BuildIT SALGÓ Rally - Dirt Rally 2.0 - Virtuál - Információk

Információ (615)
Gy12 23:12 #661 attila804 - Hugyecz Attila : Hatalmas csata volt! Nagyon boldog vagyok az eredmény miatt! Köszönöm a szervezőknek, hogy megalkották ezt a Senior kategóriát! Remélem a bajnokság további részében is ilyen jókat fogunk küzdeni! Gratulálok minden célba érkezőnek!
Gy12 23:12 #1397 mikulaatti - Mikula Attila : Végül is célba értünk. Nagyon nem a mi versenyünk volt.
Gy12 23:11 #101 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Az első szektorban kaptunk egy defektet, igazából nem is értem, hogy mi történt. Kicseréltük és utána már csak azon imádkoztunk, hogy kibírja a motor a végéig... Az első verseny összegzése: 3 defekt és kelleni fog egy új motor... Nem vagyunk boldogok, csak annak örülünk, hogy ilyen sokan elindultak a futamon! Pacsi Mindenkinek!!!
Gy12 23:11 #5 wrcpatrik - Tóth Patrik : Hihetetlen rossz állapotban volt már a pálya, és a gumik is elfogytak, de a lényeg, hogy bent vagyunk. Köszönöm a TMC Rallysportnak a kiválóan felkészített autót, a szervezőknek pedig a nagyszerű versenyt!
Gy12 23:10 #1432 KOVI1979 - Kovács Gábor Tamás : Sziasztok! Tegnap délelőtt az első hat gyorsaságin nem volt összhang, nem volt ritmus, szenvedtem, nem esett jól. Ilyen még sosem volt. Mai záró 6 szakasz a nehézségével együtt is sokkal jobban sikerült, jellemző a tegnapi tempónkra, hogy ma az esőben és sötétben jobb időket autóztunk, mint a világos szárazon! Már most imádom a leromlott pályákat! Köszönöm a rendezőknek, hogy négy napon keresztül várták az arrafelé versenyzőket! Gratulálunk az összes célba érkezőnek, HAJRÁ ÖTFA(SZI) Rally Team!
Gy12 23:09 #78 nagyvaradirobi - Nagyváradi Róbert : Ez kemény volt. Imádom a kategóriánkat. Az utolsó percig harc volt, itt nem lehet maximum hibázgatni más nem fér bele. Gratulálok a győztesünknek, talán Neki majdnem annyira szurkoltam mint magamnak.
Gy12 23:08 #666 Oli80 - Gyarmati Zoltán : Szerencsésen megérkeztünk a célba, igaz, az utolsó méterekbe kaptuk a defektet, de bejöttünk 3 keréken :D Jó itt lenni a hazai pálya ( Salgó rally) céljában, örülök hogy a névnapomat sikerült egy jó eredménnyel megünnepelni. Gratulálok mindenkinek, aki célba ért és itt lehet köztünk, köszönjük a szervezést. Megkezdte idei szereplését a Tesókám Rally Team! Gratula csapattársamnak is!!
Gy12 23:08 #22 szicsa1936 - Fülöp Tomáš : Óriási nyomás alatt teljesítettük a Power stage-t. Fónagy Kristóf és Pannuska Dávid túl közel voltak. Nagy öröm volt a célban, mikor láttuk, hogy előttük tudtunk maradni. Remek versenyt tudhatunk magunk mögött. Köszönjük az ARTEP Company-nak a bizalmat és Dudás Endre csapatának a remek szervezést.
Gy12 23:07 #32 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Végére is maradt izgalom bőven. Mindjárt az elején a híd előtt elúszott az autó, pánikszerűen húztam a kézit, annyira hogy elgörbült az egész kar. Visszafordítókban ezután sok maradt mert nem tudtam, hogy működni fog-e rendesen. De itt vagyunk a célban, egyelőre elsők vagyunk a kategóriában, jönnek még utánunk, a dobogóra azért szeretnénk felférni. Csapatnak is tudunk talán pár pontot hozni, úgyhogy egy jó futamon vagyunk túl. Köszönjük a szervezőknek ismételten ezt a nagyon színvonalas futamot.
Gy12 23:06 #838 Tommy* - Skrobák István : Mikó Attila kiesésével csak hárman maradtunk a Veteránokból, így mindenképpen célba kellett érnünk! Nem bravúroskodtunk, pedig csábított a nyomvályús út. Maximálisan elégedettek vagyunk, hiszen vezetjük a senior kategóriát. Bár ez csak pünkösdi királyság, mivel akikkel igazán számolnunk kell -a kiesetteken és "kalandozókon" kívül - még versenyben vannak. Summa summarum: a tökéletesen összefűzött pályákat jelölt ki Dávid Pannuska. A rugalmas, precíz lebonyolítás és a pontos információk Endre Dudás érdeme, köszönet érte! Gratulálunk Minden indulónak!
Gy12 23:04 #79 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Marha jó volt ez a gyors, a verseny végére majdnem elégedett lettem hisz, a Top 5 volt a cél, most jelen állás szerint 6.helyre futottam be. Sajnálom a verseny első szakaszait, de remélem ezt a balszerencsés sorozatot itt be is fejeztük.
Gy12 23:04 #1 Subee203 - Suborits Péter : Az ufó idő úgy gondolom sikerült, de a korábbi szakaszok hibái miatt most alulmaradtunk Alex-el szemben. Gratulálunk minden célbaérkezőnek, és köszi a szervezést is.
Gy12 23:03 #156 Herko72 - Gellér Tamás : Célba értünk, nem volt könnyű verseny. Az utolsó gyorsaságit nagyon el izgultam, miután láttuk az eredményeket, és azt gondoltuk, hogy ebből még egy jó helyezés is lehet persze magunkhoz képest. Ami sikerült is, mert a senior kategóriában két szakasz győzelmünk van eddig és a második helyen állunk, persze nem tudom, hogy hányan rajtolnak még mögöttünk. Köszi a szervezést.
Gy12 23:01 #398 Meregkevero - Tóth József : Hát úgy is kezdhetném hogy AZTAqrva!!! Elindultunk nagy bizakodással az első gyorson, ami a vízesárokig tartott :D Ott kapásból kaptam 2 defektet. Gondoltam kicseréljük, mert messze még a vége, de akkor vettük észre, hogy kilopták mind az összes pótkereket kulcsostúl, emelőstül mindenestül. Akkor lehervadt a mosoly az arcomról. De mi sosem adjuk fel címszóval mentünk tovább, ami két defekttel nem egyszerű, úgyhogy kaptunk még egyet " nesze sánta itt egy púp". A másik két gyorsot is így teljesítettük, ami nem volt túl egyszerű, de sikerült. A szervizen kimaxoltuk az időt, de vagy két nap még jó lett volna, hogy rendben legyen minden. Ez végigkísért az egész verseny alatt. Volt még öt defekt, de volt gumi . Két garnitúra alu felnit dobtunk ki a kukába . Riszájking matadorok nagy örömére. De lényeg hogy itt vagyunk a célba. Egyébként ezeket az apróságokat leszámítva nagyon tetszett a verseny. Gratula minden célba érő versenyzőknek.
Gy12 23:01 #241 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Annyira nyugodtan mentünk, hogy majdnem sikerült bent maradni a gyorsasági közepén.....ott ragasztottunk tizen egypár másodpercet, de a lényeg hogy bent vagyunk, és úgy néz ki, talán a vízhordó is hozhat pár pontot a csapatnak.
Gy12 23:00 #38 B.HODI - Hódi Balázs : Katasztrófa! GY10-en becsúsztunk a fák közé, GY11-en felakadtunk egy táblába. Utolsó gyorsra már narancs motor. Nem vagyok boldog, de örülök, hogy végül beértünk. Az abszolút pontok így szinte biztos, hogy elúsztak, de remélem a csapatnak még sikerül a lehető legtöbbet elhozni, akiknek szeretném ezúton is megköszönni a bizalmat és az új autót. Hajrá ARTEP!!!
Gy12 23:00 #9 SMate91 - Somogyi Máté : Semmi kockázatot nem akartam vállalni, ez így is történt. Szakasz közben nagyon jó volt az időnk, de az utolsó szektort a sziklás oldalak mellett nem mertem végig eltolni, most az összetett pontok többet érnek, mint egy-két power pont. Köszönöm az ARTEP-nek a támogatást! Köszönjük a szervezést ! Nagyon izgalmas verseny volt!
Gy12 22:59 #1163 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Szuperrallyzva, de bent vagyok a célban, vegyes érzelmekkel. Szerettem volna pontot szerezni magamnak és a csapatnak és idén az elejétől részt venni a bajnokságban. Ez nem sikerült így. Gratulálok a célba érkezőknek és sok sikert, akik még versenyben vannak. Köszönet a szervezőknek. Hajrá RTE Veteránok! Hajrá RTE Akadémia!
Gy12 22:58 #139 Matecsopak011 - Dudás Máté : El sem hiszem, hogy ez így sikerült. Tavaly minden versenyen a célunk a top100 volt, egyszer sem sikerült elérni, most pedig már az első versenyen meglehet, igaz még sokan vannak kint. Defekt és nagyobb hiba nélkül végigértünk. Gratulálok mindenkinek! Szervezés is tökéletes.
Gy12 22:58 #71 GibiM3 - Király Gábor : A rajtnál a jól ismert helyzet fogadott: dadogó motor, és persze továbbra is hátsó defekt. Szó szerint a túlélésért küzdöttünk a végén, a navigátor többet sorolta a hibákat, mint a kanyarokat. A célhoz egy emelkedő vezet, ott majdnem fel kellett tolni... és méterekre lehettünk a termináltól, de megcsináltuk! Nem adtuk fel! A következő bajnokik ennél csak jobbak lehetnek, mindenkinek gratula, aki végig ment!
Gy12 22:57 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Már már hagyományosnak mondható módon, az utolsó 2 szektort jobb hátsó defekttel hoztuk le, 2perc hátrányt szedtünk össze, de bent vagyunk a célban és ez a lényeg... Méghozzá a 146.helyen, ami nekünk teljesen jó. Igaz a 14 perc 43 mp hátrány az elég sokkoló
Gy11 22:56 #1397 mikulaatti - Mikula Attila : Előző gyors után már annak is tudok örülni, hogy letaláltunk egyáltalán.
Gy11 22:56 #101 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Azt gondolom, a motor már ígyis úgyis kuka, ezért nem kíméltük. Kitapostuk ami még benne van! A kedvenc szakaszomon (ide szoktunk kijárni fotózni) végig sarokkal nyomtam a gázt. Néézd! Ahhoz képest nem is lett rossz idő!
Gy11 22:55 #22 szicsa1936 - Fülöp Tomáš : Már az elején a kocsi két keréken nem tudta eldönteni, melyik oldalára essen, végül jól döntött. De ettől a pillanattól túl óvatosak voltunk.
Gy11 22:55 #32 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Egy jobb3-ban nagyon eltolta az elejét az autó megcsíptem egy fát a kanyar kijáraton, de szerencsére nem lett baj. Továbbra is dobogón vagyunk a kategóriában, az utolsón szeretnék egy hibamenteset jönni.
Gy11 22:55 #1 Subee203 - Suborits Péter : Nem volt rossz bár a nyújtott bal 3-akban nem nagyon találtuk a tapadást, és folyton elmászott az autó. Jön a power stage megpróbálunk menni valami ufó időt.
Gy11 22:55 #79 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Kategória 2.idő aztaa, pedig nem éreztem olyan faszának, megyünk tovább.
Gy11 22:54 #669 Droidika92 - Varga Martin : Jó volt, jön a power!
Gy11 22:54 #2 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Tartalékoljuk a gumikat a powerre, azt meg kell nyomni!
Gy11 22:54 #8 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Nagyon durván sz*rul megyünk mindenki röhög rajtunk
Gy11 22:54 #241 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Leértünk és ez a fontos. A tempó nem lényeg, inkább az eszünkre hallgatunk.
Gy1 22:40 #342 hofferzsolti - Hoffer Zsolt : Sikerült egy új autót beállítanom. A Ford Fiesta MKII nagyon tetszett! Csúszott a rajtam kb 100 Retry nyomkodási időt, de sikerült elrajtolni, már azt hittem etap. Sajnos 2 km tempós haladás után dupla első defektem lett! Nekem így ez vèget is ért! USA nem lett kedvenc!
Gy11 22:40 #1110 Sae_Etele - Soós Attila : Lelaktam a technikát, az hogy nem megy az egy dolog, de egyenesen sem megy. Oda a futómű. Nagyobb gőzt ereget, mint port. Próbálom életben tartani a célig, ez már nem verseny, hanem túlélés.
Gy11 22:38 #9 SMate91 - Somogyi Máté : Nem vállaltam kockázatot, az első visszafordító után nagyon rossz helyen volt a stop tábla, majdnem telibe kaptuk...
Gy11 22:38 #1163 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Lassan, de ész nélkül megyünk. Volt benne elrontott féktàv, túlcsúszás, minden.
Gy11 22:38 #139 Matecsopak011 - Dudás Máté : Rossz szögben értünk a vizesárokhoz, ami beforgatott, de nem lett belőle nagy baj. Már csak egyet kell lenyomni
Gy11 22:36 #71 GibiM3 - Király Gábor : Etapon a jobb elsőt kicseréltük, de hátulra nem marad gumink. Megszámlálatatlanul sokat forogtunk a defektes autóval, többnyire ártalmatlanul, de néha oda oda vertük, és sérült a hűtő...
Gy10 22:35 #661 attila804 - Hugyecz Attila : Továbbra is nagy a harc. Három gyors van hátra és még semmi nem dőlt el!
Gy10 22:35 #1397 mikulaatti - Mikula Attila : Rajt után első pár kilométer, és azt hittem, hogy na végre. Jól is ment, bátrak voltunk. Gondoltam na itt azt olyat pirítunk, hogy azt a qrva. Azt a nagy igyezetbe jött is a csörömpölés, dir dur, csit csat, és innen annak is tudtunk örülni, hogy egyáltalán letaláltunk. El kell gondolkodnom dolgokon.
Gy10 22:34 #101 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Sajnos elrontottuk a szerviztervet, hagytuk automatán és a kocsit körbemosták a srácok, de a motor továbbra is beteg... Nagyon el vagyunk keseredve, hogy nem tudunk tovább versenyezni. Folyamatosan dadog az autó, alig van ereje... Igazából ki kellene állni, de a csapat miatt végigmegyünk!
Gy10 22:34 #22 szicsa1936 - Fülöp Tomáš : Nagyon küzdöttünk az autóval, mintha az éjjel kicserélték volna a Parc fermében. Így a célban kellemes meglepetés volt az elért idő.
Gy10 22:34 #32 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Nem gondoltam volna, hogy ennyire leromlik majd a pálya állapota. Túlélésre mentünk.
Gy10 22:33 #1 Subee203 - Suborits Péter : Próbáltunk sietni picit, mert úgy láttuk az eleje még fogható. Sajnos 200-nál egy sima bal 5 berántotta a kocsi elejét és majdnem forogtunk de szerencsére össze tudtuk szedni, de így is maradt benne 2mp. Ez a hiba még fájhat a végén.
Gy10 22:33 #79 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Visszafordítót elrontottam, de azon kívül jól jöttünk, nagy célok nem lebegnek a szemünk előtt, be kell érni és kész.
Gy10 22:32 #669 Droidika92 - Varga Martin : Tegnap pont ellenkezőleg volt, jó kis gyors így is, viszont az állapota már nagyon rossz. Lehetett volna egy picivel jobb, ha jobban elvállalom.
Gy10 22:32 #2 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Végén a hajtűben elmentünk egyenesen, azt hittem sose találunk vissza!
Gy10 22:32 #241 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Kezdésnek elfogadható, figyelnünk kell a csapatpontok miatt, ne nagyon csússzunk hátra.
Gy10 22:32 #1110 Sae_Etele - Soós Attila : Két gumin és két felnin értem be a STOPba...
Gy10 22:31 #9 SMate91 - Somogyi Máté : Volt egy kis túl csúszás , de korrigáltuk
Gy10 22:31 #1163 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Megyünk tovább, de nem nagyon megy a koncentráció, már sokszor azt sem tudom hol járok.
