pályák szenzációsak, örülünk, hogy itt lehettünk.
Gy7 18:51
#17 HUN Berta László - HUN Császár László : A lámpasorunk nagyon rossz volt, szerintem csak a baglyokat világítottuk meg, ezért gyorsan nem tudtuk jönni... Szenvedős napon vagyunk túl, de örülök, hogy a célban vagyunk Szenvedős nap volt, de igyekeztünk a nézőknek autózni.
Gy7 18:50
#15 HUN Szabó Róbert Emil - HUN Orbán György : Ez nem a mi napunk volt: elment a kanyarlámpa, nincs alapjárat, rángat a kocsi, de becsületből végigmegyünk. Az eredmény szempontjából katasztrófa, de a verseny nagyon jó volt.
Gy7 18:49
#16 HUN Vida Péter - HUN Bárdos Péter : Nagyon jó volt, ez volt az első sötét versenyünk. Volt egy kikerülés a pálya közepén, de nem volt nagy gáz, figyeltünk egymásra.
Gy7 18:48
#12 HUN Hibján József - HUN Szollár Csaba : Érzésre nem volt rossz: méltó befejezése volt a napnak. Nagyon sok dologra rájöttünk, amit ki tudunk még küszöbölni a Nyíregyháza Rali előtt.
Gy7 18:47
#11 HUN Vogel Adrienn - HUN Notheisz Ivett : Ez eddig a legjobb időnk! Nagyon jó volt így a sötétben, kicsit átestem: talán jobb, ha nem látok. :D Próbáltam pontosan menni, nem tudom, milyen lett az idő, de itt vagyunk, ez a lényeg.
Gy7 18:45
#9 HUN Bertalan Márton - HUN Mózes Máté : Életünk első éjszakai gyorsa volt, nagyon vártuk már. Kalandos volt, mert teljesen már, de nagyon jó élmény volt, és nagyon élveztük az egész napot, köszönjük a szervezőknek.
Gy7 18:45
#8 HUN Vida Szabolcs - HUN Takács Gábor : Nagyon szokatlan volt, még sosem mentem sötétben, de kurva jó volt! :)
Gy7 18:42
#7 HUN Hoffer Zsolt - HUN Pap Tamás : Nagyon bíztam benne, hogy az időnk közelebb lesz a Mitsubishikhez,. de azért hiú ábrándjaim azért nincsenek, de az élmény azért jó volt. Köszönöm Tominak, nagyon jó volt a hétvégén együtt dolgozni, a Berényi Racing-nek pedig köszönöm az autót, tökéletes, szóval mehetünk a Nyíregyház Rali-ra. Nagyon jó autó ez, és szerintem jövőre még jobb lesz.
Gy7 18:41
#6 HUN Sziklai Tibor - HUN Verba Gábor : Remekül ment, nagyon élveztük, nagyon szeretek sötétben menni. Köszönjük Juhász Pistinek, hogy lehetővé tette ezt a versenyt, köszönjük Kazincbarcikának és a sok-sok nézőnek, akik egész nap kitartottak.
Gy7 18:39
#5 HUN Maricsek Miklós - HUN Paizs Róbert : Nagyon tetszett ez az egész verseny, és az egész nap. Az, hogy most sötétben jöttünk, új dimenziókat nyitott arra, hogy mennyire béna voltam az első három kilométeren. De nagyon élveztem, nagyon jó volt: köszönjük a rendezőknek és a nézőknek, akik nagyon sokan voltak!
Gy7 18:38
#4 HUN Ferencz Krisztián - HUN Szabó Krisztián : Nagyon örülök, hogy a célban vagyunk. Nagyon sokat tanultam: nagyon várjuk a nyíregyházi tesztet és a versenyt.
Gy7 18:36
#3 HUN Bodolai László - HUN Szegedi Máté : Amiért idejöttünk, azt mindent megkaptunk: volt csúszós aszfalt, volt murva lassan és gyorsan is, volt eső is, voltak nézők: nagyon jó volt, ennél jobb felkészülést nem tudtunk volna kitalálni. Mindent kipróbáltunk, amit akartunk: meglátjuk, jövő héten ez mire lesz elég.
Gy7 18:35
#2 HUN Csomós Miklós - HUN Nagy Attila : Picit az elejébe bele-bele hibáztunk, de a végére jó volt, megnyertük a napot. Jó felkészülés volt a jövő heti derbire. Az autó beállításai rendben voltak, a jövő heti időjárásra vagyok kíváncsi, illetve szerintem ott folytatódik Bandival ez az adok-kapok.
Gy7 18:26
#1 HUN Hadik András - HUN Kertész Krisztián : Az autó tökéletes, jó dolgokat csináltunk, megérte eljönnünk. Még lesz egy tesztünk, amivel megpróbálunk jól felkészülni a következő versenyünkre, a Nyíregyháza Rali-ra.
