Információ(242)
Gy12 00:31
#101Dudás Endre PC_ bil  : Egy perccel rosszabb idővel értem célba a tavalyihoz képest... Látszik, hogy sokkal kevesebb kilométert mentünk. Nem mondom, hogy egyszerű év volt, néha hajnalban próbáltam összerakni a versenyeket és néha elvette a kedvem, hogy egyre kevesebb indulónk van. Remélem jövőre sikerül új lendületet vennie a bajnokságnak is és sprintfutamból is megpróbálunk többet összehozni. Már ha van rá igényetek... Köszönjük, hogy itt vagytok! Köszönöm a segítséget Dávid!!
Gy12 00:30
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Itt vagyunk a célban. Elképesztően boldogok vagyunk. Tavaly itt sikerült a dobogó 3. fokára felállni, idén viszont a legfényesebb érem került a nyakunkba. Sajnáljuk ezúton is hogy Teglovics Kornél kikerült a kategóriából és hogy Pállai Levente idén nem sok versenyen tudott elindulni. Köszönöm DuEn és Dávid az egész éves szervezést!
Gy11 00:26
#101Dudás Endre PC_ bil  : Kár, hogy akkora csúszás van, hogy már megint kezd besötétedni... micsoda csapnivaló szervezés... Az utolsó kanyarban jól odavertem... Remélem nem memóriahabos a gumi és elfelejti ezt a hibát az utolsó szakaszra és nem defekttel kezdem a powert...
Gy11 00:26
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Utolsó kör már csak a célba érés számít, az élmezőny elképesztő mit produkál..
Gy10 00:23
#101Dudás Endre PC_ bil  : Erre a szakaszra emlékeztem tavalyról. Mármint arra, hogy ez a verseny legélvezetesebb gyorsaságija! Ennek megfelelően élveztem is... Mondjuk gyorsan nem mentem most sem...
Gy10 00:22
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Tavaly óta nem változott a gyorsasági, jöttünk rajta magunkkal szemben egy izmosat.
Gy9 00:20
#101Dudás Endre PC_ bil  : El is felejtettem, hogy ez ilyen hosszú gyorsasági... Jól elfáradtam a végére... Főként abba, hogy olyan lassan menjek, hogy sehova ne érjen hozzá az autó... sikerült... legalábbis a lassan menés...
Gy9 00:20
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Jóreggelt újra, éjszaka nem sokat aludtunk, mert beszaladt pár fröccs. Sok bent is maradt sajnos.
Gy8 00:19
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Ugyanannyit jöttünk rajta mint világosban. Ennyi van most bennünk, lehet többet kellene menni az autóval és akkor jobb is lehetne.
Gy7 00:17
#101Dudás Endre PC_ bil  : Talán picit javítottam, mégis szinte új volt minden, pedig harmadszorra futunk neki ennek a szakasznak... a sötét nem barátja a magamfajta vénembereknek...
Gy7 00:16
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Sötétedik rendesen, lámpáink idén sincsenek jol beállítva. A kocsi jó, köszi a csapatnak ezúton is
Gy6 00:15
#101Dudás Endre PC_ bil  : Minden rendben, talán még javulni is tudtunk, bár most nem estünk le az útról, mint az első körben
Gy6 00:13
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Kicsit mintha olvadt volna 1-2 helyen meleg volt a latyakon keresztbe érkezni.
Gy5 00:11
#101Dudás Endre PC_ bil  : Volt egy megforgás ötödikben, és utána egy kicsúszás, de ott vigyáztam, hogy inkább a küszöb, mint a futómű sérüljön. A vége most is élvezetes volt a hóban
Gy5 00:10
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Egyszer beforogtunk, elkezdett esni a hó és eléggé megzavart.
Gy4 00:09
#101Dudás Endre PC_ bil  : Okoztunk néhány meleg pillanatot önmagunknak, de sikerült elkerülni az összes kőfalat... Az autó karcmentes... mondjuk ennél a tempónál ez alap...
Gy4 00:08
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Minden ok, spórolunk a gumikkal.
Gy3 00:07
#101Dudás Endre PC_ bil  : A havas résztől nagyon nagy flash... kár, hogy mindig le voltam maradva egy fél kanyarral... szerencsére a hófalak visszadobtak... olyan volt, mintha boboznék... felfelé...
Gy3 00:06
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Ez lefelé lesz izgalmas, kb 10 seccel vagyunk lassabbak eddig mint tavaly.
Gy2 00:01
#101Dudás Endre PC_ bil  : Emlékeztem, hogy vannak rizikós kanyarok... csak arra nem, hogy melyek azok... végig tartottam a babszemet, a célkanyarban mertem lazítani a farpofáimon... a nézők megtapsoltak... azt hiszem... vagy nem??
Gy2 00:01
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Tavaly nem csúszott ennyire, a gyors végét elféltem.
Gy1 23:59
#101Dudás Endre PC_ bil  : Nem volt időnk még a pályabejárást sem megcsinálni, de reménykedtem benne, hogy emlékszem valamennyire tavalyról... Örexem... szinte minden újnak tűnt...
Gy1 23:59
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : 4km teszt után vágunk neki az év utolsó versenyének. Kezdésre jó volt, próbálunk jó szájízzel karcmentesen a célba érni.
Gy12 23:57
#32Háklár Marcell XBO whe  : Végére egy defekt azért összejött. Lényeg, hogy itt vagyunk. Nagy köszönet a csapatnak és a szervezőknek az idei szezonért. Úgy néz ki, hogy sikerül szép eredménnyel zárni a kategóriát és a csapatversenyt is, remélem jövőre innen tudjuk folytatni.
Gy12 23:57
#921Molnár Koppány PC_ whe  : Mivel a kategória második helyezés szinte biztos volt a verseny előtt is, így nem kíméltük a kéziféket és a gumikat. Jól éreztük magunkat, köszönjük az egész éves kemény szervezői munkát!