Gy10 22:31 #139 Matecsopak011 - Dudás Máté : Ez is pipa már csak kettőt kell kibírni. Másik irányba jobban szeretem ezt a gyorsot
Gy10 22:30 #71 GibiM3 - Király Gábor : Jelentem a szervizben a lámpákon kivül mindenre maradt idő, de az már úgysem kell. A pálya feléig élveztük is az "új" autót... de úgy néz ki, ezen a versenyen ennyi jutott az élményautózásbol. Defekt, majd 3 kanyarral később mégegy, és csak egy kerekünk van... majd etapon cserélünk.
Gy9 22:30 #101 www.DuEn.hu - Dudás Endre : A rajtban felkapcsolódott a CheckEngine lámpa... Legalább az világított végig, ha már más nem... Szerencsére telihold van, így láttunk valamit, de az autó nagyon aggasztóan viselkedett, féltem, hogy nem érünk el idáig. Végig dadogott, remélem lesz elég idő rendbe rakni a szervizben.
Gy9 22:29 #666 Oli80 - Gyarmati Zoltán : Megérkeztünk az utolsó szervizbe. Eddig szerencsére nem nagyon volt komolyabb probléma az autóval. Próbáltuk inkább az úton közlekedni, nehogy defekt legyen, eddig ez sikerült is. Reméljük, hogy találkozunk a célban
Gy9 22:28 #32 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Próbáltam vigyázni a gumikra, hogy most maradjon valami a végére is, talán egy kicsit jobb volt. Az elejétől nagyon messze van a tempónk, viszont kategóriában egész jól állunk eddig.
Gy9 22:28 #669 Droidika92 - Varga Martin : A beiróban álltunk mikor szóltak, hogy lassú defektes a jobb hátsó. Megizzasztott a gyorson és kaptunk is egy rakattal megint.
Gy9 22:28 #2 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Meg kéne keresni, aki USA-t létrehozta a Codemasters-nél!! Rá tudnék szabadítani egy taliga kanmajmot!!!
Gy9 22:28 #79 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Ezt nagyon élveztem és szerencsére az idő is ezt sugalja végre.
Gy9 22:28 #1110 Sae_Etele - Soós Attila : Kulcsszavak: dupladefekt, fény nélkül, tető!
Gy9 22:27 #8 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Ez a kör volt, amitől féltem, szürkületben pont olyanok a látási viszonyok, mint 4 sör után Itt az se volt jó, ha rányomtam a fényhidat, meg az se ha levettem
Gy9 22:27 #1163 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Nagyon összeszedetlen vagyok, most már próbálok látványra menni
Gy9 22:25 #962 MegaRam84 - Lovay Miklós : Nagyon sajnálom, hogy a 3-as gyorson bespájzoltunk kb 1 percet, mert legalább 2 hellyel előrébb lennénk :D Le a kalappal mindenki előtt, aki még talpon van!
Gy9 22:24 #139 Matecsopak011 - Dudás Máté : Óvatos voltam a sötétben, innen már nem szeretnék kiesni
Gy9 22:24 #71 GibiM3 - Király Gábor : Jobb lenne látni, de legalább így óvatosabb vagyok, és ismét sikerült hibamentesen, de legalább lassan lejönni...
Gy8 22:23 #661 attila804 - Hugyecz Attila : Próbálom tartani a tempót. A kategóriánkban nagy csata zajlik!
Gy8 22:21 #101 www.DuEn.hu - Dudás Endre : DRÁMA! SZOMORÚSÁG! Nem megy ez a sötét... a második kanyarban elnéztük a féktávot, azt hittük, hogy csak a molinókat szedjük csokorba, de ott volt egy kő, ami megállította az autót... eltűnt a kocsi eleje és persze defektet is kaptunk... Kicseréltük a kereket és ahogy látjátok, onnan már lámpák nélkül jöttünk végig. A sikán utáni első ugratónál pont a vízhőfokjelzőt figyeltem... mire felnéztem leestünk balra, az oldalán megállt az autó, azt hittem TD... Csak defekt... Annyira szomorú vagyok, sírni tudnék
Gy8 22:20 #2 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Semmi extra, szokásos sétakocsis tempó!
Gy8 22:20 #669 Droidika92 - Varga Martin : Megforogtunk aztán ebből lett egy defekt ami kicsit furcsa... Mindegy, megyünk tovább!
Gy8 22:19 #79 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Jó lett volna, de csak volna... Egy jobbos kanyarban az egyik sziklát kikerültük, majd egy szempillantás alatt ott termett egy másik, ez pofán is vágott minket, szerencsére csak futóművet igazított.
Gy8 22:19 #1163 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Sajnos ész nélkül megyek, az előző hiba miatt és még is forogtam természetesen.
Gy8 22:19 #962 MegaRam84 - Lovay Miklós : Szeretek sötétben menni, néha magam is meglepődök, hogy milyen kanyarvételek jönnek össze. Szerencsére van még kávénk, úgyhogy támadunk a következőn is!
Gy8 22:17 #139 Matecsopak011 - Dudás Máté : Ez sem sikerült túl jól, ugyanott pörögtünk meg, ahol az előbb
Gy8 22:16 #71 GibiM3 - Király Gábor : Lámpánk az kb nincs, de valamit láttunk azért. jó hír, hogy nem törtünk meg még egy lámpaburát sem.
Gy7 22:16 #661 attila804 - Hugyecz Attila : Kihívás elé állított az eső áztatta pálya. Így nem tartozik a kedvenceim közzé. de sikerült így is egy tisztességes időt autózni!
Gy7 22:15 #101 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Gyönyörű volt a táj, a pálya, ahogy a naplementében csillogtak a tócsák. Szerintem túlságosan megtiszteltük ezt a saras gyorsaságit, néha nagyon korán fékeztünk és a kanyar előtt még gyorsítani kellett, hogy odaérjünk...
Gy7 22:15 #32 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Örültem ennek a kis esőnek, de továbbra is ezen a szakaszon megyek a leggyengébben.
Gy7 22:15 #2 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Még mindig nincs nálam a kifogásgenerátor, de mondjuk ez még vállalható is volt!
Gy7 22:15 #79 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Megijedtünk ettől a locs-pocstól, jobb is lehetett volna az idő, na mindegy.
Gy7 22:14 #8 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Elég cink ahogy megyünk, csoda, hogy még mindig top10ben vagyunk
Gy7 22:13 #1163 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Ezt a szakaszt megutáltam egy életre. Az első szektor végén a vizátfolyás előtt a külső íven eltaláltam a táblát, amitől a hűtőnek annyi is lett, de a nagyobbik baj az lett hogy ismét defekt. Kockáztattam és a defektes kerékkel fogtam egy sziklát és TD. Innentől szuper rally sajnos.
Gy7 22:12 #962 MegaRam84 - Lovay Miklós : Gondoltam, hogy nem lesz autópálya minőségű, de a sár mégjobban megtréfált. Viszont baromira élveztük, tényleg jó volt
Gy7 22:12 #139 Matecsopak011 - Dudás Máté : Nem nagyon sikerült még felébredni. Elóvatoskodtam az egészet
Gy7 22:12 #78 nagyvaradirobi - Nagyváradi Róbert : A vizesárok után eltűnt a motorerőnk egy része, minden ok nélkül. A következő 2 száraz talajon az elhagyott erő nagyon fog hiányozni. De nagyon igyekszünk majd...
Gy7 22:11 #71 GibiM3 - Király Gábor : Mindenre ismét nem maradt idő a szervizben, azaz konkrétan 3 dolgot tudtunk megjavitani, motor, váltó, hűtő. Most igyekszünk nem tovább törni, hátha az utolsó körre már egészséges autóval tudunk menni. A vizes úttól féltünk is, ezért az óvatosabbnál is óvatosabb voltam.
Gy6 22:10 #101 www.DuEn.hu - Dudás Endre : A végén az erdőjárás most kimaradt, kb pont annyival jöhettünk jobbat, mint az első körben. Az autó szenzációs, vigyázunk rá, karcmentesen adjuk oda a srácoknak. Kicsit izgulunk a következő kör miatt, nem szeretjük a sötétet. Úgy látunk, mint a denevér...
Gy6 22:10 #32 haklarmarci26 - Háklár Marcell : A szakasz felétől semmi nem fogtak már a gumik, életveszélyes volt az utolsó pár kanyar.
Gy6 22:09 #2 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Talán az első értékelhető gyorsasági, de most már csak a célbaérés a fontos! A kocsi jó állapotban van, bár a sétakocsikázás mellett amit művelünk csúnya is lenne, ha osszetörném!
Gy6 22:09 #661 attila804 - Hugyecz Attila : Szoros! A kategória állása, meg a záróizom is! Zabszem sem férne el!
Gy6 22:09 #1325 dukr - Ránki Dániel : Csak érjünk oda a szervizpontra! Check engine izzik, mint szauron szeme, érezni is hogy nem húz rendesen, bár felnin amúgy se száguldozik az ember jó szívvel.
Gy6 22:08 #962 MegaRam84 - Lovay Miklós : 2x is megforogtunk sajnos, de egész jót szaladtunk
Gy6 22:08 #71 GibiM3 - Király Gábor : Defektes bal hátsó, dadogó motor, max sebesség cirka 120... megyünk, nem adjuk fel.
Gy6 22:07 #139 Matecsopak011 - Dudás Máté : Az első kör azért jobban sikerült. Eddig nagyon élvezem, hal istennek nincs semmi probléma. Cél a kockás zászló...
Gy6 22:07 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : Egy bukfenc és egy defekt a végén sikeresen bennehagytunk legalább fél, de inkább 1 percet. A szerelők ismételten nem fognak unatkozni
Gy6 22:06 #711 tigris1970 - Szilágyi Róbert : Én hétvégén általában iszok mint a barom, mert hétköznap dolgozom, valamikor szórakozni is kell! :) Ezért ritkán jutok a verseny közelébe. Úgy meg elég nehéz beérni a célba, ha el sem indulok. Nem mintha a célbaérésem összezavarná az abszolútot, de gondoltam nem árt közzétenni ezt!
Gy5 22:06 #101 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Etapon néztük a Rallylive-on, hogy kategória dobogón vagyunk! Örömbódogság. Pedig itt még kicsit hibáztunk is, de összeségében jó volt, nincs izgalomra semmi okunk.
Gy5 22:05 #32 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Gyorsultunk, van is benne még bőven, de még hosszú a verseny, próbálunk okosan menni.
Gy5 22:05 #2 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Sikerült jobbat jönni, mint az előző körben, de az eleje nagyon messze van!
Gy5 22:05 #661 attila804 - Hugyecz Attila : Haladunk, de ez már nem az én tempóm. Bármikor benne van egy újabb hiba lehetősége!
Gy5 22:05 #1325 dukr - Ránki Dániel : Felnin gurulás, óvatos kavircolás a célig. Turbó, kipufogó nincs a helyzet magaslatán, ez persze szép lassan a motort is kikezdi
Gy5 22:04 #962 MegaRam84 - Lovay Miklós : Szeretjük a rövid gyorsokat, mert ezeken nem kapunk 1 percnél többet az elejétől
Gy5 22:04 #71 GibiM3 - Király Gábor : Továbbra is defekttel vagyunk a pályán, a hűtő is kapott ismét... túlélő verseny lett ebből számunkra
Gy5 22:04 #139 Matecsopak011 - Dudás Máté : Volt egy megpördülés, de szerencsésen jöttünk ki belőle
Gy4 21:59 #101 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Ezzel a tempóval biztonságosan végig tudunk menni. Szerintem egy kicsit gyorsultunk is, pár féktávot próbáltunk lerövidíteni...
Gy4 21:59 #32 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Az elejét elóvatoskodtam, a gyors felétől viszont egész jó tempót tudtunk jönni, de itt mindenképp gyorsulnunk kell még.
Gy4 21:59 #2 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Sajnos Szorcsik Szabinál van a könyv, úgyhogy ide most nem tudok mit írni! Kész csoda, hogy itt vagyunk, 120-al bementünk az erdőbe, gyors szlalom verseny a fák között, volt itt minden!
Gy4 21:59 #661 attila804 - Hugyecz Attila : Az előző gyorson elkövetett hibám miatt már csak a kategória lett reális cél számomra. De igencsak kapaszkodnom kell, ha jó eredményt szeretnék elérni!
Gy4 21:58 #1325 dukr - Ránki Dániel : A középső szektorban a szűkülő bal hármas külső ívén lévő sziklaformációt sikerült a jobb első kerékkel intim viszonyba hozni (pedig még Mills bá is szólt, hogy óvatosan!), de itt még volt pótkerék, viszont az utolsó hajtű utáni kerítést is megkóstoltuk, innentől felnin megyünk tovább
Gy4 21:58 #962 MegaRam84 - Lovay Miklós : Rendbetették a srácok a szervizben az autót, nézőknek autózunk már, és emiatt annyit röhögünk, mint KonczRobi a Hőgyész-Gyönkön
Gy4 21:44 #71 GibiM3 - Király Gábor : Sajnos nem sikerült mindent megjavitani a szervizben, de ha ez nem lenne elég, begyüjtöttünk egy defektet, és nem találjuk a pótkereket, pedig úgy emlékeztünk, beraktuk...
Gy4 21:43 #139 Matecsopak011 - Dudás Máté : Nem ez a szakasz a kedvencem, nem sikerült javítani
Gy3 21:43 #101 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Nagyon jó volt a ritmusunk, de a végén magunkra ijesztettünk, pár kanyarral a cél előtt a Bal6-Bal4 infónak a végét nem hallottam, beszaladtunk az erdőbe, de a jenki fák nagyon gyorsan el tudtak ugrani... Eltévedtünk, de egy kislány mondta, hogy megmutatja, hogy találunk ki az erdőből... valami sárga utat emlegetett... A szervizben csak kocsit kell mosnia a TRT csapatának.
Gy3 21:43 #32 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Kezdjük elkapni a fonalat, ez már tetszett. Beállítás nagyon jó, de a srácoknak a szervizben lesz egy kis munkájuk az első gyorson elkövetett hibánk miatt.
Gy3 21:42 #2 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Na, azt hiszem jobb, ha megyünk az ARTEP-hez a kifogásgenerátor könyvért, mert ez nagyon gyenge eddig!
Gy3 21:41 #962 MegaRam84 - Lovay Miklós : A szervizben maradhatott a kerékkulcs, vagy nem tudom mi történt, de megint úgy jártunk mint múltkor, nem cseréltünk kereket etapon, úgyhogy jobb hátsó defekttel rajtoltunk el. Sajnos itt elúszott a verseny, de azért robogunk tovább, mert jól érezzük magunkat ezeken a pályákon
Gy3 21:41 #71 GibiM3 - Király Gábor : Alig van erő a motorba, cserébe veszélybe sem forgott, hogy tovább törjük... jöhet a szerviz.
Gy3 21:37 #139 Matecsopak011 - Dudás Máté : Első kör hibátlanul letudva eddig élvezem. A csiki-csukis részen volt annyi nyom a bálák körül kívül belül mintha tereprallyn lennénk...
Gy2 21:36 #101 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Elég, ha felhúzom a tűzálló maszkot? A beíró előtt akkora tömeg volt a duenShop sátornál, nem volt időnk kivárni, hogy vegyünk újat, a másikat elajándékoztuk egy rallyval már beoltott helyi emberkének.
Gy2 21:36 #32 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Sikerült megnyugodni az előző hiba után jöttünk egy biztonságit.
Gy2 21:35 #1110 Sae_Etele - Soós Attila : Elfogyott az autó. Nem nagyon kellett fékeznem ezen a gyorson, mert nem volt ereje a technikának felgyorsulni. Az utolsó dombra a célig épp hogy felértem, de meg is állt a motor.
Gy2 21:35 #2 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Hát ez a helyszín valami borzasztó, át is állunk a Top10-es célra, többet nem hiszem, hogy ebből ki lehet hozni!
Gy2 21:35 #962 MegaRam84 - Lovay Miklós : A gyors végefelé kaptunk egy defektet. De élveztük
Gy2 21:34 #71 GibiM3 - Király Gábor : A rajtban elkezdett dadogni az autó, és a hűtő hibajelzése mellett megjelent a check engine is. Ha nem lett volna elég, a maradék lóerőkkel sikerült kiugrani a rajtban, 10mp bünti...