Gy7 18:25
#237 HUN Németh Alex - HUN Polom Gábor : Nagyon jól éreztük magunkat, de a váltó megadta magát menet közben, úgyhogy a pálya közepén szerelnünk kellett, így az elejéről lecsúsztunk, de célba érünk, ez a lényeg.
Gy7 18:24
#238 HUN Siteri Sándor - HUN Holdas Zsolt : Az eddigi legjobb időnket jöttük most, ami fura, mert nem is jöttünk gyorsan. Köszönjük mindenkinek a segítségét: innen beérünk már a célba.
Gy7 18:23
#236 HUN Szemán Ádám - HUN Lukács Bence : Megmondom először nagyon furcsa volt: életemben először mentem ennyire sötét pályán. Ezt is meg kell tanulni, és a lámpát is jól be kell állítani.
Gy7 18:22
#234 HUN Borbély Nándor - HUN Tucsa József : Nagyon jó volt: kicsit érintettünk egy táblát valahol, de majd kikalapáljuk. :)
Gy7 18:21
#233 HUN Békési Richárd - HUN Tóth Gergely : Nagyon durva volt: a lámpasorunkat most teszteltük és kiderült, hogy távolra nem látunk semmit, szóval ezen majd fejlesztenünk kell. Nagyon hálásak vagyunk a családnak, a szerviznek, mindenkinek, hálás vagyok, hogy beértünk a célba: szerintem ez volt életem legjobb versenye!
Gy7 18:20
#232 HUN Furák Ádám - HUN Géringer Zoltán : Nagyon jó volt, de volt egy kis kalandunk, viszont sikerült kikormányoznunk.. Nagyon jó volt a verseny, jó volt a rendezés, köszönjük szépen!
Gy7 18:19
#231 HUN Szegedi Zoltán - HUN "Cicu" : Nem volt tökéletes a lámpánk beállítása, de szerettünk volna céldobogót, ezért nem mentünk a végén a határon.
Gy7 18:18
#230 HUN Molnár Máté - HUN Molnár Rita : Az utolsóra megjött az erő, szóval ez most jól sikerült: köszönöm a fiúknak a szervizben, hogy orvosolták, ami egész nap gond volt.
Gy7 18:17
#229 HUN Molnár Ádám - HUN Molnár Mózes Tibor : Olyan, mintha hátulról valami hajtás-problémánk lenne, nem tudom.. De most már beviszem.
Gy7 18:16
#228 HUN Mihályi Zsolt - HUN Gergely Gábor : Érdekes volt ez az éjszakai futam, mert nekünk még nem nagyon volt ilyen, de jó buli volt.
Gy7 18:15
#225 HUN Fróna János - HUN dr.Oláh Orsolya : Háromhengerezünk: a technika ördöge megint megfogott, de itt vagyunk, és bevisszük a célba!
Gy7 18:14
#227 HUN Jóna Gábor - HUN Garam Balázs : A váltókarunk eltört menet közben egy lassítóban, így elment az első helyünk: talán negyedikben van a kocsi, de valahogy bevisszük!
Gy7 18:13
#219 HUN Borza Balázs - HUN Borza Gyula : Beestek a gyorson
Gy7 18:12
#224 HUN Kovács Gergő - HUN Csák Alex : Borzasztó jó volt: ennek a versenynek ez a gyors nagyon méltó befejezése volt. Fékünk ugyan még mindig nagyon nincs, de azért élveztük.
Gy7 18:11
#223 HUN Szabó Zoltán - HUN Nagyváradi Roland : Próbáltunk óvatosan jönni, hogy beérjünk, de a kanyarokban azért megcsúsztattuk azért a nézőknek..
Gy7 18:11
#222 HUN Kóródi Koppány - HUN Kapás Attila : Vágytam rá, hogy sötétebb legyen, mert ez a köztes sehogy nem jó... Köszönjük mindenkinek, akik még kitartanak a pályán és a rendezőknek is: nagyon jó verseny volt.
Gy7 18:09
#221 HUN Juhász Zoltán - HUN Krajczár Zoltán : Nagyon jó volt belülről is: igen jót tett ennek a pályának, hogy most Szuhogyról rajtoltunk. Sokkal jobban be tudott melegedni a gumik: ahogy nézem, megvertük magunkat 50 másodperccel..
Gy7 18:08
#218 HUN Simon György - HUN Simon Tímea : Nagyon szuper volt az egész nap és ez a gyors is: ha hó esne rajta, akkor is nagyon imádnánk. Egyszer sikerül egy abszolút másodikat mennünk, aztán volt egy kis motorproblémánk, úgyhogy nem végzünk nagyon elöl, de az első tízben benne leszünk.
Gy7 18:07
#216 HUN Ázsót Szabolcs - HUN Béres"Unicum" Attila : A lámpánk egy forintot nem ért, de a gyors jó volt, örülünk, hogy célba értünk. Köszönjük a rendezőknek a napot!
Gy7 18:06
#215 HUN Krajnyák Petra - HUN Lukács Zoltán : Megcsináltuk ez a napot is: elégedett ugyan nem vagyok, de a kocsi is, mi is egyben vagyunk.