Gy12 23:56
#17Budai Csaba PC_ whe  : 3.helyert mentünk. Sajnos egész jó volt az időnk mind az utolsó pár kanyarig. Kiütöttük a kereket. Ez van. Kicsit sajnáljuk
Gy12 23:55
#1155Ónodi Roland XBO con  : Ez a verseny mindig az érthetetlen defektek versenye marad… szerintem a fű növése izgalmasabb annál, mint ahogy legurultunk, valahol 100ig is fel mertük nyomni! Viszont a Michelin szuperül vizsgázott, hisz nem szakadt le a futófelület! Ezúton szeretném megköszönni a szervezők idei évi munkáját, elképesztő milyen színvonalas bajnokságot kreáltak, ÉS EGYETLEN EGY ETAP SE VOLT! Gratulálok mindenkinek az éves teljesítményéhez, főleg a HolaSpani Rally Teames csapattársaknak, bár idén sokat minuszoltunk! Remélem a bajnokság megy tovább! Hatalmasak vagytok! A következő versenyen találkozunk!
Gy12 23:55
#437Strasser Gábor PLA whe  : Hát ez elment.. :( Legalább 1x nyerhettem volna ajándékcsomagot a DuEn-tól
Gy12 23:54
#421Bebesi Zoltán PLA whe  : Számunkra tét nélküli volt már ez a verseny, mivel a kategória bajnoki çímet már sikerült az előző futamon bezsebelni. Így gondoltuk most autózunk egy önfeledt csúszkálósat. Sikerült túltolni... Olyan helyen sikerült kicsúszni, ahonnan már a nézők sem tudtak visszarángatni minket. De odáig nagyon élveztük. Szuper év volt ez a számunkra. Remek versenyekkel. NAGY KÖSZÖNET A SZERVEZÉSÉRT, hétről hétre!!! Hatalmas köszönet még a csapatomnak az ARTEP Company THE CREW -nak!! Mindenkinek gratulálok aki teljesítette ezt az évet!! Jövőre ugyan itt, remélhetőleg hasonlóan nagy csatákkal, és kiélezett versennyel
Gy12 23:53
#12Martin Márkó PLA whe  : Örülünk a célbaérésnek egy ilyen tragikus szezon végén vagyunk, azonban kicsit csalódottak is vagyunk, hiszen a 8. gyorson vétett hibánkba került a verseny győzelme, utólag kiszámolva! Szerintem az utolsó gyorson sem hagytunk benne semmit, hiszen mindenhol a határon autóztunk! Szeretnék gratulálni Suborits Péternek, nagyon szoros volt a meccs, és szeretném megköszönni Dudás Endrenek és Pannuska Dávid nak a szervezést, a csapatnak a felkészítést illetve a szponzoraink támogatását!
Gy12 23:51
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Hálistennek ha minden jól megy ki Maxoltuk a hétvégét Kat 1.hely Power 1.hely nagyon szépen köszönöm a csapatomnak az egész éves támogatást, bíztatást. Köszönöm Krisz Végh az idei évben is a nagy küzdelmeket, Zoltán Bebesi gratulálok az 1.helyhez. Én nekem ez volt az utolsó versenyem itt, de rengeteg jó embert sikerült megismerni ez idő alatt. Végezetül köszönöm Dudás Endre, Pannuska Dávid, hogy ezt idén is létre hoztátok!
Gy12 23:51
#534Végh Krisztián PC_ whe  : Első gyors első kanyar bal első defekt mert túlcsúsztam. El is ment a kedvem teljesen abban a pillanatban, de azért végig gurultam. Volt tető minden..... Idén sem sikerült sajnos fejlődnöm, készülnöm kéne a versenyek előtt. Köszi a szervezést jövőre remélem újra itt!
Gy12 23:51
#147Papp Dániel PC_ whe  : Defekt
Gy12 23:51
#9Somogyi Máté PLA whe  : Bent vagyunk ! Egész jó verseny volt , élveztem , jó időket autóztunk kíváncsian várom hova lesz elég ! Köszönjük ezt a bajnokságot !! Remélem jövőre jön a 3.évad !
Gy12 23:50
#23Martinák Balázs PC_ whe  : Szuper versenyen vagyunk túl. Hiba nélkül jöttünk az utolsó gyorsig, ahol sikerült elég komolyan összetörnünk az autót a vége előtt kb 1 km-re. Elment a hajtás, dupla defekt, hűtő. Azt hittük nem látjuk meg a célvonalat, de sikerült beérnünk. Köszönjük Dudás Endrének és Pannuska Dávidnak, hogy idén is versenyezhettünk. Sok sikert Mindenkinek!
Gy12 23:50
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Hát ennyi… nagyon jó verseny volt, élveztem, kár, hogy a végén becsúszott a defekt. De ha ezeket nem nézzük, akkor azért én elégedett vagyok, mondjuk várjuk azért meg a holnapot. Köszi szépen az egész szezont, jövőre találkozunk!
Gy12 23:50
#577Ivony Csaba PC_ whe  : Menet közben nem nagyon tudtam nyilatkozni, így a célban mondom el a gondolataimat: 2 defekt, számtalan megforgás után idén sikerült célba érni. (Tavaly nem) Nagyon köszönöm az egész éves szervezést! Nagyon sokat tanultam. Főleg, hogy ne a feltörekvő ifjúsághoz mérjem magam, tűzzek ki reális célokat. Ez talán sikerült. Folyt. köv. jövőre !!!
Gy12 23:49
#1647Kozma Balázs XBO whe  : Idejét sem tudom mikor sikerült a célba érni. Örülök hogy végre sikerült. Köszönöm a szervezést!
Gy12 23:49
#1735Liktor Balázs PLA whe  : Célban vagyunk. Nagyon örülünk, hogy sikerült viszonylag kevés hibával (1 defekt, 2 forgás) lehozni a versenyt. Nem vagyunk csalódottak a bent ragadt 30-35 másodpercért sem. Köszönjük a szervezést.
Gy11 23:49
#1155Ónodi Roland XBO con  : Ez még mindig zseni! Jöhet a powerstage!
Gy11 23:49
#32Háklár Marcell XBO whe  : Szerintem ez volt az egyetlen értékelhető szakaszom a versenyen.
Gy11 23:48
#437Strasser Gábor PLA whe  : Sajnálom az előző 2 gyors hibáit...esély lett volna az első helyre....