Gy2 21:13 #139 Matecsopak011 - Dudás Máté : Az egész verseny legnehezebb része feltalálni a hídra. Autó karcmentes megyünk tovább.
Gy1 21:13 #101 www.DuEn.hu - Dudás Endre : Tök jó, hogy indult egy ilyen sorozat! Mit mondtok, már volt tavaly is?? Fura, nem hallottunk eddig róla... :D Köszönjük az autót a TRT-nek, sajnos a Rally2 homologizáció késik, de tavaly is jó volt az R5, most is jó lesz! Nyugodtan kezdtünk, nagyon sok van még hátra!
Gy1 21:13 #32 haklarmarci26 - Háklár Marcell : Nagyon vártuk már az új idényt de sajnos a kezdés nem sikerült valami fényesre. A vizes árok után forogtunk, próbáltunk visszajönni biztonságosan a pályára, hogy ne kapjunk büntetést, 10 másodperc biztosan ott maradt.
Gy1 21:12 #267 Peter Galambos - Galambos Péter : Elrajtoltam.. kb 3 kanyar bal hátsó defekt. Kerékcsere. Hajrá, újabb kb 5-6 kanyar jobb első defekt. Gumi már nem volt, így azzal próbálkoztam. Fa, kiestem. Talán életem legrövidebb versenye volt, pedig szeretem ezeket a pályákat
Gy1 21:08 #2 Kaszakristof93 - Kasza Kristóf : Jó napot kívánunk! Mexikóból megérkezve nekivágunk a versenynek! Viszont már a verseny előtt volt baj, teszten jó volt az autó, képek is készültek, most meg egyszerűen nem indult, de a csapatvezető valahogy talált egy Fiestat, úgyhogy azzal megyünk!
Gy1 21:07 #962 MegaRam84 - Lovay Miklós : Sikerült egész jól bejárni a gyorsot. Természetesen versenykörülmények között nem adta ki annyira jól a móka, 2x meg is forogtunk, de jól éreztük magunkat nagyon! Mosolyogva megyünk tovább!
Gy1 21:06 #71 GibiM3 - Király Gábor : Az első kanyar után sikerült keresztbe állni, és mire összeszedtem az autót túl közel volt a farakás, így a hűtőt lebombáztuk. Még nagyon messze a szerviz, nem lettünk nyugodtak
Gy1 21:06 #139 Matecsopak011 - Dudás Máté : Örülök, hogy végre elkezdődött a szezon. Tesztelni nem volt időnk így emlékezetből megyek, eddig nincs hiba.
Gy1 21:04 #17 masztiff - Budai Csaba : A pálya közepénél balról megérintettünk egy fát, erre kaptunk egy jobb defektet. Sajnos egy percig álltunk, hogy most mit csináljunk. Elindultunk inkább lefele.
Gy12 01:37 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Már már hagyományosnak mondható módon, az utolsó 2 szektort jobb hátsó defekttel hoztuk le, 2perc hátrányt szedtünk össze, de bent vagyunk a célban és ez a lényeg... Méghozzá a 146.helyen, ami nekünk teljesen jó. Igaz a 14 perc 43 mp hátrány az elég sokkoló
Gy12 01:37 #17 masztiff - Budai Csaba : 229 Indultunk most 12. vagyunk eddig. Ezt a Powert meg akartuk nyomni es ment is az utolso kanyarig ahol lecsusztunl a fak koze es elvesztettul az elonyunket. A Palyak ujak voltak szamunkra es nem a kedvencunk de majd talan egyszer hiba nelkul is beerunk.Ez lehet nem ebbe az evezredbe lesz.
Gy12 01:36 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : Az előző szakaszból magammal hozott lyukas hűtőt leszámítva hibátlan volt a gyors. Úgy éreztem mintha ismerném a pályát, de mégse. Érződött rajtunk, hogy első verseny az idén, tanultunk belőle, ha a vizes szakaszból indulunk ki akkor többet nem tréningezünk és jobb lesz Köszönjük, hogy részt vehettünk rajta , az egész verseny profi volt csak mi nem.
Gy12 01:36 #4 AlexMolnar - Molnár Alex : Hát mit mondjak. Egyszer hibáztunk, azt is az utolsó kanyarba. De bent vagyunk és ez a lényeg! Rolf nagyon gyors volt, mindenképpen a szervizben gratulálunk neki! Köszönöm a TMC Rallysportnak, illetve meg kell említeni Jonathan Schaeffer-t, akinek a tanácsai nélkül biztosan nem lennék itt a célban ilyen eredménnyel! Merci beaucoup Jonathan!
Gy12 01:36 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : A pálya elején az egyik ugratóról a sziklára érkeztünk.. Sajnálom, elrontottam! Lecsorogtunk de nagyon sokat kaptunk... ???? Köszi a szervezést, és hogy itt voltatok minden beíróban!
Gy12 01:35 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : Dupla defekttel érkeznek a stopba!
Gy12 01:35 #331 Vadorzo-hun - Angyal Gábor : Próbáltam poweresen letolni. Tetszett! Köszönöm a csapatomnak a segítséget és a bíztatást! Gratulálok minden célbaérőnek! Köszi Dávid, köszi DuEn a szervezést! Hajrá Car-GO Virtual Rallye Team!
Gy12 01:35 #682 Csuri - Mulicz László : Beértünk! Ez volt a legjobb gyors! Jó tempóban szinte hibamentesen végigtoltuk és javítottunk még. Jó volt látni amikor alig egy mp-et kaptunk az UFO-tól szektoronként. Köszi a szervezést Gratulálunk minden célba érkezőnek!
Gy12 01:34 #1568 CSZ90 - Csontos Szabolcs : Köszi mindenkinek a hetveget, egesz turheto az idonk a kategoriaban a 3 defekt, 2 megforgas es 1 motorhiba utan
Gy12 01:34 #7 RoLfRacing - Biró-Ambrus Roland : Itt vagyunk, el se hisszük.. Sikerült az utolsó 3 gyorsra kiengedni a gőzt. Most valahogy minden össze állt, nagyon élveztük ezeket a szakaszokat. Le kalappal az élmenők előtt, szoros csaták voltak mindegyik szakaszon! Egy élmény volt srácok
Gy12 01:34 #1529 WASPZotya - Farkas Zoltán : 2-szer megforogtunk, ismét seggel értünk a célba. Nem hittük volna, hogy sikerül. Köszönjük a csapat kitartó munkáját, adtunk nekik munkát bőven.
Gy12 01:33 #61 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Ha nem lett volna így is szar az egész verseny, most gondolt egyet az autó és eltört a felfüggesztés. 5-el próbáltam egy jobbos kanyart bevenni, de az csak azért is balra ment. Ezen a hétvégén minden, ami tudott tönkrement, szar volt az egész. Remélem több ennyire rossz futamom nem lesz...
Gy12 01:33 #11 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán Jr. : Jó lassú és eseménytelen a sérült autóval. Vissza kell ide rázódni
Gy12 01:32 #496 csakialex03 - Csáki Alex : Bent vagyunk, de a mienknél rosszabb versenyt senkinek! Amilyen jól kezdtünk, úgy estünk vissza a hibák miatt. Sajnos ez van, majd legközelebb talán jobb lesz! Van még hova fejlődni! Köszönjük a szervezést! Nagyon jó verseny volt! Gratulálok mindenkinek aki célba ért! Hamarosan újra találkozunk!
Gy12 01:32 #1301 tofike1987 - Tősér István : Célban vagyunk, jó szakaszok voltak! Autó egyben, van hová fejlödni
Gy12 01:32 #1623 SMT_UNDERGROUND - Kovács Zoltán II : A pálya nagyon rossz volt, tényleg ahogy fentebb írjak, nem nagyon lehetett sietni! Jó verseny volt, várjuk a következő száguldást! Köszi a szervezést!
Gy12 01:31 #794 left_cable8 - Tellér Antal : Pfúuuuu nagyon èltük, az elejèt próbàltuk megnyomni, meg is lett az eredmènye, ismèt egy megforgàs, de nagyon adta az első verseny, az autó karcmentes, szurkolunk az Artep csalàdnak, köszönjük a szervezèst!
Gy12 01:30 #437 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Igaz célban vagyunk, de nagyon mérges vagyok a gép által kapott defekt miatt az 1 gyorson... igaz után magunk miatt is kaptunk 1et... de akkor nem ekkora hátrányt kellett volna ledolgoznunk... csalódottak vagyunk nagyon... a pálya az utolsó nagyon már iszonyat rossz... nem lehet elnyomni neki teljesen... reméljük a csapattársak jobban teljesítenek... hajrá nekik...
Gy12 01:30 #3 VinceBartok - Bartók Vince : Elnézést a szurkolóktól, sok helyen nagyon lassan jöttünk... Jobb ez így, a tavalyi Salgó Rallyhoz képest rengeteget fejlődtünk, azt hittük, hogy csak levágásokkal lehet felvenni a versenyt az elejével, de nem! Szuper volt minden, rettenetesen izgultam, köszi a versenyt és az élmenőknek ezt az izgalmas csatázást
Gy12 01:30 #1431 UmbieG23 - Gombás Gergő : Az utolsó előtti gyorson sikerült 3 defektet összeszedni, így az utolsó szakasz rajtjába úgy álltam oda, hogy a jobb oldalon csak felni volt, ezért a rajt után félreálltam mert nem láttam értelmét a folytatásnak. Szívás volt az egész verseny, és ez el is vette a kedvem kicsit a játéktól most.
Gy12 01:30 #20 Pannuska David - Pannuska Dávid : Végre itt a célban!! Nagyon nehéz verseny volt, az elejét el is izgultam sok volt a kis hiba. Nagyon élveztem a versenyt izgalmas volt. Nagyon közel van a mezőny, komoly csaták vannak. Nagyon szurkolok mindenkinek aki még nem ért célba, aki meg beért annak meg Gratulálok!!! Jó hogy ennyien itt vagytok
Gy12 01:29 #1576 Ispa12 - Istvanovszki Dániel : Célba értünk! Az első 3 gyors sima volt, de ahogy mondani szokták, a dolgok a legritkább esetben alakulnak úgy, ahogy az ember elképzeli, úgyhogy a következő gyorsokon 3 defektet sikerült összeszedni, sok-sok értékes másodpercet, percet hagytunk benne, ami a végelszámolásnál nagyon fog hiányozni. Ezeket levonva elégedett lehetek, az autó nagyon jó volt, és tarjániként nagy élvezet volt hazai pályán autózni. Köszönöm a szervezőknek a lehetőséget, gratulálok minden versenytársamnak. A továbbiakban meg sok sikert mindenkinek, különösképpen jóbarátomnak, kollégámnak, aki nem mellesleg a csapattársam is!
Gy12 01:29 #192 Speeko - Kozsuk Péter : Karcmentesen célban vagyunk. Idén szeretnénk minden versenyt befejezni és a kategóriánkban top30-ban végezni. Köszi a szervezést!
Gy12 01:29 #6 repules74 - Szőcs Attila : Minimum 25mp-et bent hagytam, de célban vagyok. Seniorként nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, a fiatalokkal nehéz lépést tartani! Várom a csapattársakat, szorítok nekik, hogy jól sikerüljön! Köszi a szervezést!
Gy12 01:28 #23 martinakb - Martinák Balázs : Úgy voltunk vele, hogy egy kicsit megnyomjuk...szeretem ezt a gyorsaságit. Jó tempóban tudtunk jönni végig...az áttolósokat áttoltuk becsülettel. Nagyon komoly lett az év első bajnoki futama! Köszönjük a rendezőknek a parádés lebonyolítást, és hogy idén is lehetőségünk van ilyen komoly mezőnyben megmérettetni magunkat. Mindenkinek sok sikert. Hajrá NAVIGÁTOROCK RALLY TEAM!
Gy11 01:28 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Sajnos egy sziklát sikerült telibe kapni a jobb elejével az utolsó szektorban, defekt... Megint... Hanyadik már???
Gy11 01:28 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : Eddig tartott a boldogságunk. Egy fa, egy szikla amit megkoronázott egy kicsúszás defekttel a tetején. Mostmár csak célba akarunk érni
Gy11 01:28 #4 AlexMolnar - Molnár Alex : Lejöttünk ahogy tudtunk. Messengeren beszéltünk a csapattal, megnyugodtunk a rajt előtt. Időeredmény rendben van.
Gy11 01:27 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : Szeretem ezt a gyorsaságit. Jó a kocsi. 1 gyorsra vagyunk a végétől!
Gy11 01:27 #331 Vadorzo-hun - Angyal Gábor : Próbáltam az Ufók nyomvájúiba menni, hátha én is űridőt megyek. Nem sikerült.
Gy11 01:27 #682 Csuri - Mulicz László : Végre haladunk! sokat javítottunk úgyhogy már jobban érezzük magunkat! Kezdünk mosolyogni is!
Gy11 01:27 #11 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán Jr. : Nah, még egy defekt. Már kezdjük megtanulni a kerékcserét. Forma1-be nincs felvétel szerelőnek?
Gy11 01:27 #61 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Már a motorlámpa is piros, csak érjünk célba!
Gy11 01:26 #838 Tommy* - Skrobák István : A rajtnál volt térerő, így Gábor Várfalvi csapatkapitány el tudott érni: sajnos Peter Ilos kiesett, így vissza kell fogjuk magunkat a biztos célbaérkezés érdekében! Szóval nem virtuskodtunk, de ettől függetlenül nagyon jó volt! ....és a táj is szép!
Gy11 01:26 #1529 WASPZotya - Farkas Zoltán : Egyszer megforogtunk, a célba seggel érkeztünk be. Cél a céldobogó.
Gy11 01:26 #496 csakialex03 - Csáki Alex : Ennél rosszabb nem lehet. Gondoltuk mi. De kaptunk egy defektet. Most már csak be akarunk érni a célba!
Gy11 01:26 #794 left_cable8 - Tellér Antal : Ezen a gyorson voltak gondjaink, ez làtszik az időn is! Megyünk tovàbb!
Gy11 01:25 #437 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Sokkal bátrabbak vagyunk... de nem merjük nyomni... Célba kell érnünk... pedig ezek a kedvenc pályák... igaz minősíthetetlenek már...
Gy11 01:25 #3 VinceBartok - Bartók Vince : Nincs mit szépíteni, akkora gödrök és vájatok vannak az úton, hogy megijedtünk, elvettük és el is fogjuk...
Gy11 01:25 #1623 SMT_UNDERGROUND - Kovács Zoltán II : Nagyon jól ment élveztem a kilátást!!
Gy11 01:24 #192 Speeko - Kozsuk Péter : Ez a gyorsasági volt a mumusunk, kicsit elóvatoskodtuk
Gy11 01:24 #20 Pannuska David - Pannuska Dávid : Kár, hogy az első nap nem találtam ezt a tempót :( de most már minden nagyon jó, a power stage-n még menni kell egy jót
Gy11 01:24 #6 repules74 - Szőcs Attila : Viszonylag tiszta volt
Gy11 01:23 #23 martinakb - Martinák Balázs : Nagyon jól sikerült a szakasz. A pálya néhol megviccelt, de annyira nem volt vészes. Az autó tökéletesen teszi a dolgát, sikerült egy jó beállítást találni a végére. Már csak az utolsó gyorsot kell "túlélni".
Gy10 01:23 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Ez a szakasz hiba mentes volt, pedig még nem mentünk itt... Már stabilan 200 ban vagyunk, sőt közel a 150 is, számunkra ez kisebb csoda... Az autó hibátlan, nyomjuk tovább
Gy10 01:23 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : Egy megforgásunk volt , de semmit nem érintettünk közben, úgyhogy a gázt se vettem el és azzal a lendülettel mentünk is tovább. Gyönyörű időnk van , csak mégse.
Gy10 01:23 #4 AlexMolnar - Molnár Alex : Imádom ezt a szakaszt. Volt egy kisebb hiba benne, de nem vészes. Megyünk a következőre, idegesek vagyunk.
Gy10 01:22 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : Leszaladtunk rajta, kevés a végsebességünk ez már biztos. Nagyon rosszak a pályák!
Gy10 01:22 #331 Vadorzo-hun - Angyal Gábor : Ezt a pályát nem tréningeztük, így sok helyen improvizáltam, de jó volt.