Gy7 18:04
#214 HUN Tamás Gyula - HUN Ábel László : Ez most nagyon tetszett, visszajött a bátorság. A kocsival volt valami korábban, de a szerviz megcsinálta, így sokkal jobb volt. Nagyon jó volt ez a rendezvény, nagyon jól éreztük magunkat: remélem, hogy j vőre is ilyen és ehhez hasonló versenyeket szerveznek nekünk.
Gy7 18:02
#213 HUN Fekete Gyula - HUN Oláh Róbert : Nagyon jó volt: mi visítunk végig! Nagyon élvezzük! Az a helyzet, hogy ez a rendezvény szuper volt, köszönjük mindenkinek, az összes munkatársnak: remélem, jövőre is tudunk jönni. Köszönjük Fanninak és Olinak az egész napos szurkolást, de lassan készüljenek aludni, mert holnap iskola és ovi! :)
Gy7 18:01
#211 HUN Bartha Nándor - HUN Farkas Martin : Nem vezettem rosszul, de nem tudok belőle többet kihozni. Ennyit tud, el kell fogadni.
Gy7 18:00
#210 HUN Deli László - HUN Späth Szabolcs : Jó volt, az egész nap nagyon jó volt, és bár az előző volt a legjobb, ez sem volt dráma. A töltésünk ugyan elment a végére, de remélem, beérünk még...
Gy7 17:59
#209 HUN Cseke Péter - HUN Csikós Borbála : Sötét lett, nem számoltunk a lámpával, pedig kellett volna... Nekünk már nem volt tétje, úgyhogy jöttünk egy élvezhetőt, és nem vállaltunk be nagy rizikót.
Gy7 17:57
#208 HUN Üveges Sándor - HUN Szegedi Krisztián : Leszaladtunk.. Sikerült abszolút időt jönni, aminek nagyon örülünk! Motorproblémánk volt legutóbb, a karburátorszinkront kellett állítanunk, de szerencsére sikerült legalább a végére. Nagyon jó verseny volt!
Gy7 17:56
#207 HUN Bencs Zoltán - HUN Bencs Gábor : Igyekeztünk letolni, szerencsére még nem volt sötét: élveztük, nagyon rendben volt.
Gy7 17:55
#205 HUN Péter Pál - HUN Varga Kristóf : A kategóriában bajnokok lettünk!
Gy7 17:54
#203 HUN Vitek Viktor - HUN Holecz László : Az autó nagyjából rendbe lett rakva, próbáltuk behozni a lemaradásainkat, de beforogtam... Elrontottam, nem tudom, mi lesz az eredmény, majd meglátjuk.
Gy7 17:53
#204 HUN Ruszkai Attila - HUN Bodnár Attila : Ha lenne még egy kör, csak mennénk még egy abszolútot, de ez ennyi volt.. :) Nagyon örültünk, nagyon jók voltak a pályák, a szervezés, köszönjük!
Gy7 17:51
#201 HUN ifj.Fogarasi Attila - HUN Toloczkó Péter : Szeretném megköszönni mindenkinek, a szerviznek és a támogatóinknak, mindenkinek, akik szurkoltak nekünk: köszönjük szépen, mindenkit ölelek, puszilom a családomat, a kisfiamat és a feleségemet!
Gy5 15:58
#24 HUN Nyilas Péter - HUN Friedrich László : Most már minden rendben, féltengely törésünk volt, megcsináltuk.
Gy5 15:57
#22 HUN Hajtós Péter - HUN Pongrácz Ákos : Most cseréltünk egy motort, az előző nem igazán tetszett, és most 20 másodpercet javítottunk.
Gy5 15:55
#23 HUN Szepesi Marcell - HUN Egerszegi Dávid : Minden rendben volt, szokás szerint csúszkáltunk, de élvezzük.
Gy5 15:53
#21 HUN Kreicsi Bálint - HUN Kerekes József : Látom rommá vert egy csomó ember, de nem baj, nem azért jöttünk, nagyon élvezzük.
Gy5 15:52
#14 HUN Fenyvesi Gábor - HUN Sztrakon Bence : Jól haladunk, autó tökéletes, így szeretnénk befejezni ezt a versenyt.
Gy5 15:50
#19 HUN Helgert Tamás - HUN Kiss Róbert : Ezzel a gumival nagyon csúszkáltunk, le is csúsztam egy kerülőben, de semmi baj nem lett.
Gy5 15:50
#17 HUN Berta László - HUN Császár László : Megint megforogtunk a negyedik kanyarban, le is fulladt az autó.
Gy5 15:49
#16 HUN Vida Péter - HUN Bárdos Péter : Nagyon jó volt, most a végére az erdős részen volt egy kis kalandunk, de megfogtuk.
Gy5 15:46
#15 HUN Szabó Róbert Emil - HUN Orbán György : Ma nem megy valahogy, szenvedünk. Csúszkálunk, nem érzem, de egyébként élvezzük.