Gy11 23:48
#623Kovács Róbert XBO whe  :  A fa korlát a szakadék szélén gyenge volt. Sajnos túl mélyre zuhantunk, pedig talán a bajnokság legkiegyensúlyozottabb teljesítményét sikerült hozni. A szervezőknek köszönjük az egész éves munkát! Jövőre találkozunk!
Gy11 23:48
#147Papp Dániel PC_ whe  : Ez viszonylag rendben volt.
Gy11 23:48
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Amikor már úgy éreztem, hogy ez egy jó hétvége lesz számomra, akkor jön egy defekt…egyébként jó idő lett volna csak fáj, hogy egy kis hiba miatt elvesztek annyi időt, mint amennyit a versenyen összesen elvesztettem.
Gy11 23:48
#1735Liktor Balázs PLA whe  : Utolsó gyors következik, mostmár szeretnénk beérni. Jelenleg 8. hely, de sok ügyes pilóta van meg fent.
Gy11 23:47
#1804Kurczina Milán PLA whe  : Gyorsak voltunk csak sajnos megcsúsztunk a jégen így nekimentünk a falnak és egy első defektet kaptunk
Gy10 23:47
#32Háklár Marcell XBO whe  : Kétszer is találkoztunk a fallal, de szerencsére nem kaptunk defektet.
Gy10 23:47
#1155Ónodi Roland XBO con  : Sajnos a végén megint defektet kaptunk, de ezzel is kibotorkáltunk. Nem kérdés, itt háttal ülünk a moziban, viszont sikerült 1-2 hajtűbe nagyon Ken Blockosan beejteni!
Gy10 23:47
#437Strasser Gábor PLA whe  : Rajt után 1 kanyar Engine lámpa fel...Motor 60%..
Gy10 23:46
#623Kovács Róbert XBO whe  : Volt egy megforgás, de azon kívül kalandmentes menet volt szerencsére.
Gy10 23:46
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Nem nyomom már neki,be kell érnünk és kész.
Gy10 23:46
#147Papp Dániel PC_ whe  : Borzasztó mérges vagyok magamra. Nem gumiztunk, meg is lett az eredménye az alagútban.
Gy10 23:46
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Sok volt a hiba, de nagyon élvezhető gyors. Imádom
Gy10 23:45
#1735Liktor Balázs PLA whe  : Sokan még mögöttünk jönnek, de ez nem volt egy rossz kör. Várjuk az eredményeket
Gy10 23:45
#1804Kurczina Milán PLA whe  : Jónak találtam a gyorsaságit, volt benne egy pici hibám
Gy9 23:45
#32Háklár Marcell XBO whe  : Egyre jobban csúszik és én is csak egyre jobban szenvedek.
Gy9 23:45
#1155Ónodi Roland XBO con  : Ez szuper volt! Mondtam én, hogy lefele az igazi! Az idő megye 2 szint, de az élmény vb!
Gy9 23:44
#437Strasser Gábor PLA whe  : Felborultunk....ugrott a dobogó....
Gy9 23:44
#623Kovács Róbert XBO whe  : Melós... Egy visszafordítóban beforogtunk a nézők közzé, de a bűvös 8 másodperc alatt visszatoltak.
Gy9 23:44
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Tökéletesen letaláltunk.
Gy9 23:44
#147Papp Dániel PC_ whe  : Nagyon jó lett volna, de 3x forogtunk,mint az a bizonyos útihölgy a lavórba.
Gy9 23:44
#110Kormos Gábor XBO con  : Sokszor megforogtam, főleg fent a jeges részen... A száraz részen nagyon éltünk, túlzottan is, sajna a vége felé egy hajtűből kifelé beestünk a szakadékba... Vége a versenynek, de senki sem sérült... Az autó TK
Gy9 23:43
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Forogtunk, de egyébként nagyon élveztem!
Gy9 23:43
#1735Liktor Balázs PLA whe  : Sajnálom ezt az időt, mert jó lett volna, viszont defektet kaptunk az utolsó 2kmen. Bosszantó, de ez van.
Gy9 23:43
#1804Kurczina Milán PLA whe  : Nagyon örülök, jók lettek a beállitások
Gy8 23:43
#1155Ónodi Roland XBO con  : Azt sosem fogjuk megérteni, miért parkolhatnak a nézők a pályán. Szerintem pár kocsit meghúztam, de ha kell, aláírom nekik szívesen.
Gy8 23:42
#32Háklár Marcell XBO whe  :  Itt nem tudom mi történt, de jobbat jöttünk, mint világosban. Nagyon sok maradt az első két körben ezek szerint.
Gy8 23:42
#12Martin Márkó PLA whe  : Sajnos egy jeges hosszú balosba túl gyorsan érkeztünk, és egy kicsit átrendeztük a fakorlátot és belecsúsztunk orral egy mentőautóba, de a nézőknek szerencsére semmi bajuk, az autón sajnos a hűtő kilyukadt és kivertük az összes lámpát, ezért lámpa nélkül jöttünk le.
Gy8 23:42
#623Kovács Róbert XBO whe  : Ugyanaz a korlát, ugyanannyi büntetés. Túléltük az éjszakát.
Gy8 23:41
#147Papp Dániel PC_ whe  : Egy balosba nagyon nagy tempóval érkeztem. Próbáltam menteni kézivel, úgy tűnt el is tudunk fordulni, aztán a végén a bal eleje beleakadt a sziklába és beforgatott. Kicsit megütöttük a futóművet és a hűtőt, de a szervizbe a fiúk kicserélték. Sajnáljuk, de megyünk tovább!
Gy8 23:41
#4Molnár Alex PC_ whe  : Sötétben jobb időt tudtunk jönni, mint világosban. Egyszerűen nem megy. A szezon kezdeti sikereit balszerencse váltotta. Holnapi 4 gyorsot megpróbáljuk teljesíteni.
Gy8 23:41
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Kis híján majdnem véget ért a versenyünk de megoldottuk és ismételten faragtunk egy kicsit.
Gy8 23:41
#110Kormos Gábor XBO con  : Maga a gyors óvatos volt, semmi extra... A cél után viszont már menetrendszerint érkezek a sportbírokhóz keresztbe...