Gy10 01:22 #682 Csuri - Mulicz László : A szervizben összelapátoltuk, amit lehetett, de maradtak kisebb hibák, viszont kaptunk 10mp büntit. Nem baj, megyünk tovább.... Furcsa volt, hogy halad az autó és nem szenvedünk. Voltak apróbb hibák és alig bírtunk befordulni a jobbos visszafordítóba, de végre jót mentünk
Gy10 01:21 #11 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán Jr. : Eseménytelen és lassú a versenyünk
Gy10 01:21 #61 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Az autó még mindig szar, de a motor legalább már egy kicsit jobban hajt a szervizpark után.
Gy10 01:20 #838 Tommy* - Skrobák István : Senki nem fogja elhinni, hogy ebben volt egy megforgás! Pedig volt! Kár, hogy csak egyszer van benne ez a szakasz! Élném!
Gy10 01:20 #1529 WASPZotya - Farkas Zoltán : Elég jól sikerült menni, de az utolsó jobbos visszafordítóban csak megtaláltuk a követ megint.
Gy10 01:20 #496 csakialex03 - Csáki Alex : Ismét sikerül jó tempót autózni.
Gy10 01:20 #794 left_cable8 - Tellér Antal : Nagyon tetszik! U45 ben ezen a gyorson csak 8 tizedet kaptunk RoLand kollégától!
Gy10 01:19 #437 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Túl sok volt a defektünk az előző napokon... ezért futunk az idő csökkentése miatt... a pálya nagyon rossz, már alig lehet egyenesen menni... nagy a Terminal esélye...
Gy10 01:19 #3 VinceBartok - Bartók Vince : Az utolsó visszafordítóban nem sikerült elérni a kéziféket, jó pár másodperc ott maradt...
Gy10 01:19 #192 Speeko - Kozsuk Péter : Jól ébredtünk, most jó a tempó.
Gy10 01:19 #6 repules74 - Szőcs Attila : Bent maradt 2 mp.
Gy10 01:16 #23 martinakb - Martinák Balázs : Minden jó volt az utolsó előtti balos visszafordítóig. Sajnos picit szűkre vettük és leakadt az orra a kerítésben,ami beforgatotta az autót...tolatni kellett. Ott maradt 4-5 másodperc.
Gy9 01:16 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Ismét megforogtunk... Vettel nem pörög ennyit, mint mi... Sok sok idő benne maradt
Gy9 01:16 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : A verseny második felére kezdem érezni a kocsit. Úgytűnik az első hiba nélküli gyorsnak is eljött az ideje.
Gy9 01:16 #241 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Ennyit a kategória csatáról.....mi kiszálltunk belőle. 200 méterre a rajtól egy fatörzs felhasította a bal elsőt, és defektel jöttünk végig. Most kipihenjük magunkat, és meglátjuk holnap mennyit érdemes kockáztatni.
Gy9 01:15 #4 AlexMolnar - Molnár Alex : Érdekes volt. Nagyon kiszáradtam a végére, annyira dolgozunk. Stabil volt az autó, de Rolf előtt le a kalappal. Nagyon érzi ezt a szakaszt, egyszerűen gyorsabb volt. Most egy kis pihenő, konzultáció a csapattal, és megyünk az utolsó 3 szakaszra.
Gy9 01:15 #331 Vadorzo-hun - Angyal Gábor : Lámpasor a helyén, az autó sértetlen, a lemaradásuk jelentős, de legalább versenyben.
Gy9 01:15 #682 Csuri - Mulicz László : A rajtban éppen sikerült elindítani a Fordot mielőtt a sportbírók kitoltak volna és elvették volna a menetlevelet, de miután végre beröffent intettünk nekik és végigkocsikáztunk.
Gy9 01:15 #11 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán Jr. : Megint defekt... Jó ez így, így kell.
Gy9 01:14 #61 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Próbálunk 80-al célba gurulni.
Gy9 01:14 #22 szicsa1936 - Fülöp Tomáš : Hajszálon múlt egy hatalmas bukás, nagy mázlink volt. Ez után túl óvatosak voltunk.
Gy9 01:14 #496 csakialex03 - Csáki Alex : Próbálunk vissza felzárkózni de az időket elnézve nagyon hátra vagyunk csúszva
Gy9 01:14 #1397 mikulaatti - Mikula Attila : Próbálunk minden gyorson hiba nélkül menni. Ez az idő eredményen is látszik. Kicsit b... s. Kéne a bátorság, hogy elhiggyem, hogy elfér.
Gy9 01:13 #838 Tommy* - Skrobák István : Pilunak megint sikerült megcsípnem a sarkát! Hogy mit fogok én ezért kapni Tőle a szervizparkban!? (Tudom! 1984 óta rövid "i"-vel írjuk!)
Gy9 01:13 #794 left_cable8 - Tellér Antal : Megyünk az utólsó szervizre, hàl isten nem sok dolguk van a fiuknak!
Gy9 01:13 #9 SMate91 - Somogyi Máté : Nagyon-nagyon elégedett vagyok ezzel a nappal! Újabb legjobb idő.
Gy9 01:13 #1623 SMT_UNDERGROUND - Kovács Zoltán II : Mókás volt egy bal lámpával ez a szakasz! Az előzőn el hagytam a komplett fény fuzért! Halálos volt monhatni!!
Gy9 01:12 #437 Oakley78Photo - Strasser Gábor : El sem hiszem, hogy lejöttünk 3 gyorsot defekt nélkül... :D A kedvenc pályánk egyike ez... nem volt semmi gondunk... csak nagyon óvatosan mentünk... jó szar is az időnk....
Gy9 01:12 #192 Speeko - Kozsuk Péter : Az autó szinte karcmentes, eddig jók vagyunk.
Gy9 01:11 #17 masztiff - Budai Csaba : Visszajöttunk a 24. helyig Az utolsó pályákat nem írtuk fel, úgyhogy legurulunk aztán a PowerStage-t megnyomjuk.
Gy8 01:11 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Apróbb hibákkal lehoztuk ezt a szakaszt
Gy8 01:11 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : Szokásos apróbb hibák , kétszer megforogtunk mégis ez az egyik kedvenc szakaszom. Egyszerűen amikor repül az autó és közben tiltáson pörög, ennél jobb érzés nincs szerintem.
Gy8 01:10 #241 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Egész jó a meccs Ábel Osztás sportárssal. Tetszik a kis csatánk
Gy8 01:10 #4 AlexMolnar - Molnár Alex : A hidasnál majdnem vége lett a versenyünknek... Nagy tempót akartunk jönni, de túlcsúsztunk, sikerült megmenteni kézifékkel. Várjuk az utolsó szakaszt ebből a körből!
Gy8 01:10 #331 Vadorzo-hun - Angyal Gábor : Sokat romlott a pálya az előző körökhöz képest. De túléltük.
Gy8 01:10 #682 Csuri - Mulicz László : A rajtban álltunk öt-hat mp-et mire elindult az autó, majd az egyik visszafordítóban vagy fél percig indítóztunk, de haladunk.
Gy8 01:09 #11 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán Jr. : Továbbra is softon vagyunk, és a 2-3. gyorsok a körben óvatosak így
Gy8 01:09 #61 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Ez a verseny nekem valahogy sosem jön össze. A tavalyi “hazai” pályákon kiestem, most gurulok 80-al..
Gy8 01:09 #22 szicsa1936 - Fülöp Tomáš : A szürkület nem ártogat nekünk, jó tempót tudtunk menni.
Gy8 01:09 #496 csakialex03 - Csáki Alex : Ez egész jó volt, de sajnos a híd előtt forogtunk egyet.
Gy8 01:09 #838 Tommy* - Skrobák István : Még mindig doppingol az a figyelem és szeretet, ami felém árad! Nagyon megható! Szabó István Piluval elkezdtem végre "pofozkodni" csak az a baj, hogy eddig jóval többet kaptam, mint adtam! (Remélem mindent helyesen írtam!?)
Gy8 01:08 #1623 SMT_UNDERGROUND - Kovács Zoltán II : Katasztrófa! Maradt egy bal első lámpa a következőre!
Gy8 01:08 #794 left_cable8 - Tellér Antal : Sötèt is van, kijàrt a pàlya, van baj! De jövünk!
Gy8 01:08 #9 SMate91 - Somogyi Máté : Nagyon rossz a pálya állapota de ez volt a legjobb időnk ezen a szakaszon.
Gy8 01:07 #1110 Sae_Etele - Soós Attila : Nem megy nekem ez a lámpasoros téma. Csúsztam tetőn egy hosszút, de tényleg hosszút, majd defekttel jöttem ki az utolsó szektorban. Ejjjj pedig jó volt!
Gy8 01:07 #192 Speeko - Kozsuk Péter : Azért néha féltünk...
Gy8 01:06 #437 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Na erröl beszéltem az előbb... eddig tartott a jó menet... volt egy oldalra dőlésünk és vissza... és az elágban szerintem kicsúsztunk... bár még csak a közepénél voltunk a kanyarnak... de kiírta, hogy +8mp... csodás játék...
Gy7 01:06 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Csúúúszott nagyon!!! Rafkósan rá is csúsztunk egy halom sziklára, csak hogy a szurkolók se unatkozzanak... +8 mp ért...
Gy7 01:06 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : Időjárást nem néztünk , ezért váratlanul ért minket a vizes szakasz. Szinte hiba nélkül végigmentünk rajta ezt az is jól mutatja, hogy jobb az időnk mint szárazon. Legközelebb szárazon se fogunk tréningezni.
Gy7 01:06 #241 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Az esős pálya nem a barátunk, van még hová fejlődni, de nincs veszve semmi.
Gy7 01:06 #4 AlexMolnar - Molnár Alex : Állítottunk a kocsin, úgy tűnik jó irányba. Amúgy is szeretem az esős pályákat ezen a helyszínen, ez jól sikerült. Megyünk tovább!
Gy7 01:05 #331 Vadorzo-hun - Angyal Gábor : Ezt jól elb..ziztam! Túl óvatosra vettem a figurát
Gy7 01:05 #682 Csuri - Mulicz László : A szervizbe a motort és a difit nem tudtuk meg ekkenteni de így is két és fél perc büntivel jöttünk ki. Megyünk, ahogy köhög prüszköl, de néha leáll és akkor alig akar beröffenni újra.
Gy7 01:05 #11 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán Jr. : Gumi kopások annyira nem jók. Lehet inkább Mediummal kellett volna menni?
Gy7 01:04 #61 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Rohadt jó úgy menni egy R5-el hogy 100-ig sem gyorsul....
Gy7 01:04 #22 szicsa1936 - Fülöp Tomáš : Mivel nem teszteltünk vizen, az eredménnyel megvagyunk elégedve.
Gy7 01:04 #496 csakialex03 - Csáki Alex : A fiúk nagyjából összerakták az autót de kaptunk időbüntetést. A pályán jól jöttünk bár az egyik ugratónál eldobtam és kaptunk egy bal első defektet. Megyünk tovább!
Gy7 01:04 #1397 mikulaatti - Mikula Attila : Megyünk megyünk, de valahogy ez nem a mi versenyünk
Gy7 01:03 #838 Tommy* - Skrobák István : Meglepett minket az éjszakai eső, ezért vártunk a rajttal, hátha szárad kicsit vagy nyomvályúsabb lesz, mert azt szeretjük. Közben volt idő nézegetni a híreket, infókat... Meghatódva láttam, hogy mennyien olvasgatják a versenyzői nyilatkozataimat és milyen aprólékosan! Még egy ékezet hibát is kiszúrnak! Gyakorlatilag van egy fun club-om! Igazán megtisztelő és motivál is de ez látszik az időeredményen! Köszönöm Nektek rajongóim!
Gy7 01:03 #794 left_cable8 - Tellér Antal : Ezt elbuziztuk egy kicsit, nem a baràtunk az esti gyors mèg mindîg!
Gy7 01:03 #9 SMate91 - Somogyi Máté : Hu nagyon óvatosan jöttünk , komoly menet volt élveztem !
Gy7 01:03 #1110 Sae_Etele - Soós Attila : Az első kanyar ismét megtréfált, de a sarat ettől nagyon kedvelem. Jobb ez a gyors sárosan.
Gy7 01:02 #437 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Jó reggelt...de mégis Jó Estét... megkezdtük az esti szakaszokat... mint tudjuk nálam Senki nem utálja jobban az éjszakai versenyt... meglátjuk mi lesz... a hosszú etappal nem volt gond... magunkhoz képest meglepőt mentünk...
Gy7 01:02 #192 Speeko - Kozsuk Péter : Sárra nem számítottunk, kalandmentes volt.
Gy6 01:02 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Van egy kanyar, amit képtelen vagyok bevenni... Újabb defekt ezúttal jobb hátsó...a 3.szektor legelején szedtük össze... Rengeteg benne maradt. Következő kör közepes gumin lesz inkább, nem lágyon
Gy6 00:55 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : Egy bukfenc és egy defekt a végén sikeresen bennehagytunk legalább fél de inkább 1 percet. A szerelők ismételten nemfognak unatkozni
Gy6 00:55 #241 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Na csak leértünk, kategóriában az eleje lőtávolban, ez volt a célunk
Gy6 00:55 #8 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Meglepő, mennyire élvezetes eddig ez a verseny, tavaly itt estünk egy nagyot, de most remélem meglátjuk a céldobogót
Gy6 00:55 #4 AlexMolnar - Molnár Alex : Rolf pokolian gyors volt ezen a szakaszon, az utolsó szektorban kaptam tőle sokat. Megyünk a szervizbe, lehet állítunk a kocsin, meglátjuk
Gy6 00:54 #38 B.HODI - Hódi Balázs : Fantasztikus érzés újra itt lenni! Az első két nap sikeresnek mondható, sikerült nagyjából megautózni azt, amit akartunk. A kocsi hibátlan! A szervizbe csak a cigi&kávé ment.
Gy6 00:54 #331 Vadorzo-hun - Angyal Gábor : Tetszett ez a gyors, bár egy kövön lekoccoltam a bal hátulját. Nem vesztettem vele időt, csak egy kis koncentrációt.
Gy6 00:54 #682 Csuri - Mulicz László : Hát már tényleg csak becsületből szenvedünk. A gyors végén a navigátor kiszállt és feltolta a hegyre a gépet. Meglátjuk mit tudunk tenni a szervízbe annak érdekében hogy tovább tudjunk szenvedni...
Gy6 00:54 #11 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán Jr. : Lassúak vagyunk
Gy6 00:53 #61 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Ez az egész már úgy szar, ahogy van. Gurulok végig hibás motorral és defekttel..
Gy6 00:53 #22 szicsa1936 - Fülöp Tomáš : Próbáltunk nem hibázni.
Gy6 00:53 #118 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Borzasztóan csúszkál, nem tudjuk élvezni.
Gy6 00:53 #1163 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Ez nagyon élvezetes volt most, és most a kocsi is egyben maradt ebben a körben.
Gy6 00:52 #794 left_cable8 - Tellér Antal : Jót jöttünk, tetszik!
Gy6 00:52 #79 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Látva a helyezésünket nem vagyok boldog, de ez van, éppségben itt vagyunk, ez a lényeg.
Gy6 00:52 #192 Speeko - Kozsuk Péter : Volt egy meleg pillanat az elején, de megfogtuk.
Gy5 00:51 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Különösebb hiba nélkül jöttünk le, most a hajtűk is rendben voltak... 38 mp et kaptunk, ami számomra jó! Törünk fel, mint a parádi büdös víz
Gy5 00:51 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : Néhol tolatva, de összességében nagyobb hiba nélkül beértünk. Kocsi úgy tűnik egyben van
Gy5 00:51 #241 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Picit megütöttük az elejét, és elég furcsán viselkedik az autó, de már csak egy gyors a szervizparkig.
Gy5 00:51 #4 AlexMolnar - Molnár Alex : Sima volt, most jobban vigyáztam a lassítónál. Az egyenest megint elóvatoskodtam, nem szeretnénk kiesni. Jó volt:)
Gy5 00:50 #8 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Kaptunk egy üzenetet Skrobytól, hogy tetszett a duplavisszafordítós fékút szóval leutánoztam amit az elözö körben csináltam, remélem nem ment bele a por a sörébe
Gy5 00:50 #331 Vadorzo-hun - Angyal Gábor : Érzésre jó volt, időre kevésbé. Úgy látom ma a stopper a legnagyobb ellenségünk.