Gy5 15:45
#12 HUN Hibján József - HUN Szollár Csaba : Kezdjük szokni, még mindig vannak kétségek, de már alakul.
Gy5 15:43
#11 HUN Vogel Adrienn - HUN Notheisz Ivett : Úgy érzem, most egy jobb ritmust találtunk. Minden árkot elkerültünk, és jól éreztük magunkat.
Gy5 15:42
#10 HUN Hangodi Bendegúz - HUN Bunkoczi László : Minden a legnagyobb rendben, ez a legjobb gyorsasági.
Gy5 15:42
#9 HUN Bertalan Márton - HUN Mózes Máté : Feltettünk előre egy kicsit keményebb gumit, de sajnos túl csúsztunk, de egyébként minden rendben.
Gy5 15:41
#8 HUN Vida Szabolcs - HUN Takács Gábor : Minden működik, minden rendben, kicsit fáradt vagyok, de majd holnap pihenek.
Gy5 15:39
#7 HUN Hoffer Zsolt - HUN Pap Tamás : Tudtunk fejlődni egy kicsit, jobb lett az autó is.
Gy5 15:38
#6 HUN Sziklai Tibor - HUN Verba Gábor : Hajtással variáltunk de nem jó irányba mentünk el.
Gy5 15:37
#5 HUN Maricsek Miklós - HUN Paizs Róbert : Minden rendben. most már kezdek visszatérni. Mindig valamit javítunk és jó.
Gy5 15:35
#4 HUN Ferencz Krisztián - HUN Szabó Krisztián : Minden rendben van, nagyon jól éreztem magam, ezért jöttünk.
Gy5 15:34
#2 HUN Csomós Miklós - HUN Nagy Attila : Minden oké, biztató ez a jövő hétre. A tempó megvan, tetszett, jó volt.
Gy5 15:30
#1 HUN Hadik András - HUN Kertész Krisztián : Minden oké állítólag, elvileg hiányzik egy darab a felninkből, de minden rendben.
Gy5 15:29
#238 HUN Siteri Sándor - HUN Holdas Zsolt : Minden rendben van, jöttünk egy jó tisztát, kicsit bent hagytunk egy pár másodpercet, de célba van a vége.
Gy5 15:28
#235 HUN Buris István - HUN Poczang Valér : Nem tudjuk, hogy mi van, a gyors kör felétől úgy jövünk, hogy beton kemény a pedál, és füstöl a fék.
Gy5 15:27
#236 HUN Szemán Ádám - HUN Lukács Bence : Ez a gyors nem szeret minket mert nem tudunk végig menni rajta normálisan, de túl vagyunk rajta.
Gy5 15:26
#234 HUN Borbély Nándor - HUN Tucsa József : Nagyon szuper volt. Megint csúszott, nem találjuk el a guminak a nyomását.
Gy5 15:24
#233 HUN Békési Richárd - HUN Tóth Gergely : Jobbat szerettünk volna, megint egy kicsi valami van a váltó tartó környékén, de élveztük, jó volt.
Gy5 15:24
#232 HUN Furák Ádám - HUN Géringer Zoltán : Most egy kicsit elóvatoskodtuk, de jól érezzük magunkat, és ez a lényeg.
Gy5 15:23
#231 HUN Szegedi Zoltán - HUN "Cicu" : Minden rendben, próbálunk csak a biztonságra törekedni.
Gy5 15:21
#230 HUN Molnár Máté - HUN Molnár Rita : Folyamatosan gyújtás problémával küzdünk, ezért ilyen rossz az időnk, de nem adjuk fel.
Gy5 15:20
#229 HUN Molnár Ádám - HUN Molnár Mózes Tibor : Aránylag jól sikerült, ez a téli gumi fenn maradt, szerintem minden oké.
Gy5 15:19
#228 HUN Mihályi Zsolt - HUN Gergely Gábor : Ismételten élvezzük az egész napot, nagyon jó.
Gy5 15:18
#225 HUN Fróna János - HUN dr.Oláh Orsolya : Fogalmam sincs, hogy kerültek ők mögénk, meg leelőztek, de jöttünk saját tempóval, ennyi van a kocsiban.
Gy5 15:16
#227 HUN Jóna Gábor - HUN Garam Balázs : Kavarodás lett mert megelőztük őket, nem adták könnyen magukat, de nagyon élveztük.
Gy5 15:15
#224 HUN Kovács Gergő - HUN Csák Alex : Nagyon jó volt, fékünk nem sok van, így hát a végét elspóroltuk.
Gy5 15:15
#223 HUN Szabó Zoltán - HUN Nagyváradi Roland : Minden rendben nálunk, nagyon sok szurkoló van, csúszkálunk nekik.
Gy5 15:13
#222 HUN Kóródi Koppány - HUN Kapás Attila : Ilyenre számítottunk az előző körben is, baromi jó volt.