Gy8 23:40
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Vége az első napnak, holnap újult erővel megyünk tovább! Az eredmény több, mint jó, 8mp-el jobb, mint amit tavaly mentünk ezen az első 8 gyorson!
Gy8 23:40
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Mostmár a saját anyagi kárunkon kívül egy néző kocsijával is ütköztünk, úgyhogy bocsánatot kérünk. Mentségemre szóljon, hogy elég rossz helyen állt.
Gy8 23:40
#437Strasser Gábor PLA whe  : Lenne még pár éjszakai meg is szeretném ...ááá ...kizárt... lassú volt...
Gy8 23:39
#1804Kurczina Milán PLA whe  : Sajnos a gyorsasági végén beforogtam és rosszabb lett az idő
Gy7 23:39
#1155Ónodi Roland XBO con  : Vártuk a holnapot. De kicsit korán érkezett… a holnap nekem nem feltétlen 00:07 et jelent, de kicsire nem adunk! 2x tolatnunk kellett, a lámpasortól is könnyes búcsút vettünk féltávnál… ennek ellenére nem olyan rossz, de a jó nem ilyen!
Gy7 23:38
#669Varga Martin XBO con  : Volt egy nagy kereszt aztán felakadtunk és ott pont nem volt elég néző. Amúgy jó feelingje volt sötétben, kár érte…Ez az idei évünk semmi jót nem hozott. Köszi a szervezést!
Gy7 23:38
#32Háklár Marcell XBO whe  : Csak tapogatóztam végig. Látszik is az időn.
Gy7 23:38
#623Kovács Róbert XBO whe  : Félünk a sötétben, az időeredmény is tükrözi. Végre nem hoztuk a frászt a külső (!!!!) íven álló mentős brigádra.
Gy7 23:38
#4Molnár Alex PC_ whe  : Besötétedett, nem mertem elvállalni.
Gy7 23:37
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Nagyon komolyak a körülmények, de hálistennek faragtam a lemaradásomból.
Gy7 23:37
#110Kormos Gábor XBO con  : Ez a gyors nem kedveltette meg velem jobban a Montét
Gy7 23:37
#2Kasza Kristóf PLA whe  : A nézők kitesznek magukért görögtűz minden van, fantasztikus élmény ezeken a pályákon menni!
Gy7 23:37
#437Strasser Gábor PLA whe  : Eddig is utáltam az éjszakai versenyt...ezután is fogom...
Gy7 23:37
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Néhány buckát és sziklát eltaláltunk, ebben sok maradt.
Gy7 23:36
#1735Liktor Balázs PLA whe  : Keresztbe álltunk egy féktávon, de ezen kívül nem történt nagy móka. Abszolút 20 jelenleg, a végén itt szeretnénk maradni.
Gy7 23:35
#17Budai Csaba PC_ whe  : Ez úgy sikerult, ahogy terveztük az egész versenyt. Sajna az első 6 pályán kevés gyakorlással elindultunk, de még van 4 pálya és legalább nem szálltunk el az első pályán . Nyomjuk Maxxon tovább.
Gy7 23:35
#1804Kurczina Milán PLA whe  : Nagyon tetszett ez az éjszakai gyorsasági. Egész gyorsan mentünk
Gy6 23:35
#466Kádár Bence XBO con  : Motor dadog, végén beestünk, lesz mit dolgozni.
Gy6 23:34
#1155Ónodi Roland XBO con  : 2 lámpabúrával könnyebbek voltunk, szerencsére nem volt szükség a pilácsra! Várjuk a holnapot!
Gy6 23:34
#669Varga Martin XBO con  :  Kár az elöbbiért nem megyünk rossz időket, de ez a rally! Egyre jobban tetszenek a pályák is bár sokat sajnos nem mentem rajtuk.
Gy6 23:34
#32Háklár Marcell XBO whe  : Nincs meg a tempónk de ez most bennem van, az autó tökéletes.
Gy6 23:34
#623Kovács Róbert XBO whe  : Egy fa korlátot leamortizáltunk, de csak 8 másodperc büntetés járt érte
Gy6 23:34
#147Papp Dániel PC_ whe  : A cél után, hogy kell elfordulni? Megint benéztünk egyenesen…
Gy6 23:34
#4Molnár Alex PC_ whe  : A vége előtt kaptunk egy defektet, túlságosan szűkre vettem egy kanyart, tempót nem veszítettünk de defektet kaptunk. A végén kaptunk sokat, próbáltunk inkább gumin beérni, mint felnin.
Gy6 23:33
#110Kormos Gábor XBO con  : Jó volt ez a kör, sokat jöttünk előre, sok dolguk nem lesz a szervízben a srácoknak, egybe van a vas
Gy6 23:33
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Felkerült a lámpasor, egész jól sikerült, bárcsak tavaly is így mentünk volna..
Gy6 23:33
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Sokat vesztek, de nem tudom, hogy hol… Nyilván nem tökéletesen megyek, de nem tűnik fel, hogy ennyit benne hagynék.
Gy6 23:32
#437Strasser Gábor PLA whe  : A célba szó szerint tetőn átfordulva érkeztünk, mert nagyon tőre mentünk...buta hiba..Kár érte...
Gy6 23:32
#1735Liktor Balázs PLA whe  : Meg mindig túl sokat kapunk. Tudom hol marad bent ennyi, de valahogy nem tudok javítani.
Gy6 23:31
#1804Kurczina Milán PLA whe  : Közel ugyan olyan időt mentünk, megint egy defektet kaptunk.
Gy6 23:31
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Közel azonosan jöttünk le mint az előzőben.
Gy5 23:31
#466Kádár Bence XBO con  : Megütöttük a hűtőt túl nagy tempóval érkeztünk és eltolta az elejét. Imádkozunk hogy kibírja a kövi gyorsot.
Gy5 23:31
#1155Ónodi Roland XBO con  : Most sikerült forgás nélkül, de egyszer beragadtunk. Remélem, javítottunk az időnkön!
Gy5 23:30
#669Varga Martin XBO con  : A pálya felénél egy bal3ba lecsúsztam az ívről és odaért a hátulja… Eddig tartott a menetelés.
Gy5 23:30
#32Háklár Marcell XBO whe  : Ahol vegyes az útfelület ott nagyon bizonytalan vagyok, de a véget nagyon élveztük.