Gy5 00:50 #682 Csuri - Mulicz László : Hát már tényleg csak becsületből szenvedünk.
Gy5 00:50 #11 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán Jr. : Most nem volt tető, de lassúak vagyunk
Gy5 00:50 #61 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Az eleje rohadt jó volt aztán egy picit leért az autó háta...vagy nyolcat fordultunk a tengelyünk körül, motornak annyi, turbónak annyi, hűtésnek annyi, két defekt és egy pótkerék....
Gy5 00:49 #22 szicsa1936 - Fülöp Tomáš : Gyorsak voltunk, de a határt nem mertük nagyon megközelíteni.
Gy5 00:49 #118 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Defekt a semmiből. Vicc
Gy5 00:49 #1163 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Semmi extrát nem jöttünk szinte lemásoltam a kettes gyorsot.
Gy5 00:49 #794 left_cable8 - Tellér Antal : Ismèt a kedvenc pàlyànk, nagyon szeretjük,jó volt!
Gy5 00:48 #79 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Jövünk felfele, persze egy kis visszafordító hiba becsúszott, későn húztam a kézit, de annyi.
Gy5 00:48 #192 Speeko - Kozsuk Péter : Szoros küzdelem van kategórián belül, végre versenyben vagyunk.
Gy5 00:48 #1576 Ispa12 - Istvanovszki Dániel : Nagyon jó tempót mentünk, aztán a vége felé összeszedtünk egy jobb hátsó defektet is..mivel a pótkereket elhasználtam bal hátulra, a 6.gyorsomra rányomta a bélyegét, és a Fordból tricikli lett. De nem adjuk fel, küzdünk, hajtunk!
Gy4 00:47 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Beálltunk egy stabil tempóra, jöttünk is szépen, egészen addig amíg nem dobtunk egy tripla szaltót, aminek következtében kaptunk egy jobb első defektet is... Az utolsó 3 szektort defekttel hoztuk le
Gy4 00:47 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : Kocsi összetákolva, úgy ahogy azt lehet ennyi idő alatt. Az időnk bíztatóbb mint az első gyorson
Gy4 00:47 #241 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Kategória első idő, nem is rossz!- de a következőt óvatosabbra vesszük
Gy4 00:47 #4 AlexMolnar - Molnár Alex : Beszéltünk a mérnökkel, ettünk az ARTEP Companynál, itt vagyunk a célban. Nem értem, hogy mit csinálok rosszul az utolsó szektorban, megint kaptam ott egy fél másodpercet, most Vincétől. Gyorsabbnak éreztem az előzőhöz képest. Kocsi rendben!
Gy4 00:46 #331 Vadorzo-hun - Angyal Gábor : Kicsivel többet vállaltam, mint az előző körben, de még van hova fejlődni.
Gy4 00:46 #682 Csuri - Mulicz László : Sajnos a negyedik elfogyott a váltóból a futómű sokszor arra megy amerre Ő akar nem arra amerre tekerem a kormányt. A motor gyenge de megyünk amig lehet. Tavaly egész évben nem volt ennyi problémánk.
Gy4 00:46 #11 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán Jr. : Kicsit jobb, változtattunk picit a váltón
Gy4 00:46 #61 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Sok kis hiba volt benne, de nagyobb nem volt.
Gy4 00:46 #22 szicsa1936 - Fülöp Tomáš : Elégedettek vagyunk a teljesítménnyel.
Gy4 00:45 #118 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Első elfogadható szakaszunk, de így is rettenet lassúak vagyunk.
Gy4 00:45 #1163 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Túl jutottam a mumus kanyaron, de volt ebben is hiba. A tempós részen egy J4 ben háttal érkeztünk, de összeszedtem. Megyünk tovább.
Gy4 00:45 #794 left_cable8 - Tellér Antal : Nagyon jó a kocsi, nagyon gyors, nekünk kell felnőni hozzà, volt kiseb pitty-putty, de itt vagyunk!
Gy4 00:44 #79 Csoma Marcell - Csoma Marcell : A tegnapi hátrányunk próbáljuk felhozni ma.
Gy4 00:44 #1623 SMT_UNDERGROUND - Kovács Zoltán II : Elment a hűtő, defekt, kuka!!
Gy4 00:44 #192 Speeko - Kozsuk Péter : Korgó gyomorral, de a célban.
Gy4 00:43 #1576 Ispa12 - Istvanovszki Dániel : Sajnos a szakasz elején egy bal hátsó defektet beszedtünk, 3 kerékkel nyomtuk le, a szokásaimmal ellentétben most pakoltunk pótkereket, úgyhogy 2 gyors között egy kerékcserét is meg kell ejteni!
Gy3 00:43 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Haladtunk a mi kis tempónkban, nem volt rossz, de a hajtű kanyarokat még gyakorolni kell...
Gy3 00:43 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : A hűtés hiánya miatt már a motornak is véres volt a nyaka már a rajtnál is. Imádkoztunk , hogy eljussunk a szervizig.
Gy3 00:43 #661 attila804 - Hugyecz Attila : A felétől defekttel jöttünk. Egy sima balban sikerült eltalálni valamit. Így bent maradt vagy 30 másodperc.
Gy3 00:42 #241 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Óvatosak voltunk, figyeljük a kategória élmenőit
Gy3 00:41 #4 AlexMolnar - Molnár Alex : Spóroltunk erre a szakaszra, a versenytársak nyilatkozatait látva nagyon kopott a gumi. A katlant nagyon adtuk, úgy átjöttünk rajta, mint még soha. A 3. szektor szűk tempós résznél nem mertem felváltani ötödikbe, de úgy látom, hogy idő tekintetében ez volt a jó technika. Megyünk a szervizbe, az ARTEP-os srácok már várnak minket. Eszünk egy jót, beszélünk a mérnökkel, aztán támadunk!
Gy3 00:41 #8 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Húúha volt itt minden, elöször is megtaláltuk a tavalyi bukás után a polo lökhárítóját, utána beraktuk a csomagtartóba amit Land Ro kedvesen a pálya szélén hagyott nekünk ha esetleg megint beesnénk ezen a gyorson, de a kedvencem mégis az volt hogy mivel nem vágtam le egy bizonyos helyen az utat kaptam még a hátrányomra 2mp-et
Gy3 00:41 #331 Vadorzo-hun - Angyal Gábor : Ez első kör után az új autóval meg vagyok elégedve, már csak a lábamból kell kihozni jó pár másodpercet.
Gy3 00:40 #682 Csuri - Mulicz László : Hát teljes az elkeseredésünk. Két pótkerekünk volt de nem tudjuk hová lett a második, így már defekttel rajtoltunk el és a gyors felétől már csak egyesben tudtunk végig menni. a szervízben csak kármentés lehetett így nem tudjuk meddig megy a Ford.
Gy3 00:40 #11 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán Jr. : Ez a szakasz szinte teljesen ismeretlen volt.
Gy3 00:40 #61 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Jó lenne feljebb jönni.
Gy3 00:40 #118 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Kalandos első kör, az autó épphogy egyben.
Gy3 00:40 #1163 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Ez gyenge lett időben a gumink is elfogyott. Ez a szalma bála rajzolás nagyon tetszett.
Gy3 00:39 #794 left_cable8 - Tellér Antal : Szeretjük ezt a gyorsot, bàr volt hibànk egy nagy keresztnèl beakadt az autó hàtulja egy fàba így pörögtünk egyet, egyèbként adta az èrzès!
Gy3 00:39 #192 Speeko - Kozsuk Péter : Nem nagyon volt már tapadásunk, nem akartuk túl vállalni magunkat.
Gy3 00:39 #1576 Ispa12 - Istvanovszki Dániel : Túl az első körön! A szerelőknek csak a kocsimosást meg a gumizást kell csinálni. Nagyon élvezzük, lubickolunk, mint kacsa a vízben!
Gy2 00:38 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : Hűtőprobléma miatt nem kockáztattunk, csak a biztonságos célbaéres volt a szemünk előtt
Gy2 00:38 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Berajtoltam... +10 mp... Leestem az útról... +12 mp... Ezeket leszámítva jó volt...
Gy2 00:38 #241 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Az előző szakasz mély nyomot hagyott a lelkünkbe.....de küzdünk tovább.
Gy2 00:37 #138 Taki_Dani - Takács Dániel : Volt egy nagy forgás, sokat buktam vele.....
Gy2 00:37 #4 AlexMolnar - Molnár Alex : A sikán nagyon épp hogy kiadta, utána levő 1 km-t elóvatoskodtam. Messze még a verseny vége. Autó rendben
Gy2 00:37 #8 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : A dupla visszafordítónál sikerült egy durva fékutat venni remélem tetszett a nézöknek
Gy2 00:37 #331 Vadorzo-hun - Angyal Gábor : Kicsit bátrabb volt, de még nem az igazi. Gyorsulni kell!
Gy2 00:36 #682 Csuri - Mulicz László : Hát jól kezdtünk aztán valami berántott második szektorban és telibevertünk egy kidőlt fát a híd előtt úgyhogy ez innentől kuka.... defekttel végig a motor, hűtő is kuka. Ha valaki látta útközben az autó elejét szedje majd össze. Köszi
Gy2 00:17 #11 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán Jr. : Tető, ilyen ez. Lehet visszább kéne venni.
Gy2 00:17 #61 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Nagyon félős, de nem forogtunk. Ilyen nehéz és gyors pályákon a célban érés lesz az elsőszámú kihívás.
Gy2 00:17 #22 szicsa1936 - Fülöp Tomáš : A híd picit megtréfált minket, 3 másodpercbe került. A többi jól ment.
Gy2 00:17 #118 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Na ez borzalmas volt.
Gy2 00:17 #1163 Atesz80-Hun - Mikó Attila : Az előző gyorsan elkövetett hiba miatt óvatosabb voltam ez bennem maradt. Valaki picit ráz a defekt miatt a futóműben. Lassan haladunk.
Gy2 00:16 #794 left_cable8 - Tellér Antal : Kezdünk kicsit oldódni, szokjuk az új kocsit egyre jobban tetszik!
Gy2 00:16 #192 Speeko - Kozsuk Péter : Eddig jó, ez a kedvenc szakaszunk.
Gy1 00:16 #1281 BoroDV12 - Boronkay Dániel : Egy szikla beköszönt a motortérbe a szakasz felénél, onnantól kezdve a hűtés felmondta a szolgálatot. A gyors 8-9. kilóméterénél még egy defekt is jött, hogy biztosan stabil alapja legyen az időnknek.
Gy1 00:15 #110 Kormy890408 - Kormos Gábor : Puhatolóztunk az elején, stabil 10-12 mp et kapva szektoronként... Aztán megpördültünk 2szer, egyszer az én hibámból, egyszer Phil miatt...
Gy1 00:15 #661 attila804 - Hugyecz Attila : Első verseny a Forddal. Remélem jó időket sikerül vele menni, egyelőre az összeszokás fázisában vagyunk!
Gy1 00:15 #241 zazi_zalan - Szorcsik Szabolcs : Vártuk már a szezon kezdetét, a Rallyongó kategóriában szeretnénk jó eredményt elérni....de ettől még oda is több kell.
Gy1 00:14 #4 AlexMolnar - Molnár Alex : ziasztok! Nagyon örülünk hogy visszatérhetünk erre a helyszínre, - tavaly itt nagyon jól sikerült a verseny, - de a legfontosabb, hogy itt lehetünk ebben a bajnokságban és nagyszerű játékosok ellen küzdhetünk, új csapatban, új autóval! Sikerült egy jó tempót autózni ezen a szakaszon, Rolf elképesztően gyors volt, a végén kaptam tőle fél másodpercet. Megyünk tovább, remélem jó eredménnyel zárjuk a mai napot.
Gy1 00:14 #138 Taki_Dani - Takács Dániel : Első gyors.. egész jól sikerült magamhoz képest, vissza kell szokni az R5höz. Menni kell még sokat.
Gy1 00:13 #8 fonagykristof05 - Fónagy Kristóf : Nem gondoltam volna, hogy beérek esés nélkül
Gy1 00:13 #1650 joustoe - Kavasánszki Zsolt : Az elején összeszedtem egy jobb hátsó defektet, majd kicsivel később egy bal elsőt ami kicserélésre is került, a következő defekt után, ami a bal első keréken volt, mivel a pótkerekek elfogytak kiálltam. Remélem a következő verseny jobb lesz.
Gy1 00:13 #331 Vadorzo-hun - Angyal Gábor : Túl vagyunk az első gyorson, nem vállaltam túl, hosszú még a verseny.
Gy1 00:13 #11 Zoltan Szabo JR - Szabó Zoltán Jr. : Kicsit óvatosan kezdtünk, nem volt túl sok a gyakorlás, igyekszünk derekasan helyt állni.
Gy1 00:13 #682 Csuri - Mulicz László : Leporoltuk a régi jól bevált Fordot és némi gyakorlás után neki is mentünk az első gyorsnak. Sajnos az elején kaptunk egy defektet amivel végigtoltuk így az eredmény nem az elvárt lett. Megyünk tovább megpróbálunk pontosabb menetelni.
Gy1 00:12 #61 Ivony Bálint - Ivony Bálint : Rögtön az elején sikerült elrontani a gyorsot, mert beakadt a játék és a kövek között kötöttem ki. Ott 15 másodperc elment. Utána forró fejjel forogtam még egyet, de most kicsit lenyugtatom magam, aztán megyünk tovább.
Gy1 00:12 #22 szicsa1936 - Fülöp Tomáš : Nagy volt a feszültség a rajton, de végül a szakasz hibátlan volt. Köszönöm az ARTEP Racing-nek a lehetőséget.
Gy1 00:12 #118 reszegesmacsek - Jani Szabolcs : Hónapok óta nem ültünk autóban. Nem is gyakoroltunk, murván sem vagyunk jók. Úgyhogy indulhat is a szezon
Gy1 00:11 #1163 Atesz80-Hun - Mikó Attila : A pálya elején a híd utáni balos sok lett a hátulja megfogott egy sziklát és defekt lett. Nem álltam meg kicserélni de igazából mindegy lett volna mert sok maradt bent.
Gy1 00:11 #1342 Csikirx - Csikos Patrik : Sajnos elromlott a váltónk így kénytelenek voltunk feladni a versenyt hiszen nincs alkatrészünk!Nem csüggedünk elkezdünk tesztelni aszfaltra reméljük az szerencsésebben fog sikerülni!!Hajrá a többieknek
Gy1 00:11 #794 left_cable8 - Tellér Antal : Úgy izgultunk, mintha először ülnènk versenyautóban, ahhoz kèpest nem jöttünk rosszat, hogy olyan merev voltam mint egy hulla!
Gy1 00:10 #192 Speeko - Kozsuk Péter : Új autó, új design, új remények. Tavaly egy nagy csattanással kezdtük a Salgót, most csak megforogtunk egy gyors részen, de az autó egyben. Cél a biztos célbaérés.
Gy12 22:43 #1074 Mike83 - Sztarenki Miklós : Célban vagyunk. Kár a defektért, de összességében jó eredménynek értékelem. Kifejezetten boldog vagyok, hogy ilyen jó és nyugis versenyem volt. Itt az utolsón gondoltam megpróbálom megfogni Pakker Zolit, de mivel a Média értékelés fontosabb, mivel itt pontokért megy a harc, ezért inkább biztonságit jöttem. Elég nyomvájús volt már az utolsó körben az összes pálya, ezért sem láttam értelmét kockáztatni A billentyűzetes kategória másodlagos. Kíváncsian várom, hogy az eredményem mire lesz elég. Köszönöm a szervezést, jó kis futam volt
Gy11 22:43 #1074 Mike83 - Sztarenki Miklós : Óvatosan jöttem, lassan, de hibamentesen. Az utolsón megpróbálok jól lejönni.
Gy10 22:43 #1074 Mike83 - Sztarenki Miklós : Az előzetes itinerben elnéztem a térképet, pontosabban az irányt, ezért volt meglepődés merre kell menni. Így biztonságit jöttem
Gy10 22:42 #20 Pannuska David - Pannuska Dávid : Ezt lenyomtuk ahogy bírtuk, nagyon élvezem
Gy9 22:42 #7 RoLfRacing - Biró-Ambrus Roland : Valami nem jó. Többet megyünk keresztbe mint egyenesen.