Gy5 15:12
#221 HUN Juhász Zoltán - HUN Krajczár Zoltán : Minden jó. Az autó működik, minden rendben.
Gy5 15:10
#220 HUN Jobbágy Krisztián - HUN Bertók Tamás : Minden rendben van, motorunk egyre rosszabb, de jövünk.
Gy5 15:09
#219 HUN Borza Balázs - HUN Borza Gyula : Minden rendben, de itt a végén az erdőben nem adta ki.
Gy5 15:07
#218 HUN Simon György - HUN Simon Tímea : Most megint javítottunk, nagyon élvezetes a pálya.
Gy5 15:06
#216 HUN Ázsót Szabolcs - HUN Béres"Unicum" Attila : A kipufogónkat vagy elhagytuk, vagy szétment, mert nem hallottuk egymást.
Gy5 15:06
#215 HUN Krajnyák Petra - HUN Lukács Zoltán : Jól megizzadtam, nagyon melós volt.
Gy5 15:04
#214 HUN Tamás Gyula - HUN Ábel László : Jól éreztük, de szerintem benne van az előző elesésünk, így elóvatoskodtuk.
Gy5 15:03
#213 HUN Fekete Gyula - HUN Oláh Róbert : Egy kis csikó vagyok ebbe a sportba de az a Rally. Ez egy jó pálya, ebben minden benne van.
Gy5 15:01
#211 HUN Bartha Nándor - HUN Farkas Martin : A mi időnket az nagyon rossz, de maga az idő az nagyon jó. Ebből többet nem lehet kihozni.
Gy5 15:00
#210 HUN Deli László - HUN Späth Szabolcs : Úgy látom megint jobbat jöttünk, de örülünk hogy itt vagyunk meg élvezzük.
Gy5 14:58
#209 HUN Cseke Péter - HUN Csikós Borbála : Ha az időt nézem nem túl jól sikerült, de azért jól élveztük.
Gy5 14:57
#208 HUN Üveges Sándor - HUN Szegedi Krisztián : Jó volt, ismét jó volt az időnk. Csak mintha lassulnánk.
Gy5 14:57
#207 HUN Bencs Zoltán - HUN Bencs Gábor : Élveztük, tetszett mindenhol.
Gy5 14:55
#205 HUN Péter Pál - HUN Varga Kristóf : Szerintem lassú volt, de úgy néz ki mégsem, mert gyors lett.
Gy5 14:54
#204 HUN Ruszkai Attila - HUN Bodnár Attila : Ahogy jön a kilométer, egyre bátrabbak vagyunk.
Gy5 14:53
#203 HUN Vitek Viktor - HUN Holecz László : Még mindig küzdünk az autóval, nem jó valami. Nem megy, nem is forog már ki.
Gy5 14:53
#201 HUN ifj.Fogarasi Attila - HUN Toloczkó Péter : Most már a versenyre koncentrálunk, de egy kicsit elóvatoskodtuk, mert kicsit rontottunk.
Gy3 12:37
#24 HUN Nyilas Péter - HUN Friedrich László : Nem tudjuk, hogy mi történt, de nagyon húz jobbra, gáz elvételre is, gyorsításra is. Közepéig teljesen jó tempóval jöttünk, aztán történt valami.
Gy3 12:36
#22 HUN Hajtós Péter - HUN Pongrácz Ákos : Jobb lett az autó hangja, meg most nem állt meg út közben.
Gy3 12:34
#23 HUN Szepesi Marcell - HUN Egerszegi Dávid : Egész jó volt, csúszkáltunk egész sokat.
Gy3 12:33
#21 HUN Kreicsi Bálint - HUN Kerekes József : Bitangul élveztük, nagyon jó volt.
Gy3 12:32
#14 HUN Fenyvesi Gábor - HUN Sztrakon Bence : Minden működik, jól sikerült, nekem ez az idő eredmény jó.
Gy3 12:31
#19 HUN Helgert Tamás - HUN Kiss Róbert : Nagyon élveztük ezt a gyorsot.
Gy3 12:29
#18 HUN Somogyi Zoltán - HUN Zoltán Kevin : Az elejét elnézősztük, közepét tesztre szántam, a végén pedig időre, hogy érezzem az autónak hol van a határa.
Gy3 12:29
#17 HUN Berta László - HUN Császár László : Egy terelő megint be lett nézve, nem vagyok megelégedve magammal, lehetett volna jobb is.
Gy3 12:28
#16 HUN Vida Péter - HUN Bárdos Péter : Nagyon jó volt, kicsit bátrabb voltam már, de az eredményen is látszódik, hogy tudtunk javítani.
Gy3 12:25
#15 HUN Szabó Róbert Emil - HUN Orbán György : Jobbnak éreztük, mint az előzőt.
Gy3 12:24
#12 HUN Hibján József - HUN Szollár Csaba : Keressük a beállításokat, még nem érzem túl jónak, de alakul szerintem.