Gy5 23:30
#623Kovács Róbert XBO whe  : Amennyivel gyorsabbak voltunk az elsőn az első körben, annyival lassabbak a másodikon a második körben. Biztos megzavart az októberi hóesés.
Gy5 23:30
#4Molnár Alex PC_ whe  : Ugyan olyat jöttünk mint az előbb. Ezen a pályán úgy látszik stabilak vagyunk.
Gy5 23:29
#110Kormos Gábor XBO con  : Határozottan jobb eddig ez a kör... Csúszkálunk, de haladunk. A srácoknak üzenem, akik a 2.szektor végén az út szélén parkolnak , nem lesz az ott jó
Gy5 23:29
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Jégkémek szóltak, hogy esik a hó, ennek megfelelően kicsit visszább is vettünk, de minden oké!
Gy5 23:29
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Nagyon sok a hiba.
Gy5 23:29
#437Strasser Gábor PLA whe  : Lehetne ez a gyors 12x is akár...
Gy5 23:29
#1735Liktor Balázs PLA whe  : Ez inkább drift volt mint rally. Látványos volt, de gyors nem mert kaptunk vagy 6ot a környezetünktől.
Gy5 23:28
#1804Kurczina Milán PLA whe  : Jól indultunk és végül hiba nélkül végigcsináltuk
Gy4 23:28
#466Kádár Bence XBO con  : Javultunk az előző körhöz képest! Bár a hátulja odavan, de reméljük még kibírja a szevízig.
Gy4 23:28
#1155Ónodi Roland XBO con  : Idén sem úsztuk meg defekt nélkül… a pálya közepén egy bal3 nagyon eldobott, és a jobb elsőnk bánta. Kijöttünk vele, reméljük nem nagy a baj!
Gy4 23:26
#669Varga Martin XBO con  : Óvatos vagyok, féktávon nem úgy érzem.
Gy4 23:26
#32Háklár Marcell XBO whe  : Lassabb lett, mint az előbb volt egy-két meleg pillanat.
Gy4 23:26
#623Kovács Róbert XBO whe  : Pár másodpercet sikerült faragni az első körös eredményből.
Gy4 23:25
#147Papp Dániel PC_ whe  : Minden OK! Élvezzük.
Gy4 23:25
#4Molnár Alex PC_ whe  : Nem értem... Sokkal jobbra számítottam, erre rosszabb lett.
Gy4 23:25
#110Kormos Gábor XBO con  : Az előző körhöz képest sokat javultunk, de még messze nem hibátlan
Gy4 23:25
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Jól indul a második kör is, örülök, hogy újra elővettük a Polo-t, fantasztikus kocsi!
Gy4 23:25
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Ez nem volt már annyira rossz.
Gy4 23:24
#437Strasser Gábor PLA whe  : Megforogtunk...nagyon mérgesek vagyunk...
Gy4 23:24
#1735Liktor Balázs PLA whe  : Úgy éreztem gyorsultam, de vissza estünk egy helyet . Probléma nincs.
Gy4 23:24
#1804Kurczina Milán PLA whe  : Gyorsan áthámoztuk magunkat ezen a gyorson volt egy megforgás sajnos
Gy4 23:24
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Ismételten rohadt jó volt a gyors
Gy3 23:23
#466Kádár Bence XBO con  : Az elején keringtünk, mint gólyafos a levegőbe, a végén pedig, ha drift szabályok lennének tuti az elejébe lennénk. Élveztük várjuk a következő kört.
Gy3 23:23
#1791Tamási Donát XBO whe  : Egy kedves néző parkoló autója miatt lett egy jobb első defektünk és be estünk a fák közé és a kocsit már nem tudtuk kihozni.
Gy3 23:23
#1155Ónodi Roland XBO con  : Ezt a szakaszt szeretjük, bár a másik irányban jobb lefele korcsolyázni! Az autó kb egyben, jöhet a szerviz!
Gy3 23:22
#669Varga Martin XBO con  : Az utolsó pár kanyar elég rajzolós volt! Az autó hibátlan
Gy3 23:22
#32Háklár Marcell XBO whe  : Próbálom feszíteni, de sokat kapunk egyenlőre mindehol.
Gy3 23:22
#623Kovács Róbert XBO whe  : Újabb megforgás. A hátrányunk a szokásos, viszont magunkhoz képest az autó jó állapotban van.
Gy3 23:22
#147Papp Dániel PC_ whe  : Nagyon élveztem. Végig lapon, ahogy kell, bár a cèl után nem sikerült elfordítani.
Gy3 23:22
#4Molnár Alex PC_ whe  : Nem igazán kedveltem már tavaly sem ezt a gyorsot, egyszerűen nem találom a ritmust ezen a pályán. Hihetetlen...
Gy3 23:21
#9Somogyi Máté PLA whe  :  Ezt a szakaszt kedvelem.
Gy3 23:21
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Vége is az első körnek, nem számítottam ilyen eredményre teszt és minden egyéb nélkül, sokkal jobbat jöttünk, mint tavaly az első körben, egy szerviz és megyünk tovább!
Gy3 23:21
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Talán kicsit jobb, de nagyon szenvedünk.
Gy3 23:21
#1342Csikos Patrik XBO con  : Jó volt csúszkálni
Gy3 23:20
#437Strasser Gábor PLA whe  : Élvezzük nagyon... imádunk csúszkálni... lehetne jobb a beállítás, hogy gyorsabbak legyünk...
Gy3 23:20
#71Király Gábor PC_ bil  : Egy helyen közel jött a hófal, ha ott nem dob vissza, hanem átfordulunk, a mély árok miatt vége lett volna a versenynek. Szervizben nem sok tennivaló lesz.
Gy3 23:20
#1735Liktor Balázs PLA whe  : Tartjuk a helyünket ebben a körben. Eddig nincs problémánk
Gy3 23:19
#17Budai Csaba PC_ whe  : Kaptunk egy defektet, viszont nem akart kidurranni, igy meg versenyben vagyunk.
Gy3 23:19
#110Kormos Gábor XBO con  : Egész jól sikerült a gyors, egy helyen elcsúsztak a dolgok... A mentőautóban keletkezett kárt, természetesen megtérítem...