Gy9 22:42 #1529 WASPZotya - Farkas Zoltán : A mai napot túléltük, holnapra koncentrálunk. Reméljük gatyába rázzák a srácok a verdát.
Gy9 22:42 #6 repules74 - Szőcs Attila : Kedvenc gyorsom, végre kiadta, élveztem! Erről majd lesz belső felvétel...
Gy9 22:42 #1074 Mike83 - Sztarenki Miklós : A cél előtt belső íven telibevertem valami nagyon keményet. Pár mp. bent maradt
Gy9 22:41 #3 VinceBartok - Bartók Vince : Szenvedtünk mindhárom alkalommal ezen a szakaszon, ez a gumi undorító, nem hiszem el, hogy ennyire rosszul osztjuk be...
Gy9 22:41 #21 Szek11 - Szekeres Gábor : A napi utolsó kört egy kicsit túlerőtettük, aminek egy újabb forgás lett az eredménye, pihenünk egyet és holnap folytatjuk.
Gy9 22:41 #1 Subee203 - Suborits Péter : Nem volt rossz ez sem. Egyenlőre elégedett vagyok a teljesítményünkkel. Az utolsó 3 gyorsot majd hétfőn nyomjuk, mivel vissza kell utaznom Mexikóba :D, na meg persze várjuk a nagyok idejeit.
Gy8 22:41 #1529 WASPZotya - Farkas Zoltán : Sikerült végigjönni. Ha valaki megtalálja a fényhidat és leadja a srácoknak azt megköszönjük.
Gy8 22:40 #6 repules74 - Szőcs Attila : Pici maradt benne, de összességében jó volt!
Gy8 22:40 #1074 Mike83 - Sztarenki Miklós : A lámpasoros gyorsok nem az én műfajom. Az első hajtűn beforogtam, de pici tolatással mentem tovább.
Gy8 22:40 #3 VinceBartok - Bartók Vince : Megilletődtünk attól, hogy a vizes szakasz után mennyire tapadnak a gumik, lehetett volna bátrabb.
Gy8 22:40 #1 Subee203 - Suborits Péter : Minden rendben ment, most megtiszteltük azt a lassítót.
Gy7 22:39 #1529 WASPZotya - Farkas Zoltán : Óvatosan lejöttünk. Sárra nem voltunk felkészülve.
Gy7 22:39 #6 repules74 - Szőcs Attila : A teszten mentünk 49-es időt is, most is csak 1mp.-re voltunk lemaradva az elejétől, mikor 5. telin egy pók jelent meg a "kabinban". Forgás 360 fok, majdnem borulás, valahogy összeszed, megúsztuk, mentünk tovább! Eredmény: A pók sajnos az örök mezőkre költözött!
Gy7 22:39 #1074 Mike83 - Sztarenki Miklós : Nagyon óvatosan jöttem, nem teszteltünk esőben, így nem volt tapasztalatom arról, hogyan viselkedik a kocsi vizes talajon. De biztonságban legurultunk.
Gy7 22:38 #3 VinceBartok - Bartók Vince : Nagyon jó volt, bár jobb időre számítottunk...
Gy7 22:38 #21 Szek11 - Szekeres Gábor : Átállítottuk vizesre az autót erre pont ezen forogtunk meg.
Gy7 22:38 #1546 laciwrc - Hajdó László : Megforogtunk a tempós részen... lámpásor oda, jön a macskaszem
Gy7 22:37 #1 Subee203 - Suborits Péter : Nem volt rossz, volt egy apróbb hibánk, amivel picit megütöttük a hátsó futóművet, de szerencsére az autó viselkedésén nem volt észrevehető.
Gy6 22:37 #1529 WASPZotya - Farkas Zoltán : Végigértünk, a srácok javítják ami kimaradt előzőleg. Jövünk felfelé
Gy6 22:37 #1074 Mike83 - Sztarenki Miklós : Le kell higgadnom, megcsíptem 1 kerítést, beforogtam, de mentünk is tovább. Saját magammal harcolok, de talán meglesz az összhang
Gy6 22:37 #9 SMate91 - Somogyi Máté : Iszonyat mérges vagyok magamra... 5mp maradt benne
Gy6 22:36 #51 AbelWRC08 - Osztás Ábel : Sajna a hatodikon forogtunk eggyet de nem vesztettünk sok időt, megyünk tovább!
Gy6 22:36 #3 VinceBartok - Bartók Vince : Hihetetlen mennyire elkopik a gumi, össze-vissza tapogatózunk a szakasz felétől...
Gy6 22:36 #21 Szek11 - Szekeres Gábor : A 6. gyors utolsó szektoráig hiba nélkül jönnünk, a végére nagyon elfogyott a gumi aminek egy borulás és egy forgás lett az eredménye sok bent maradt, de legalább itt vagyunk.
Gy6 22:35 #1 Subee203 - Suborits Péter : Kicsit jobbat mentünk az előzőhöz képest, de többre számítottam. Gyors szerviz, aztán megyünk a következő etapra
Gy6 22:35 #496 csakialex03 - Csáki Alex : Bent vagyunk. Az autó már nagyon oda van! De megpróbáljuk nagyjából összerakni. Sajnos ez miatt most nagyon hátra csúsztunk. Ez a hiba tönkre tette a versenyünket. De nem baj, megyünk tovább!
Gy6 22:35 #86 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Nagyon nagyot mentünk! Boldogok vagyunk. Nem hibáztunk. Tudtunk javítani.
Gy6 22:34 #78 nagyvaradirobi - Nagyváradi Róbert : Az első körben a tapadásunk tűnt el, a másodikban pedig az önbizalmam veszett el. Sajnos a teszteken összerakott setup nem működik a versenyen.
Gy5 22:34 #1529 WASPZotya - Farkas Zoltán : Jövünk fel lassan. Most olyan S1600 feeling van így turbó nélkül.
Gy5 22:34 #1074 Mike83 - Sztarenki Miklós : Nagyobb önbizalom és meg is jött a hiba. A második kanyarban nagy volt a tempóm, lecsúsztam és elütöttem az út szélén pijenő sziklát. Defektem lett, de végig jöttem vele. Így kevesebbet buktam. Nem adom fel.
Gy5 22:33 #9 SMate91 - Somogyi Máté : Ez a gyors nem az igazi, valahogy nem kedvelem
Gy5 22:33 #3 VinceBartok - Bartók Vince : A sikánban elúszott az autó, azt hittem elkapjuk a szénabálát, de szerencsére pont előtte csúsztunk el.
Gy5 22:33 #1 Subee203 - Suborits Péter : Nem volt rossz, de sok maradt benne. A sikán előtt elvesztettük az autó egyensúlyát és későn fékeztünk emiatt túlcsúsztunk egy picit, 3-4mp benne maradt, de cserébe az autó nem sérült. Megyünk tovább a következőt próbláljuk megnyomni.
Gy4 22:32 #1529 WASPZotya - Farkas Zoltán : Mivel túl sok lett volna a feladat a srácoknak a szervizben, így csak a szükségesre koncentráltak. Turbó nélkül és széthullott futóművel vágtunk neki a következő körnek. Nem adjuk fel.
Gy4 22:32 #1074 Mike83 - Sztarenki Miklós : Tele hassal nyugodtabban rajtoltunk, kicsit sikerült javítani az első körös időn is. Eddig tetszik. Megyünk tovább.
Gy4 22:32 #9 SMate91 - Somogyi Máté : Az idő rendben van, de lehetett volna jobb is így utólag bár nem vagyok elégedetlen...megyünk tovább !
Gy4 22:32 #3 VinceBartok - Bartók Vince : Gyorsabban szerettem volna, sikerült is. Jó volt ez így!
Gy4 22:31 #1 Subee203 - Suborits Péter : Szerencsénkre csak a hűtőt kellett cserélni, mivel csepegett belőle a fagyálló. Próbáltunk kicsit gyorsulni az előzőhöz képest, és ahogy nézem az időt sikerült is. Most minden rendben ment azt a sziklát pedig nagyon megjegyeztük.
Gy3 22:31 #1529 WASPZotya - Farkas Zoltán : A turbó is szabadságra ment, a motor már leállt néha, de végigértünk a gyorson
Gy3 22:31 #1074 Mike83 - Sztarenki Miklós : Óvatos első kör, de mondhatni hibamentes. Elégedett vagyok eddig az eredménnyel. Most a szervizben vacsorázunk egyet, és jöhet a második kör.
Gy3 22:31 #51 AbelWRC08 - Osztás Ábel : Nagyon örülünk az eddigi eredménynek és köszönjük az RTE-s csapattársainknak hogy buzdítanak minket!
Gy3 22:30 #3 VinceBartok - Bartók Vince : Sajnos nem jól osztottuk be a gumikat, már majdnem a célnál voltunk, amikor muszáj voltam keresztbe állítani, mert leestünk volna. Még mindig jobban jártunk így...
Gy3 22:30 #21 Szek11 - Szekeres Gábor : A végére elfogytak a gumik, de gondolom a többiek is így vannak ezzel, szerencsére nincs semmi szerelni való, csak egy kicsit gyorsulni kéne.
Gy2 22:30 #1529 WASPZotya - Farkas Zoltán : Már világít a check engine is. Cél továbbra is a szervizparkba elérni.
Gy2 22:29 #1074 Mike83 - Sztarenki Miklós : Óvatosan, de hibamentesen jöttem, még mindig kicsit idegesen megyek, de eddig elégedett vagyok. Kislányom ül a navigátor ülésben, nagyon jól diktál én pedig próbálok vigyázni rá.
Gy2 22:29 #3 VinceBartok - Bartók Vince : Nagyon szoros volt Subee-val, élvezzük!
Gy1 22:28 #1529 WASPZotya - Farkas Zoltán : A gyors elején rögtön telibe vertünk egy sziklát, ez rendezte a hűtőt. Utána sikerült a futóművön is állítani, hempergés is volt. Ha minden igaz a rendszámtábla világítás sértetlen. Cél a szervizparkig eljutni.
Gy1 22:28 #850 nemogeri - Németh Gergely : Connection failed, verseny off... Hol vagyunk? Hagyd a p.csába! Nem baj majd integetek a f@szra!
Gy1 22:28 #7 RoLfRacing - Biró-Ambrus Roland : Próbálunk egy jó ritmust elkapni.
Gy1 22:27 #1576 Ispa12 - Istvanovszki Dániel : Az autó fantasztikus, az idő parádés, hazai pályán meg duplán öröm hajtani a paripát!
Gy1 22:27 #1074 Mike83 - Sztarenki Miklós : Sikerült többet tréningeznem, de így is idegesen álltam neki. Volt 1 kisebb kicsúszásom, de szerencsére nem lett nagyobb baj belőle. Próbálok biztosan, de magamhoz képest gyorsan menni, meglátjuk mennyire sikerül.
Gy1 22:27 #3 VinceBartok - Bartók Vince : Tavaly nagyon nem jó versenyünk volt itt, próbálunk most jobban figyelni. Az autó új, tavaly még a Poloval mentünk. Jó a beállítás, jó minden, picit szétszórt voltam még...
Gy1 22:26 #21 Szek11 - Szekeres Gábor : Új év új autó. A tesztek és az első gyors alapján jónak tünik.
Gy1 22:26 #1440 Rain - Sevinger Kornél : 2 nap gyakorlas utan a 2. szektorig nem sikerult eljutni :x
Gy12 18:30 #86 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Bent vagyunk! Vége! Remegünk az izgalomtól, és a nagy nyomástól. Olyan szakaszokat autóztunk, amit magunk se hittünk el. Iszonyat jól éreztük magunkat a Salgó pályákon. Voltunk fent is - lent is. Boldogok vagyunk, hogy az ARTEP Company THE CREW színeiben állhatunk rajthoz! Köszönjük!
Gy12 18:29 #1380 RomArp - Romanovits Árpád : Végre a célban! Küzdelmes verseny volt. Köszönöm a Car-GO Virtual Rallye Team tagjainak, csapattársaimnak a bíztatást. Sok sikert mindenkinek aki a későbbiekben rajtol! Gratulálok a célba érkezőknek! Akinek pedig nem sikerült elérni idáig ne csüggedjen, a részvétel a fontos! És nem utolsó sorban köszönjük a szervezést! Hajrá Car-Go! Rallye Team!
Gy12 18:29 #368 Lezli - Kiskőrösi László : Az első elba..ott gyors után egész jól sikerült felzárkózni. A topp versenyzőket nem nézzük mert az Makó-Jeruzsálem hossz. Köszönjük hogy itt lehettünk!
Gy12 18:29 #1457 perzsag - Perzsa Gábor : ... és beért a paripa! Hétfőn meglátjuk mi lesz! Mármint mire lett volna elég, ha nincs ez a "Connection Failed" felirat a Szerviz KI és Gy1 Rajt előtt!
Gy12 18:28 #501 t0mzzzzzz - Szabján Tamás : A verseny lezárásának teljesen jó szakasz volt. Örülünk, végig értünk, egy nagyobb hiba volt, a második körön a sziklázós defekt, ami nagyon elrakta a versenyt. Nagyon élveztük, nem adjuk fel, irány a következő és cél a fejlődés. Köszi a szervezést, és gratula mindenkinek srácok!
Gy12 18:28 #27 DavePorcs - Porcs Dávid : Ahogy a korábbi stopban említettem, nem a mi versenyünk volt ez a Salgó. 7-es gyorstól kezdve tudtunk jókat autózni, aminek már volt egy kis eredménye is. Próbáltunk visszajönni abszolútban amennyit csak lehet. Gratula mindenkinek! Remélem a következő versenyen több sikerélményünk lesz!
Gy11 18:27 #1380 RomArp - Romanovits Árpád : Ezen a gyorson nem hibáztunk, innentől csak biztonsági autózás. Célba kell érni!
Gy11 18:27 #86 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Egy kisebbet hibáztunk. De semmi komoly. Izgatottak vagyunk, már csak egy szakasz van hátra. Bekell érnünk.
Gy11 18:27 #1457 perzsag - Perzsa Gábor : Persze, hogy itt egy defekt, de nem baj. K..rva jó!
Gy11 18:27 #501 t0mzzzzzz - Szabján Tamás : Jó kis szakasz volt, a közepéig. Most a változatosság kedvéért a bal elsőnk durrant el, de cseréltük is egyből az út szélén és teljes erőbedobással folytattuk.
Gy10 18:26 #1380 RomArp - Romanovits Árpád : A tempós részen volt egy pörgés jó nagy tempóval. Szerencsére nem borultunk fel és nem is találtunk telibe semmit.
Gy10 18:26 #86 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Ismét mentünk egy zöld szektort. Tudjuk, hogy még a fele mezőny le se jött. De nagyon megvagyunk elégedve magunkal!
Gy10 18:26 #1457 perzsag - Perzsa Gábor : Szuper volt!
Gy10 18:26 #501 t0mzzzzzz - Szabján Tamás : Rohadt jót mentünk, a hajtűket nagyon jól elkaptuk. Jó szakasz volt, elégedett vagyok.
Gy9 18:25 #1380 RomArp - Romanovits Árpád : Az előző gyorson elkövetett hiba miatt csak "sötétben tapogatóztunk"!
Gy9 18:25 #86 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Magunk se hisszük mit mentünk. Nagyon sikerült eltalálni az új autónak ezt a beállítást. Tavaly is szerettük az MK1 Fiesztát. Egész szezonban nem volt vele gondunk. De egy új szintet sikerült lépni az MK2 Fiestával! Ja és mentünk egy zöld szektort. Életünkben először! Nem tudjuk elmondani mennyire örülünk!
Gy9 18:25 #1457 perzsag - Perzsa Gábor : A végén a stroboszkóp! Az mindent vitt!
Gy9 18:25 #501 t0mzzzzzz - Szabján Tamás : Imádom ezt a gyorsot, most is élmény volt rajta menni, továbbra is igyekszünk, meglátjuk mi sül ki a végén.