Gy3 12:22
#11 HUN Vogel Adrienn - HUN Notheisz Ivett : Igazán kalandos volt. Megjártuk jobb oldalt az árkot, meg is lepődtünk, de megyünk tovább.
Gy3 12:21
#10 HUN Hangodi Bendegúz - HUN Bunkoczi László : Nagyon jó, ez a gyorsasági már az előző körben is tetszett, nem találom a szavakat.
Gy3 12:19
#7 HUN Hoffer Zsolt - HUN Pap Tamás : Jól viselkedik az autó, cseréltünk abroncsot és jobb volt, túl is bátorkodtam a végén.
Gy3 12:18
#6 HUN Sziklai Tibor - HUN Verba Gábor : A napi formához képest jó, de azért van még hova javulnunk.
Gy3 12:17
#5 HUN Maricsek Miklós - HUN Paizs Róbert : Próbáltunk valamit változtatni, de nem lett olyan jó.
Gy3 12:16
#4 HUN Ferencz Krisztián - HUN Szabó Krisztián : Nagyon jól sikerült, nagyon élveztük.
Gy3 12:15
#3 HUN Bodolai László - HUN Szegedi Máté : Sokat javultunk, több mint 10 másodpercet, most nagyon tetszett.
Gy3 12:14
#2 HUN Csomós Miklós - HUN Nagy Attila : Nagyon-nagyon élveztük. A nap is kisütött, és a pályának az állapota is kicsit kedvezőbb volt.
Gy3 12:09
#1 HUN Hadik András - HUN Kertész Krisztián : Alapvetően minden oké, állítottunk egy dolgot az autón, kicsit jobbnak érzem, viszont van egy kis kézifék problémánk, majd megpróbálom azt most megjavítani.
Gy3 12:08
#238 HUN Siteri Sándor - HUN Holdas Zsolt : Szerintem nagyon jót jöttünk, élveztük.
Gy3 12:06
#236 HUN Szemán Ádám - HUN Lukács Bence : Volt egy hely, ahol majdnem leestünk, meg baj van az átbeszélőnkkel, mert néha hallok néha nem.
Gy3 12:06
#235 HUN Buris István - HUN Poczang Valér : Az autóval minden rendben van, nekünk kell még egy kicsit fejlődni.
Gy3 12:04
#234 HUN Borbély Nándor - HUN Tucsa József : Mi most magunkhoz képest viszonyítunk, jól megyünk.
Gy3 12:03
#233 HUN Békési Richárd - HUN Tóth Gergely : Nagyon jó volt, ami hibákat vétettünk az előző körben igyekeztünk kijavítani.
Gy3 12:02
#232 HUN Furák Ádám - HUN Géringer Zoltán : Egész jó volt most az első körhöz képest bátrabbak voltunk. Az a cél, hogy a nap végén azért beérjünk.
Gy3 12:01
#231 HUN Szegedi Zoltán - HUN "Cicu" : Jobb volt, mint az első kör, próbáltunk kicsit bátrabban jönni, de próbálunk ésszel menni.
Gy3 12:00
#230 HUN Molnár Máté - HUN Molnár Rita : A gyors az jó volt, de sajnos valami van a kocsival.
Gy3 11:59
#229 HUN Molnár Ádám - HUN Molnár Mózes Tibor : Ugyanúgy téli gumi, ugyanúgy csúszkálunk, de most már kicsit jobb mert melegebb van.
Gy3 11:59
#228 HUN Mihályi Zsolt - HUN Gergely Gábor : Semmi probléma, élveztük, nagyon jó.
Gy3 11:57
#227 HUN Jóna Gábor - HUN Garam Balázs : Az erdő között még voltak kisebb kalandjaik meg a murvát máshogy csináltuk, de úgy néz ki, vissza kell térnünk az első verzióra mert azt jobban éreztük.
Gy3 11:56
#225 HUN Fróna János - HUN dr.Oláh Orsolya : Ezt már jobban élveztük, mint az első kört, ez már most tetszett nagyon.
Gy3 11:56
#224 HUN Kovács Gergő - HUN Csák Alex : Jó, csak bent az erdőben nagyon csúszik.
Gy3 11:55
#223 HUN Szabó Zoltán - HUN Nagyváradi Roland : Ez most jobban sikerült szerintem, mint az előző, az időnk is jobb.
Gy3 11:54
#222 HUN Kóródi Koppány - HUN Kapás Attila : Szerintem sokkal jobb volt, mint az előző kör, brutális!
Gy3 11:53
#221 HUN Juhász Zoltán - HUN Krajczár Zoltán : Ennek már voltak kifejezetten jó részei számomra, az időnk is kicsit jobb, örülünk.
Gy3 11:51
#220 HUN Jobbágy Krisztián - HUN Bertók Tamás : Minden nagyon frankó volt, az autó most hál istennek jól viselkedett.
Gy3 11:50
#219 HUN Borza Balázs - HUN Borza Gyula : Ez már most tetszett, hál istennek már volt tapadásunk.