Gy3 23:19
#1804Kurczina Milán PLA whe  : A beállitásokat eltaláltuk így jól jöttünk végig reméljük tudjuk ezt tartani
Gy2 23:18
#466Kádár Bence XBO con  : Minden visszafordítóba haverok, hát jó hogy megborítom a gépet. Az egyikbe olyat fordultunk mint Hadik Domaházán!
Gy2 23:18
#1791Tamási Donát XBO whe  : Miért nem lehet olyan helyre beállni az autókkal, ahol nem lehet neki menni? Bárkié is volt az a kék terepjáró, remélem tanul belőle, hogy ne a szakasz közepére parkoljon.
Gy2 23:18
#1155Ónodi Roland XBO con  : Rögtön az elején egy megforgással nyitottunk, és volt pár rumli… nagyon trükkös szakasz, nem a kedvencünk, de megyünk tovább!
Gy2 23:17
#669Varga Martin XBO con  : Egész jól sikerült, sok néző van kint.
Gy2 23:17
#32Háklár Marcell XBO whe  : Volt egy túlcsúszásunk, tolatni kellett kétszer is, 10mp biztosan benne maradt.
Gy2 23:17
#623Kovács Róbert XBO whe  : Egy túlcsúszás, egy kis kétkerekezés, de aránylag sima volt.
Gy2 23:17
#1355Horváth Péter XBO con  : A pálya első negyedében kaptunk egy jobb első defektet, pótkerék hiány nélkül próbáltunk tovább menni, de fel kellett adnunk a versenyt.
Gy2 23:16
#147Papp Dániel PC_ whe  : Kezdek felébredni, de a féktàvval még mindig vannak bajok.
Gy2 23:16
#4Molnár Alex PC_ whe  : Stabilan próbálunk autózni, egyébként minden rendben.
Gy2 23:16
#9Somogyi Máté PLA whe  : Ebben kicsit több volt, sokszor érintettem a hó falat.
Gy2 23:15
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Bárcsak tavaly is így ment volna ez a szakasz, a kocsi tökéletes, a setup is, megyünk tovább!
Gy2 23:15
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Borzasztó volt…nagyon nem érzem most az autót
Gy2 23:15
#1342Csikos Patrik XBO con  : Sajna az elején 2x is beestunk a nézők segítettek ki minket így sok időt vesztettünk,de itt a végén élveztem ezt a csuszkálást!Kocsi ok Idő ok megyünk tovább!
Gy2 23:14
#437Strasser Gábor PLA whe  : Nagyon imádjuk ezeket a pályákat....kezdünk ráérezni...lehetnénk kicsit bátrabbak is....
Gy2 23:14
#71Király Gábor PC_ bil  : Igazi kilinccsel előre, csak olyan csiga sebességgel
Gy2 23:14
#1357Svehla Renátó XBO con  : Itt legalább kibírt 2 szakaszt az autó
Gy2 23:13
#1735Liktor Balázs PLA whe  : Kicsit jöttünk előre, de itt vannak körülöttünk akikkel rivalizalunk. Eddig jó
Gy2 23:13
#110Kormos Gábor XBO con  : Kalandos volt... Leestünk egyszer, köszi a szurkolóknak 8 mp es helyre tételt
Gy2 23:06
#1804Kurczina Milán PLA whe  : Nem volt sajnos hibátlan, egy defekttel lettem gazdagabb, de reméljük letudjuk dolgozni a hátrányt
Gy1 23:06
#466Kádár Bence XBO con  : Törött bokával álltunk oda a rajthoz, helyismeretünk egyenlő a nullával. Óvatosan lejöttünk mindenféle kockázat nélkül!
Gy1 23:05
#1791Tamási Donát XBO whe  : Elég stabil lett ez gyors és reméljük hogy a többi is ilyen lesz
Gy1 23:05
#1155Ónodi Roland XBO con  :  Elérkeztünk az utolsó bajnokihoz! Vártuk ezt a versenyt, de a pályaírásról és a shakedownról is lemaradtunk. Egyelőre szögletes a benzin, de nem akartam semmi butaságot csinálni… Szokásosan cél a cél!
Gy1 23:05
#669Varga Martin XBO con  :  Sziasztok! Visszaültünk a tavalyi autónkba az utolsó versenyre. Ez az év számunkra értékelhetetlen így most megpróbálunk csak egy jó ízüt menni!
Gy1 23:04
#32Háklár Marcell XBO whe  : Leporoltuk a tavalyi itinert és azzal teljesítjük az első kört. Mivel a Legenden volt az egész csapat hétvégén, tesztre és pályabejárásra nem jutott idő.
Gy1 23:04
#623Kovács Róbert XBO whe  : Bemelegítésnek, a saját kis óvatos tempónkkal, tökéletes volt.
Gy1 23:04
#147Papp Dániel PC_ whe  : Elnéztem egy féktávot. A disco kézi megmentett a hegyoldaltól, így csak forogtunk egyet.
Gy1 23:03
#4Molnár Alex PC_ whe  : Sziasztok! Itt vagyunk az utolsó futamon, aminek a tétje, hogy a dobogón leszünk vagy sem. Egész szezonban pech sorozatunk volt, legtöbbször azonban én hibáztam... reméljük itt stabilan tudunk menni.
Gy1 23:03
#9Somogyi Máté PLA whe  : Szép napot mindenkinek! 3mp et javultunk tavalyhoz képest! Nem szeretem annyira ezt a versenyt, de nyomjuk, ahogy csak bírjuk !
Gy1 23:02
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Szép jó napot mindenkinek! Tavaly itt óriási izgalmak közepette rajtoltunk, most szórakozni jöttünk egy jót, de lehet így az eredmény is jobb lesz!
Gy1 23:02
#61Ivony Bálint PC_ whe  :  Kezdésnek nem volt rossz, csak sokat csúszkálok, azon javítani kéne.