Gy8 18:24 #1380 RomArp - Romanovits Árpád : A lámpasor bent maradt, és vele együtt jó pár másodperc. Nem tudom melyiket sajnálom jobban!
Gy8 18:24 #86 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Mivel tudjuk, hogy nem vagyunk valami fényesek, sötétben sem, ezért ezt a szakaszt is megtiszteltük. Ismét javítottunk! Boldogok vagyunk!
Gy8 18:24 #1457 perzsag - Perzsa Gábor : Ez is pipa!
Gy8 18:24 #501 t0mzzzzzz - Szabján Tamás : Ez a szakasz ebben a formájában tetszett, jó volt végre egy közel 100ast menni.
Gy7 18:22 #1380 RomArp - Romanovits Árpád : Ezt nagyon elspóroltuk!
Gy7 18:22 #86 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Száraz beállítással mentünk. Mivel tudatában voltunk vele, jobban megtiszteltük a pályát! Nem hibáztunk, jól jöttünk mindenhol!
Gy7 18:21 #1457 perzsag - Perzsa Gábor : Ablaktörlő nélkül is lehet, csak rossz!
Gy7 18:21 #669 Droidika92 - Varga Martin : Nem volt annyira hibátlan, tartottam a viztől picit. De amúgy tetszett!
Gy7 18:21 #501 t0mzzzzzz - Szabján Tamás : Finom volt ez a szakasz, élveztük!
Gy6 18:20 #1110 Sae_Etele - Soós Attila : Ezeket a visszafordítókat még gyakorolnom kell!
Gy6 18:20 #838 Tommy* - Skrobák István : Tippmixezni fogok! Megvolt a kötelező perec.... Na de még így sincs veszve semmi! Holnap folytatjuk!
Gy6 18:20 #1380 RomArp - Romanovits Árpád : Nem túl jó időket futunk, de messze még a vége, egész pontosan most járunk a felénél. Próbálunk talpon maradni és célba érni!
Gy6 18:19 #1546 laciwrc - Hajdó László : Szervizben akadt munka , minden perc kihasználva :) A forgás és defekt után elégedettek vagyunk
Gy6 18:19 #1457 perzsag - Perzsa Gábor : Kibírta! Jó kis kocsi!
Gy6 18:19 #27 DavePorcs - Porcs Dávid : Sajnos az első 6 gyorsunk katasztrófa filmbe illő volt. Nincs turbónyomás, fő a víz, defekt... A mi versenyünk elúszott
Gy6 18:19 #501 t0mzzzzzz - Szabján Tamás : Így jobb első nélkül csak az volt a cél, hogy végigérjünk a körön a lehető legkisebb kárral, ez most sikerült, de nagyon bosszantó a defekt, főleg úgy, hogy nagyon jó körnek indult.
Gy6 18:18 #1431 UmbieG23 - Gombás Gergő : Sokkal-sokkal jobb volt mint tegnap. Az autó viselkedése megjavult, köszönhetően annak, hogy most indulás előtt nem az Új-Zélandi setupot töltöttem be véletlenül. : ) érzésre is sokkal jobb volt, de egy defekt azért becsúszott sajnos
Gy5 17:42 #838 Tommy* - Skrobák István : Volt benne pár hiba, de belefér! Szerintem érik a kötelező bukfenc!
Gy5 17:41 #1110 Sae_Etele - Soós Attila : Volt pár ajándék kanyar, de jó volt, kiadta mindenhol.
Gy5 17:41 #1380 RomArp - Romanovits Árpád : Még mindig sok marad benne, de legalább hiba nélkül sikerült lejönni!
Gy5 17:41 #496 csakialex03 - Csáki Alex : Mivel csak egy pótkerék volt, amit az előző gyorson elhasználtunk, így jobb első defektel indultunk el. A motor már nem nagyon bírja, párszor már lefulladt az autó a kanyarban. Reméljük kibírja a szervizig mert nem akarjuk feladni.
Gy5 17:41 #86 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Defekt. De nem cseréltünk kereket. Jól döntöttünk. Így kevesebb időt veszítettünk.
Gy5 17:40 #1457 perzsag - Perzsa Gábor : Motorhiba van, de sikerült javítani!
Gy5 17:34 #501 t0mzzzzzz - Szabján Tamás : Pótkerék hiányában ennek a körnek ennyi volt, valószínüleg a versenynek is.
Gy4 17:34 #838 Tommy* - Skrobák István : Szép munkát végeztek a fiúk a szervizben. köszönet érte! Haladunk!
Gy4 17:34 #1110 Sae_Etele - Soós Attila : Amikor elhiszem hogy megy ez nekem, akkor folyton kiderül hogy nem. Volt pár Y gyakorlás...
Gy4 17:34 #1380 RomArp - Romanovits Árpád : A cél előtti partoldal bedobott az erdőbe. Hála Istennek az autó nem sérült, defekt sincs. Megyünk tovább!
Gy4 17:33 #496 csakialex03 - Csáki Alex : Az első ugratónál eldobtam és borultunk neki a fának és defektet is kaptunk. A hűtő kapott még, ami miatt a pálya felénél a motor is elkezdett dideregni, majd ismét egy defekt.
Gy4 17:33 #86 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Nagyon jót mentünk! Egy stop tábla volt útban egyszer, mert el bambultam agy balos kanyarban. Az autó nagyszerű, a csapat kiváló, süt a nap! Kell ennél több?
Gy4 17:33 #1546 laciwrc - Hajdó László : Megforogtunk és crash
Gy4 17:32 #1457 perzsag - Perzsa Gábor : Karcolódik a vas.
Gy4 17:32 #501 t0mzzzzzz - Szabján Tamás : Elkaptunk egy sziklát, ami faszán durrantotta is a jobb elsőnket. Nincs pótkerekünk, addig tökéletes volt amúgy a szakasz.
Gy3 17:31 #1 Subee203 - Suborits Péter : Minden rendben ment itt is, pár helyen nagyon óvatosak voltunk, de összességében nem volt rossz. Megyünk vissza a szervizbe, átnézzük a kocsit, reméljük nem sérült túl sok minden az első szakaszon történt incidens miatt.
Gy3 17:31 #838 Tommy* - Skrobák István : Sikerült kicserélni a kereket és így a könnyebb autóval kicsit előrébb léptünk!
Gy3 17:31 #1355 Pepszi37 - Horváth Péter : Már az elején egy rövidítés és meg találtuk azt az egy sziklát amitől TKsak lettünk....
Gy3 17:30 #496 csakialex03 - Csáki Alex : Élvezzük, nagyon jó időket jöttünk eddig! Sikerült hibátlanul lehozni ezt is!
Gy3 17:30 #1380 RomArp - Romanovits Árpád : Már annyit tolatunk, hogy lassan így teljesítjük a gyorsot.
Gy3 17:30 #86 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Volt egy borulásunk. De hála istennek nem vesztettünk sok időt. Magunkhoz képst túl teljesítünk eddig!
Gy3 17:30 #9 SMate91 - Somogyi Máté : Első kör pipa, nem tudok panaszkodni. Nagyon jó autót kaptunk az ARTEP Company-tól !
Gy3 17:29 #1546 laciwrc - Hajdó László : Alig várjuk a szervizt... először vagyunk itt , panaszra nincs ok
Gy3 17:29 #79 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Pótkerék nélkül, bal hátsó defekttel jöttünk le.
Gy3 17:29 #1457 perzsag - Perzsa Gábor : Idegállapotba, de megvan! Go...
Gy3 17:20 #501 t0mzzzzzz - Szabján Tamás : Egy egész jó menet volt, ez úgymond a kedvenc szakasz a versenyen. A kör egészét nézve nem az igazi eddig, de megyünk tovább, finomítunk.
Gy2 17:19 #1 Subee203 - Suborits Péter : Eseménymentes szakaszon vagyunk túl, továbbra is a célbaérés az elsődleges szempont. Eddig minden jól alakul.
Gy2 17:19 #838 Tommy* - Skrobák István : Jó volt de a végére az a jobb hátsó defekt nem hiányzott... Remélem, hogy etapon ki tudjuk cserélni, mert ha nem, akkor ugrott a harc!
Gy2 17:19 #496 csakialex03 - Csáki Alex : Ismét nagyon jó időt mentünk! Próbálunk felzárkózni!
Gy2 17:18 #1380 RomArp - Romanovits Árpád : A híd előtti balosban ismét sikerült megforogni, sajnos tolatni is kellett!
Gy2 17:18 #86 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Kiugrottunk a rajtból. 10mp büntetéssel kezdünk. Szomorúak vagyunk. A hídra fordulós bal kanyart is kicsit benéztük. Halmoztunk fel egy jókora hátrányt. Az új autó jó, ismerkedünk, megyünk tovább!
Gy2 17:18 #9 SMate91 - Somogyi Máté : Ezt most kicsit elspóroltam nagyon hosszú féktávokat vettünk,navigátorom meg is kérdezte tőlem hogy: mindig fékezünk ?
Gy2 17:17 #1546 laciwrc - Hajdó László : Hidat érintettük, majd a követ és defekt így jöttünk végig... jobban figyelhettem volna a navigátorra. Szakasz végén volt gumink... lessz dolguk a szervizben, a hűtővizünk is folyik és melegedik a vas
Gy2 17:17 #79 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Újabb defekt, úgy tűnik lassan cuccolhatunk haza.
Gy2 17:17 #1457 perzsag - Perzsa Gábor : Kormány nem kapcsolódott +7 mp bent. Egyenlőre nem enged tovább a szerver. Kicsit várok!
Gy2 17:15 #501 t0mzzzzzz - Szabján Tamás : Jobb volt mint az első gyors sokkal, de még mindig nem az igazi. Igyekvés, de célba szeretnénk érni.
Gy1 17:14 #1 Subee203 - Suborits Péter : Hazautaztunk Mexikóból, hogy részt tudjunk venni az első bajnoki futamon. Sürget minket az idő mivel holnapra vissza kell érnünk. A tavalyi győzelem után, idén nem dédelgetünk ilyen álmokat, sokkal inkább a top10-et célozzuk meg. Az első szakaszon óvatosan kezdtünk, ennek ellenére a 3. szektornál már majdnem véget ért a versenyünk. Az autó jobb elejével rámentünk egy sziklára amit pályabejáráson nem láttunk, de szerencsére meg tudtuk menteni a helyzetet.
Gy1 17:14 #1355 Pepszi37 - Horváth Péter : Az elején volt egy rossz féktáv és fának csaptuk az oldalát 1 ajtó mínusszal értünk célba. A szakasz felétől egészen jól mentünk
Gy1 17:14 #838 Tommy* - Skrobák István : Kivételesen nem borultunk az első gyorson és az idő sem rossz! Van még benne bőven! Messze még a cél.
Gy1 17:13 #496 csakialex03 - Csáki Alex : Nagyon jól kezdtünk sikerült hiba nélkül lehozni! Magamhoz képest elég jó idő lett!
Gy1 17:13 #1380 RomArp - Romanovits Árpád : Nehezen találjuk a jó beállításokat, egyszer meg is forogtunk, de nem adjuk fel!
Gy1 17:13 #86 Bimmerdos_ - Erdős Christopher : Jól kezdtünk. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elkezdődött a bajnokság. Nagy a nyomás rajtunk, hogy jó eredményt hozzunk a csapatnak!
Gy1 17:13 #9 SMate91 - Somogyi Máté : Jó napot, jó szurkolást, egy oroszlánnal támadunk! Imádom ezt a szakaszt, okosan jöttünk, hosszú a verseny. Megyünk tovább..
Gy1 17:12 #368 Lezli - Kiskőrösi László : Az első 100 méteren sikerült defektet szerezni, de felzárkózunk, remélhetőleg
Gy1 17:12 #1269 Patesz3d - Horváth Patrik : Műszaki hiba miatt kiállni kényszerültünk....
Gy1 17:12 #79 Csoma Marcell - Csoma Marcell : Sziasztok! Szakasz felénél sikerült ledefektelnünk, így jöttünk le inkább.
Gy1 17:12 #1457 perzsag - Perzsa Gábor : Kuka, rajtnál szerverhiba!
Gy1 17:11 #501 t0mzzzzzz - Szabján Tamás : Tapogatozásnak indult, balfaszkodás lett belőle. Kényelmetlen volt az első szakasz, látszik az időeredményen is.
Gy3 17:10 #855 botlikpeter - Botlik Péter : Sajnos az első gyorson a patak után kaptunk egy defektet. Persze a szerelők nem raktak be pótkereket. Igy gyakorlatilag az első három gyorsaságit jobb első defektel teljesítettük. Szeretnénk célba érni, úgy hogy innentől örömautózás lesz.
Gy12 09:24 #1357 Lencse92 - Svehla Renátó : Bent vagyunk , nagy a boldogság, szerintem a délelőtti szervizben a bogrács mellet le gurul pár doboz sör. A verseny számunkra nagyon jó volt, 12 szakaszból 1 szakaszon volt defektünk ès 1 szakaszon vertük oda a gépet, ott dobáltuķ az imákat hogy a célig ki bírja..... Kíváncsiak vagyunk a végére, ha az első 100 ban benne vagyunk, az nekünk fel ér egy első helyezettel Köszönjük a versenyt, nagyon jól éreztük magunkat
Gy12 09:24 #1200 Hajdu_Peti80 - Hajdu Péter II : A pálya közepén volt egy megforgásunk, ami kicsit fáj, de egyébként minden rendben volt. Ha nincs az első körben a két defekt, teljesen elégedett lennék az időeredményekkel, így viszont azért van kis keserű szájíz.. Sebaj, legközelebb. Jó verseny volt, minden kedves versenyző társamnak akik még majd ezután teljesítik a futamot, nagyon jó versenyzést kívánunk!
Gy12 09:24 #1169 norbertokiss - Kiss Norbert : Nagyon el van már használódva a pálya.. ettől függetlenül szerintem jót jöttünk. Nyilván az elejével nem tudjuk felvenni a kesztyűt, de örülünk, hogy célban vagyunk! Köszönjük a szervezést!
Gy12 09:23 #39 B0T-B2006 - Bibók Roland : Próbáltuk áttolni a Powerstage-et, nem tudom, hogy ez a tempó elég lesz e valamire a kategóriában, nem látom még az erőviszonyokat. Jó ez a Salgótarján-Zabar szakasz. Szerintem a navigátor is élvezte. Szurkolunk az ARTEP Company-nak!
Gy11 09:23 #1357 Lencse92 - Svehla Renátó : Nagyon jó nagyon jó nagyon jó:) jön az utolsó, utána többet mondunk
Gy11 09:23 #1200 Hajdu_Peti80 - Hajdu Péter II : A pálya középső szakaszán volt egy kis kalandunk, de hála az égnek, megúsztuk bárminemű sérülés nélkül. Utolsó gyors, meglátjuk.
Gy11 09:23 #858 Satoshi - Szilvási Patrick : Összejött a defekt az egyik keresztnél, majd sajnos terminal lett. Ez van, nagyon felemás lett volna ez az egész, inkább csalódott vagyok, főleg az első 2 körben nyújtott teljesÍtményem miatt.
Gy11 09:23 #1169 norbertokiss - Kiss Norbert : Volt egy túlcsúszásunk, rüki, stb.. de szerencsére nem nagyon sérült a kocsi. Irány a power...
Gy11 09:22 #39 B0T-B2006 - Bibók Roland : Salgótárján-Kazár. A rajt előtt Határ Pistával sztorizgattunk egyet, aminek meg is lett az eredménye, nem koncentráltam és a hidas kanyarig csak bóklásztam. A kazári tájháznál autógrammokat kellett adnunk. De lehet csak népszavazáshoz gyűjtöttek aláírást, nem tudom.
Gy10 09:22 #1357 Lencse92 - Svehla Renátó : Magunkoz képest nagyon gyorsan jöttünk, izgulunk
Gy10 09:22 #1200 Hajdu_Peti80 - Hajdu Péter II : Az utolsó, nagy visszafordítóban vetettünk egy kis hibát, de amúgy jó volt.
Gy10 09:21 #858 Satoshi - Szilvási Patrick : Elején volt egy pörgés, amúgy tiszta volt, ha az a hiba nincs, szerintem szakasz 1. hely lenne.
Gy10 09:21 #1169 norbertokiss - Kiss Norbert : A futómű geometriára már nem volt idő a szervizben, így kicsit kacsázunk, de most már csak célba érünk...