Gy3 11:49
#218 HUN Simon György - HUN Simon Tímea : Igen, most hattal jobbat jöttünk, de van egy kis motor problémánk, ezért nem forgattam annyira ki.
Gy3 11:48
#217 HUN Baranyi Tibor - HUN Bakos István : Száz fokon van a vizünk, szerintem nekünk mára ennyi volt.
Gy3 11:47
#211 HUN Bartha Nándor - HUN Farkas Martin : Beestünk az árokba, aztán sikerült nagyon nehezen kitolni.
Gy3 11:46
#216 HUN Ázsót Szabolcs - HUN Béres"Unicum" Attila : Nagyon jó volt, nagyon tetszett, csak két autót utolértünk és vonatoztunk egy kicsit, de nem tehetnek róla baleset volt.
Gy3 11:45
#214 HUN Tamás Gyula - HUN Ábel László : Beestünk, alig tudtak kiszedni a nézők, de hál' Istennek, remélem nincs nagy baja az autónak.
Gy3 11:43
#215 HUN Krajnyák Petra - HUN Lukács Zoltán : Sokkal jobban mentem rajta, mint az előbb, de viszont két nagyon csúnya baleset is van a pályán. Mind a kettőre meg kellett állnom, mert előttem volt.
Gy3 11:42
#213 HUN Fekete Gyula - HUN Oláh Róbert : Nagyon jó, szenzációs, brutális!
Gy3 11:41
#212 HUN Tordai Gábor - HUN Veres István : Igen ez már egy fokkal jobb volt, mint az első körben ez a szakasz.
Gy3 11:40
#210 HUN Deli László - HUN Späth Szabolcs : Jó volt nagyon, most már legalább nem forogtunk meg.
Gy3 11:39
#209 HUN Cseke Péter - HUN Csikós Borbála : Forogtunk egy hatalmasat, de hál istennek ki tudtak szedni úgy, hogy tudtunk tovább menni.
Gy3 11:38
#208 HUN Üveges Sándor - HUN Szegedi Krisztián : Tetszett, egy kicsit jobbra számítottam mert érzésre jobban jött le mint az előzőben meg kicsit bátrabban.
Gy3 11:36
#207 HUN Bencs Zoltán - HUN Bencs Gábor : Kezdtünk fel kelni, reméljük az idő is ezt fogja mutatni.
Gy3 11:35
#205 HUN Péter Pál - HUN Varga Kristóf : Minden rendbe volt, most nem estünk be.
Gy3 11:33
#204 HUN Ruszkai Attila - HUN Bodnár Attila : Igazából most jó volt, rendbe volt az autó. Az ugrató előtti jobbos kanyar nagyon felhordásos, majdnem belementünk a Krisztiánékba, úgyhogy azt a kanyar részt meg kellene vizsgálni.
Gy3 10:01
#203 HUN Vitek Viktor - HUN Holecz László : Jó volt, előttünk a Ruszóék beestek, de jól vannak.
Gy1 09:59
#509 HUN Lang Arnold - HUN Takács Tamás : Jó volt, nagyon forogtunk. Próbáljuk a nézőket szórakoztatni meg magunkat, úgyhogy jó volt.
Gy1 09:57
#508 HUN Kovács"Pici" - HUN Galovics Miklós : Az a baj, hogy én még ilyen hosszú gyorsaságit még nem mentem. A nézőket próbáljuk kiszolgálni, és többé kevésbé sikerült is.
Gy1 09:56
#506 HUN Sándor András - HUN Sándor : K.rva jó. Bár ez így nem biztos, hogy belefér, de nagyon jó.
Gy1 09:54
#505 HUN ifj.Bihari Péter - HUN Számel Péter : Jó volt, a gyorsok jók voltak, az idő járás nem volt annyira kegyes hozzánk, de jó volt.
Gy1 09:53
#14 HUN Fenyvesi Gábor - HUN Sztrakon Bence : Nem voltak nézők, ahova beestek... de végül ki tudtak jönni a szakaszról
Gy1 09:52
#503 HUN "Tejcsi" - HUN Nyeste Krisztián : Adta-adta a téli gumi hátul rendesen. Kicsit csúszós még reggel van, de majd a következőben nyomjuk még jobban.
Gy1 09:25
#502 HUN Porkoláb Gergő - HUN Szentpéteri Gábor : Rendben van, hál istennek össze állt minden.
Gy1 09:24
#24 HUN Nyilas Péter - HUN Friedrich László : Nagyon jó, élveztük.
Gy1 09:23
#22 HUN Hajtós Péter - HUN Pongrácz Ákos : Nem nagyon túl jó, valamiért elszegényedik a keverék, meg is állt a motor a félútnál, de nem értem miért.
Gy1 09:22
#23 HUN Szepesi Marcell - HUN Egerszegi Dávid : A lassítóban, itt a hosszú egyenesben nem sikerült megállni, és úgy átmentünk rajta, mint a szél, de az autó az hibátlan.