Gy1 22:37
#1342Csikos Patrik XBO con  : Jól kezdtünk sajna a cél előtt kaptunk egy defektet így úgy értünk célba! Remélem célba érünk ezen a nehéz versenyen
Gy1 22:26
#437Strasser Gábor PLA whe  : Tét nélkül megyünk....amíg nem kaptunk 2 defektet
Gy1 22:26
#1092Späth Szabolcs XBO con  : Érdekes volt, de hatalmas kereszteket vetettem
Gy1 22:26
#71Király Gábor PC_ bil  : Biztonságit jöttünk, itt a kis hiba is nagy baj lehet. Ennek ellenére is élvezetes, ezért szeretem ezeket a pályákat.
Gy1 22:25
#1357Svehla Renátó XBO con  : Mennyivel egyszerűbb, mint a valóságban
Gy1 22:25
#1735Liktor Balázs PLA whe  : Tesztelünk jövőre, új autóban. Fekszik nekem az autó, de nem a legjobb a beállítás. Akik ellen sokat megyek itt vannak 1-2 mpvel előttem, úgyhogy tartjuk a lépést.
Gy1 22:24
#110Kormos Gábor XBO con  : Nem könnyű a Forma 1 után visszaülni egy R5 Fiesta volánja mögé. Szokunk vissza fokozatosan, hiba nem volt csak lassan jövünk
Gy1 22:22
#1804Kurczina Milán PLA whe  : Jó volt minden, nem volt probléma, egy jó időt autóztam, szerintem tudok javulni még tovább
Gy12 22:11
#1804Kurczina Milán PLA whe  : Köszönjük szépen, nagyon jó tapasztalatszerzés volt!
Gy12 22:11
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : Köszönjük szépen a szervezést. Még mindig nem tudom, hogyan kell gyorsan menni, de beértem! Gratulálok mindenkinek!
Gy12 22:11
#331Angyal Gábor PLA whe  : Szuper! Sikerült áthajtani a céldobogón, egy karcmentes autóval, ez volt a fő cél. Kicsit zavar az időbeli lemaradásom, de a jövőben próbálok csiszolni rajta. Köszönöm szépen a csapatom nevében is a szervezők áldozatos munkáját, sok sikert, és jó szórakozást az utánam indulóknak!
Gy12 22:10
#41Mácsai Martin XBO whe  : Na megvagyunk! Köszönjük a TMC Rallysport és a Kovács Autó egész éves támogatását nélkülünk nem lenne teljes ez az öröm. Dudás Endre, Pannuska Dávid nagyon nagyok vagytok ti is, köszönöm nektek az egész éves fáradozást ismét komoly bajnokságot rittyentettetek nekünk Jövőre folyt. Köv. HAJRÁ TMC RALLYSPORT!
Gy12 22:09
#1500Szabó Félix XBO whe  : Gratulálunk minden célba érkezőnek! Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget a rendezőknek, hogy versenyezhettünk. Továbbá szeretnénk megköszönni a szervizcsapatnak, hogy sikerült célba érnünk hisz ez nélkülük nem sikerült volna. Úgy néz ki, számunkra a Citroen lett a nyerő, csak kár hogy a szezon végére sikerült erre rájönnünk.
Gy11 22:09
#1179Sebők Márk PC_ bil  : Nekünk eddig tartott a verseny... Bérelt autóval, vigyázni tudtunk eddig a gyorsig.. sajnos a gyors felénél lecsúsztunk és egy fa ki ütötte az első kereket... Többieknek sok sikert
Gy11 22:09
#331Angyal Gábor PLA whe  : Egy pár másodpercet faragtunk az előző körünkhöz képest, de ez a tempó ide kevés. Még mindig nem a kedvenc helyszínem ez a Monte.
Gy11 22:08
#41Mácsai Martin XBO whe  : Nyomjuk azért, de óvatosba próbálunk minden métert megfontoltan megtenni
Gy11 22:08
#1500Szabó Félix XBO whe  : Örülünk, hogy tudtuk folytatni a versenyt. Végre már csak az utolsó szakaszon kellene legurulnunk.
Gy10 22:08
#331Angyal Gábor PLA whe  : A havas rész élvezetes, az aszfaltos rész gyors, az időeredményem pocsék. De még versenyben vagyunk, ami viszont jó.
Gy10 22:07
#41Mácsai Martin XBO whe  : Nagyon nehéz úgy menni, hogy csak célba kell érnünk, de már csak kettő szakasz van azt túl kell élni
Gy10 22:04
#1500Szabó Félix XBO whe  : Dupla defekttel és motorproblémákkal küzdöttük végig az egész szakaszt. A szervizben megpróbáljuk orvosolni a problémák többségét és megpróbáljuk folytatni a versenyt, hogy aztán célba érhessünk.
Gy9 22:04
#331Angyal Gábor PLA whe  : Ez már jobban tetszett, kezdem megtalálni a megfelelő setupot, majd meglátjuk hova lesz elég.
Gy9 22:04
#41Mácsai Martin XBO whe  : Sajnáljuk Ákost, hogy kiesett, így már nem kell életre halálra mennünk
Gy9 22:03
#1500Szabó Félix XBO whe  : Elfáradtunk... Tripla defekt, 1 pótkerék. A víz egy kissé túlmelegedett de a szervizbe megpróbálunk eljutni aztán meglátjuk hogy tudjuk e folytatni a versenyt
Gy8 22:02
#8Fónagy Kristóf PC_ whe  : Már amikor a kört elkezdtem, éreztem hogy valami nem okés a futóművel, próbáltam sz@rból várat építeni, és ahogy a jégre odaértem, egy balos kanyarban megütöttem a jobb elejét és valami eltörhetett benne, utána pedig már nem fordult a jobbosokban egyáltalán nem fordult ez a roncs, örülök, hogy nem estem le az útról. Megyek tovább, mindent megteszek az év végi top 5-ért, de ez már veszett dolog sajnos, elkeserítő...
Gy8 22:02
#355Buzás Tamás PC_ whe  : Kicsit megzavarodtunk, be is estünk egyszer meg be is forogtunk egyszer, de nagy baj nem lett
Gy8 22:02
#331Angyal Gábor PLA whe  : Érzésre jó volt, meg látványra is, időre már kevésbé
Gy8 22:02
#41Mácsai Martin XBO whe  : Túléltük hosszú nap volt. Megyünk alszunk egy jót és holnap innen folytatjuk
Gy8 22:01
#1500Szabó Félix XBO whe  : Kíváncsian várjuk a további szakaszokat, az eredménnyel továbbra is teljes mértékben elégedettek vagyunk.
Gy7 22:01
#355Buzás Tamás PC_ whe  : Sajnos itt defekttel jöttünk végig, amit az előző gyors végén szereztünk, nem volt bennt pótkerék így 1 perc bukó. Azért megyünk tovább
Gy7 22:01
#331Angyal Gábor PLA whe  : Akármit állítok, nem tudok jobb időt menni. Majd a hosszúkon javítok.
Gy7 22:00
#41Mácsai Martin XBO whe  : Na ettől féltünk! Sikerült megforogni az egyik visszafordítóba
Gy6 21:59
#8Fónagy Kristóf PC_ whe  : Itt a vége... Dupladefekt rögtön az elsőn beleakadtam egy textúrába és csak egy pótkerekem volt... Nagyon csalódott vagyok, mert sokat készültem és az egyik kedvenc pályám...
Gy6 21:59
#331Angyal Gábor PLA whe  : Megforgás nélkül ez a gyors is jobban sikerült. Az autó karcmentes, egy picit állítunk majd rajta a szervizben, hátha nem kapunk majd ennyit.
Gy6 21:59
#41Mácsai Martin XBO whe  : A felén már túl vagyunk eddig minden rendbe, jön az a fránya sötét, ott mindig történik velünk valami, most próbáljuk elkerülni a hibát
Gy6 21:56
#1500Szabó Félix XBO whe  : Az autó továbbra is hibátlanul működik a beállításokat leszámítva, de utóbbihoz alkalmazkodnunk kell. Megyünk tovább, meglátjuk mire lesz elég ez a "lassan de biztosan" taktika, de a lámpafényben való versenyzés nem épp az erősségünk.
Gy5 21:51
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Ismételten beragadt a kézim, ugyanott.
Gy5 21:50
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Beigazolódott amitől féltünk.. belehibáztunk és teljesen elment az eleje. Ez most így a vége idénre. Köszönjük a rendezést, gratulálok mindenkinek.
Gy5 21:50
#331Angyal Gábor PLA whe  : Jobb volt mint az előző körben, de így is annyit kapok, ami egy bajnokságra is elég lenne.
Gy5 21:49
#41Mácsai Martin XBO whe  : Rendbe volt minden, megyünk tovább
Gy4 21:49
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Egy jó 4 másodpercet sikerült gyorsulnunk, viszonylag kockázat nélkül, minden oké.
Gy4 21:49
#331Angyal Gábor PLA whe  : Érzésre jobb volt az előzőtől, nem kockáztattam most se sokat.
Gy4 21:48
#41Mácsai Martin XBO whe  : Egyre jobban szokjuk aszfalton a winter gumit, mégis rosszabb lett az időnk, mint az előbb
Gy3 21:48
#8Fónagy Kristóf PC_ whe  : Nagyon élvezem ezt a pályát, zseniális!!!
Gy3 21:48
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Nagyon izgalmas fickós ez a gyors.
Gy3 21:47
#355Buzás Tamás PC_ whe  : Ez kellemes volt, a végén a hóban inkább látványra mentünk
Gy3 21:47
#501Szabján Tamás PC_ whe  : A jég nem barát, de legalább full kereszt volt az egész, semmi baj nincs a kocsival, remélem így is marad.
Gy3 21:47
#331Angyal Gábor PLA whe  : Sajnos az egyik kanyart túlszíneztem, tolatnom is kellett, de összességében minden oké.
Gy3 21:46
#41Mácsai Martin XBO whe  : Naa ezt sikerült egész héten visszafelé tréningezni, úgyhogy kölcsön itinerből mentünk
Gy3 21:46
#1500Szabó Félix XBO whe  : Az eddigi teljesítményünkkel teljes mértékben elégedettek vagyunk. Próbálunk továbbra is odafigyelni és célba érni
Gy2 21:46
#616Lazók Gergő XBO con  : Ezt nem hiszem el
Gy2 21:45
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Egyik visszafordítóban beragadt a kézim egy picit hagytam ott de ezenkívül minden jó volt.
Gy2 21:44
#355Buzás Tamás PC_ whe  : Nagy felbátorodás után a nézőknek kellett kisegíteni, buktunk sokat
Gy2 21:43
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Itt a havas részen voltak meleg pillanatok, de semmi baj nem volt és rohadtul élveztük, minden oké, de a koncentrációt tartani kell.
Gy2 21:43
#331Angyal Gábor PLA whe  : Sikerült az első pár méteren magamra ijeszteni, de nem lett nagyobb probléma, megyünk tovább.
Gy2 21:43
#41Mácsai Martin XBO whe  : Egy kisebb hibánk volt, de az nem mérvadó
Gy2 21:42
#1500Szabó Félix XBO whe  : Egyelőre az autó rendben, élvezzük ezeket a havas szakaszokat, továbbra is "cél a cél".
Gy1 21:42
#616Lazók Gergő XBO con  : Nem ilyen eredményre számoltunk. Készültünk és élesbe forogtunk kétszer. Megyünk tovább.
Gy1 21:41
#79Csoma Marcell PC_ whe  : K.rva jól éreztem magam
Gy1 21:41
#355Buzás Tamás PC_ whe  : Imádjuk Montét, boldogan lobogtunk végig az elsőn.
Gy1 21:41
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Itt a szezonzáró, vártuk már nagyon, cél a verseny befejezése, főleg ezeken a nehéz pályákon. Ezt a szakaszt jól hoztuk, eddig minden oké, megyünk tovább.
Gy1 21:41
#331Angyal Gábor PLA whe  : Sziasztok! Bemelegítésnek jó volt. Nem a kedvenc helyszínem, úgyhogy komolyabb hiba nélkül, csak szeretnék célbaérni.
Gy1 21:40
#41Mácsai Martin XBO whe  : Matematikai esélyünk még van a kategória bajnokságra, úgyhogy nyomni kell
Gy1 21:39
#1500Szabó Félix XBO whe  : Újból autót cseréltünk, visszatértünk a jól megszokott C3-ra. Egész jó lesz, bár a beállítások még nem az igaziak.