Gy1 09:20
#20 HUN Oroszki Tamás - HUN Fodor Gábor : Nem megy az autó, négyszer kellett újraindítanom bent.
Gy1 09:19
#14 HUN Fenyvesi Gábor - HUN Sztrakon Bence : Beestek az árokba, nem jöttek ki a gyorsról
Gy1 09:19
#21 HUN Kreicsi Bálint - HUN Kerekes József : Nagyon élveztük, jó volt. Nagyon csúszós, dobálós az eleje.
Gy1 09:18
#19 HUN Helgert Tamás - HUN Kiss Róbert : Nagyon tetszik a pálya, az időt most nézem, az se rossz, de ez a pálya legendás lesz!
Gy1 09:17
#18 HUN Somogyi Zoltán - HUN Zoltán Kevin : Itt a vége annyira elkezdett csúszni, nagyon lágy gumival jöttünk.
Gy1 09:16
#17 HUN Berta László - HUN Császár László : Dupla bal háromba úgy estünk be az árokba ahogy kell, de kijött.
Gy1 09:15
#16 HUN Vida Péter - HUN Bárdos Péter : Nagyon élveztük, jó változatos a pálya, nagyon jó.
Gy1 09:14
#15 HUN Szabó Róbert Emil - HUN Orbán György : Beesett előttünk a Fenyő, ott lelassítottunk, de tovább mehettünk.
Gy1 09:13
#10 HUN Hangodi Bendegúz - HUN Bunkoczi László : Meg kellett állnunk, mert valahol elkezdett jönni a füst, de semmit nem találtunk.
Gy1 09:11
#12 HUN Hibján József - HUN Szollár Csaba : Minden rendben volt, egy kicsi megforgásunk, meg a Benéiket is utolértük, de rendesek voltak elengedtek.
Gy1 09:10
#11 HUN Vogel Adrienn - HUN Notheisz Ivett : Figyelős, szoknom kell még. De jó, trükkös.
Gy1 09:08
#9 HUN Bertalan Márton - HUN Mózes Máté : Az utolsó visszafordítóban meglepően rossz volt a féktáv, pedig a legpuhább kerék van fent. Becsúsztunk az árokba, de egyből ki tudtunk jönni.
Gy1 09:07
#8 HUN Vida Szabolcs - HUN Takács Gábor : Nagyon jó, szokatlan, túl gyors ide ez a kocsi, de azért jöttünk, hogy kipróbáljuk.
Gy1 09:06
#7 HUN Hoffer Zsolt - HUN Pap Tamás : Kijöttünk hetes gumival, közép keménnyel, hogy jó lesz, de nem lett jó.
Gy1 09:04
#6 HUN Sziklai Tibor - HUN Verba Gábor : Melós volt, több mint kellett volna, de lejöttünk.
Gy1 09:03
#5 HUN Maricsek Miklós - HUN Paizs Róbert : Nagyon érdekes volt, tényleg a legjobb teszt a verseny.
Gy1 09:03
#4 HUN Ferencz Krisztián - HUN Szabó Krisztián : Nagyon jó, rajtot elrontottam, lefulladtam, de sokat tanultam.
Gy1 09:00
#3 HUN Bodolai László - HUN Szegedi Máté : Egész jól sikerült, el óvatosgatuk.
Gy1 08:59
#2 HUN Csomós Miklós - HUN Nagy Attila : Ott folytatódik, ahol abba hagytuk. Picit mászkált, nem egyszerű.
Gy1 08:55
#1 HUN Hadik András - HUN Kertész Krisztián : Alapvetően minden oké, gurigázunk.
Gy1 08:52
#238 HUN Siteri Sándor - HUN Holdas Zsolt : Párhelyen elváltottam, próbáltunk igyekezni, elég sok helyen tolja az orrát. Megpróbáljuk überelni valahogy.
Gy1 08:50
#237 HUN Németh Alex - HUN Polom Gábor : Nagyon jó volt, csúszkáltunk, hátul még utcai van, majd következő körben állítunk majd rajta.
Gy1 08:49
#236 HUN Szemán Ádám - HUN Lukács Bence : Nagyon jó, csúszkál a pálya, úgyhogy óvatosan kell menni.
Gy1 08:48
#235 HUN Buris István - HUN Poczang Valér : Próbálkozunk majd meglátjuk, hogy milyen lesz.
Gy1 08:47
#234 HUN Borbély Nándor - HUN Tucsa József : Nagyon király volt!
Gy1 08:33
#233 HUN Békési Richárd - HUN Tóth Gergely : Meglepődtünk egykét helyen, nagyon-nagyon csúszik úgy, hogy le is lógattuk.
Gy1 08:13
#226 HUN Balogh Lajos - HUN Tóth Ádám : Műszaki hiba miatt nem rajtoltak el
Gy1 08:13
#206 HUN Baksai László - HUN Erdei Zoltán : Eü.ok. miatt nem rajtoltak el