Gy10 09:21 #39 B0T-B2006 - Bibók Roland : Sámsonházát úgy elbuziztuk, hogy a dashboard-on megjelent egy hibaüzenet: „Kajdi Csaba kedveli ezt, az anyád úristenit!” Most már csak magunkra és az U45 kategóriára figyelünk, de ha leesik pár csapatpont, azt is hazavisszük. Only4Fun.
Gy9 09:20 #1357 Lencse92 - Svehla Renátó : Pfhuu apukám, nagyon össze törtük az autót, az 1 szektortol imadkoztunk hogy be érjünk a célba 100 nál tiltáson mentünk , csak durrogott, csattogott az autó, de bent vagyunk , a szervizben lesz munka bőven
Gy9 09:20 #23 martinakb - Martinák Balázs : Sikerült nagyjából úgy letalálni, mint ahogyan azt elképzeltük. Elégedettek vagyunk ezzel a körrel. Nagyon sajnáljuk a verseny előtti elrontott shakedownt...cipeljük a terhét végig...de próbálunk nem lemaradni!
Gy9 09:20 #1633 Tomfek85 - Fekete Tamás : Végigtoltuk 3 kerékkel! Szerencsére nem zártak ki etapon;) Irány a szervízpark
Gy9 09:20 #1200 Hajdu_Peti80 - Hajdu Péter II : Minden ok
Gy9 09:20 #20 Pannuska David - Pannuska Dávid : Így sötétben talán azért jobb mert nem látok és így nem tudok félni
Gy9 09:19 #858 Satoshi - Szilvási Patrick : Ismét egy lámpa nélküli szakasz, nagy ugratónál volt egy borulás, de azon kívül vállalható volt.
Gy9 09:19 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : Nem mondanék semmit. Megyünk pihenünk inkább. Holnap megnyomjuk! Köszi hogy itt vagytok!
Gy9 09:19 #1169 norbertokiss - Kiss Norbert : Valami van a motorral, alig akar menni... remélem a fiúk megtudják csinálni a szervízben...
Gy9 09:19 #39 B0T-B2006 - Bibók Roland : Ez itt kevés, mint az orosz rulettben a Jackpot. Becsületből végignyomjuk, de ez a teljesítmény nem lesz benne az ARTEP Híradóban Sajnos befeszültünk, mint Beja asszony az 5000 ft-os kvíz kérdésnél.
Gy8 09:19 #1357 Lencse92 - Svehla Renátó : Annyira jól jöttünk eddig, itt nagyon sokat kaptunk, defekt +1 perc, ki...tuk a lámpákat is , érdekes lesz a következő
Gy8 09:18 #23 martinakb - Martinák Balázs : Kezdünk bízni az autóban és próbálunk stabilan menni. Nem lenne jó több hátrányt gyűjteni. Minden rendben volt, bár néha elment a világítás.
Gy8 09:18 #1633 Tomfek85 - Fekete Tamás : Sikerült egy defektet beszedni a vége előtt pár száz méterrel, majd a célban meglett a másodikat is. Pótkerék csak egy van! Reméljük átérünk 3 keréken a következő gyorsra! Van baj
Gy8 09:18 #1200 Hajdu_Peti80 - Hajdu Péter II : Sötétben nem szeretek menni, de úgy érzem, elfogadható volt, persze csakis hozzám mérve
Gy8 09:17 #20 Pannuska David - Pannuska Dávid : Kezdünk belejönni
Gy8 09:17 #858 Satoshi - Szilvási Patrick : Szakasz elején elhagytuk a lámpasor elejét, utána úgy voltam vele, hogy lámpa nélkül viszem le a maradékot. Hiba nélkül le lett hozva, de ne próbálja utánozni utánam senki.
Gy8 09:16 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : Megjött a köd, hideg van, sötétedik, nehezek a krülmények. Remélem a következőt kiveszik etapra nagyon balesetveszélyes már..
Gy8 09:16 #1169 norbertokiss - Kiss Norbert : Utálunk sötétben menni.. meg is lett az eredménye, az anyagi kár jelentős, plusz defekt is.. azt hiszem ezt elengedhetjük...
Gy8 09:15 #39 B0T-B2006 - Bibók Roland : Mátrakeresztes, Ismerem az Alpokat mint a tenyerem, szinte itt nőttem fel, mégis sikerült egy bitang szart menni. Kértem a rajtban, hogy a menetrend szerinti Mátra Volán busz után legalább 2 percre indítsanak. Szerencsére nem értük utól.
Gy7 09:15 #1357 Lencse92 - Svehla Renátó : A 7. gyorsasági szakaszig teljesen hiba nélkül jöttünk, most be forogtunk 2 szer . A sötétben gyanús a terminál felirat
Gy7 09:15 #23 martinakb - Martinák Balázs : Érdekes volt így taknyosan... Lányosra sikeredett az idő. Próbálunk vigyázni a technikára, mert nincs több alkatrész az Ivecoba.
Gy7 09:15 #1633 Tomfek85 - Fekete Tamás : Látványosat mentünk, és a kocsi is épségben maradt
Gy7 09:14 #1200 Hajdu_Peti80 - Hajdu Péter II : Ismét hiba nélkül a célban, bár az is igaz, semmit sem kockáztattunk, nincs miért
Gy7 09:14 #20 Pannuska David - Pannuska Dávid : Az egyik szememmel közelre a másikkal távolra nem látok. Jah és a nap szembe sütött tükröződött a vizes úton... Úgy éreztem mint Pataki Attila amikor találkozott az UFOkkal
Gy7 09:14 #858 Satoshi - Szilvási Patrick : A srácok a parkban megjavították az autót, ezt egy tiszta szakasszal háláltam meg nekik.
Gy7 09:14 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : Ez az eső nagyon nem hiányzott. Szerintem botrányos a pálya, de hiba nélkül lejöttünk rajta
Gy7 09:13 #1169 norbertokiss - Kiss Norbert : Nem néztünk előre jelzést, így meglepődtünk a vízen... látszik is az időn, volt 2 túlcsúszás, tolatás.. minden.
Gy7 09:13 #39 B0T-B2006 - Bibók Roland : A szuhai elágban úgy pörögtünk, mintha muszáj lett volna. Ezt most nagyon freestyle-ban nyomtuk, a beíróban nem is időt írtak fel, hanem 1-10-ig pontoztak. 9,45 pontot kaptunk a kivitelezésre, 9,65-öt a koreográfiára és 9,9-et a technikai elemekre
Gy6 09:12 #1357 Lencse92 - Svehla Renátó : Majdnem 10-el jobbat jöttünk , mint az elsőben, időket nézve 2-3 embert tudnánk még megfogni, nagyon tettszik, félünk a sötétben, a szerviz pihen , csak kocsit mos, mi meg el megyünk reggelizni
Gy6 09:12 #6 repules74 - Szőcs Attila : Sajnos megforogtam a kedvenc részemen, kár érte, jó idő lett volna. Pihenek egyet, a hátralévő szakaszokat pedig leküldjük majd izomból!
Gy6 09:12 #23 martinakb - Martinák Balázs : Elkezdtünk bátrak lenni, de a szakasz felénél majdnem az autó is félbeszakadt. Csokis overálban próbáltam leterelni a kőtől sebzett jószágot a szakasz további részében.
Gy6 09:12 #1633 Tomfek85 - Fekete Tamás : Tovább gyorsultunk, de eszméletlen tempót megy az eleje!
Gy6 09:12 #1200 Hajdu_Peti80 - Hajdu Péter II : Hiba nélküli 2. kör, már ennek is örülünk.
Gy6 09:12 #669 Droidika92 - Varga Martin : Most odafigyeltünk, de így meg elég lassú lett. Úgy tűnik ez a szakasz most nem fekszik. Holnap folytatjuk.
Gy6 09:11 #20 Pannuska David - Pannuska Dávid : Megyünk eszünk egy bigmacet super size menüben mert már nagyon éhesek vagyunk
Gy6 09:11 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : Mumusom ez a pálya, most is sikerült beforogni rajta
Gy6 09:11 #858 Satoshi - Szilvási Patrick : Hála égnek bent vagyunk a szervizben, tiszta szakasz volt, meglepően keveset buktam az erősen kihagyó motor miatt.
Gy6 09:11 #1169 norbertokiss - Kiss Norbert : A hajtűkkel még mindig küzdünk.. sok benne marad. Ennek ellenére javítottunk, a csiki-csukis részen sikerült szórakoztatni a közönséget!
Gy6 09:10 #437 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Fantasztikus élmény defektel rajtolni és teljesíteni a szakaszt 90km/-val....
Gy6 09:08 #39 B0T-B2006 - Bibók Roland : Mivel kizárólag youtube videókból készültünk a versenyre, minden rajtban vártunk 5 mp-et, míg lemennek a hirdetések. Most kicsit hosszabb reklám volt az elején, azért ennyire szar az időnk itt a rövid ceredi szakaszon
Gy5 09:08 #1357 Lencse92 - Svehla Renátó : Az egyik ugratòròl keresztbe estünk le, de megfogtuk
Gy5 09:08 #6 repules74 - Szőcs Attila : Tiszta volt, jó volt!
Gy5 09:08 #23 martinakb - Martinák Balázs : Nagyon jó minden. A célban úgy mosolyogtunk mintha Michelle Wild mondta volna be az időnket a lábunk közül. Sajnáljuk hogy kevés a gombász..
Gy5 09:07 #1633 Tomfek85 - Fekete Tamás : Megint sikerült gyorsulnunk az előző körhöz képest! Nyomjuk tovább
Gy5 09:07 #1200 Hajdu_Peti80 - Hajdu Péter II : Az autó jól működik, mi sem hibáztunk, megyünk tovább, hátha sikerül feljebb kapaszkodni.
Gy5 09:07 #669 Droidika92 - Varga Martin : Hagytunk benne bőven! Még jön egy gyors, aztán szerviz és pihenhetünk.
Gy5 09:05 #20 Pannuska David - Pannuska Dávid : Csak ennyi megy... nemhiszem, hogy sokmindenre lesz elég, de nagyon élvezem
Gy4 09:05 #1357 Lencse92 - Svehla Renátó : Sziasztok, nagyon korai rajt időt kaptunk, a kávét sem volt idő meginni, a navigátoromat elkapta a hasmenés. Ugyan úgy folytatjuk a hiba nélküli autózást, szeretnénk benne lenni a 100-ba
Gy4 09:05 #6 repules74 - Szőcs Attila : Sikerült az autót rendbe rakni. Voltak jó részek. Most már gyorsulni fogunk!
Gy4 09:05 #23 martinakb - Martinák Balázs : A szervízben sikerült kicserélni a fél autót. Érezhetően jobb is lett. Bátrabban tudtunk menni, kezdjük élvezni.
Gy4 09:04 #1633 Tomfek85 - Fekete Tamás : Gyorsultunk 10 mp et! Ezt kell folytatni!
Gy4 08:57 #669 Droidika92 - Varga Martin : Brutális ez a pálya! Rengeteget megyünk tiltáson. Nem örülök az előző defektnek, megint egy picit kizökkenünk és megvan a baj.
Gy4 08:57 #1200 Hajdu_Peti80 - Hajdu Péter II : Hiba nélkül, ahogy elsőre is kellett volna. Az idő tőlem nem rossz.
Gy4 08:55 #1500 FelixSzabo - Szabó Félix : Számunkra ennyi volt a Salgó rally. Eltört a kormányösszekötőnk jobb elől. Sajnáljuk egy kicsit de ebben nekünk most ennyi volt.
Gy4 08:54 #20 Pannuska David - Pannuska Dávid : Lehet kevés a végsebességünk sokat kapunk... ez van
Gy3 08:54 #6 repules74 - Szőcs Attila : Instabil volt az autó, pedig ez a kedvenc szakaszom, úgy nyomtam volna neki. De így sem lett rossz!
Gy3 08:53 #23 martinakb - Martinák Balázs : Sikerült felborulnuk a vége előtt. Forogtunk mint a Metallica Fekete album magnókazin a literkettes zsigliban. Sajnos nem jó irányba estünk vissza. Az idő vaskesztyűje arcon is csapott rendesen... bezsebeltünk jó pár felesleges másodpercet
Gy3 08:53 #1110 Sae_Etele - Soós Attila : Próbálok nem magamhoz képest 90%-on menni, hogy ne hibázzak túl nagyokat, de még a futómű sem az igazi.
Gy3 08:53 #1633 Tomfek85 - Fekete Tamás : Nagyobb hibánk nem volt, de van még benne pár másodperc magunkhoz képest
Gy3 08:53 #669 Droidika92 - Varga Martin : Defekt...
Gy3 08:53 #1200 Hajdu_Peti80 - Hajdu Péter II : Bent vagyunk a szervizben, jöhet a renoválás, már ez is pozitívum.
Gy3 08:52 #1500 FelixSzabo - Szabó Félix : Motorhiba miatt 50km/h-val és végig lehajtott fejjel teljesítettük a szakaszt.
Gy3 08:52 #20 Pannuska David - Pannuska Dávid : Volt jópár kanyar, ami ajándék volt
Gy3 08:51 #1357 Lencse92 - Svehla Renátó : Nagyon tetszik eddig, még mindig karc mentesek vagyunk (na jó nem 1-2 szektor táblát ki ütöttünk) Jelenleg a 8.helyen járunk a Rallyongó kategóriában, nagy a boldogság, holnap folytatjuk
Gy2 08:50 #6 repules74 - Szőcs Attila : Apró hibák az előző sérülésből kifolyólag.
Gy2 08:50 #23 martinakb - Martinák Balázs : Próbálkozunk tempót menni, de nem akarja a vas. Vissza kellett váltanunk sok nyújtott kanyarban, hogy ne lassuljunk.
Gy2 08:50 #1110 Sae_Etele - Soós Attila : Komoly ez a gyors, sokat durrogtattuk az ALS-t a nézőknek. Ha már gyorsan nem tudok menni.
Gy2 08:49 #1537 B.Máté - Bagyánszki Máté : Sajnos nem tartott sokáig, pedig nagyon készültünk. Volt egy forgassunl az elején, háttal érkeztünk meg féktávon, utána hidat is elkaptuk ott elment egy 5mp,majd a cél előtt 5 kanyarral a nagy ugratónál rosszul érkeztünk le és elkaptuk a sziklát sajnos.
Gy2 08:49 #1633 Tomfek85 - Fekete Tamás : Épségben áthoztuk az autót, lesz ez még jobb is
Gy2 08:49 #669 Droidika92 - Varga Martin : A híres hidast eléggé megtiszteltük meg itt a végén a tempó utáni visszfordítót is ennek ellenére nem mondanám, hogy rosszat jöttünk.
Gy2 08:49 #1200 Hajdu_Peti80 - Hajdu Péter II : Próbálunk beevickélni az autóval a szervizparkba három keréken..
Gy2 08:48 #1500 FelixSzabo - Szabó Félix : Végig defekttel kellett jönnünk, így inkább a biztonságos versenyzés mellett döntöttünk. Közben sikerült szereznünk felszállási engedélyt is az első szakaszon történtek után.
Gy2 08:48 #20 Pannuska David - Pannuska Dávid : Nyomtuk ahogy tudtuk, nem sokra volt elég
Gy2 08:47 #1357 Lencse92 - Svehla Renátó : Hihetetlenül jól érezzük magunkat, nagyon féltem hogy a hidasban oda verem.... de nagyon szépen lejöttünk
Gy1 08:47 #6 repules74 - Szőcs Attila : Rossz kezdés! Kicsit ráfeszültem az elején, oda is ütöttem a hátulját. Sajnos az autó sérült, igyekszem okosan bevinni a szervizbe az autót.
Gy1 08:46 #23 martinakb - Martinák Balázs : A shakedown-on sikerült úgy meghajlítani a típust, hogy az első szervíz nem volt elég a teljes javításhoz..Hát így kezdtük el az év első bajnoki gyorsasági szakaszát...kikalapált füstölgő gyémánttal. Minden velünk volt,csak az erő nem.
Gy1 08:46 #1110 Sae_Etele - Soós Attila : Az első kanyarba beforogtam, ez sokat elmond felkészültségemről, amúgy jó volt.
Gy11 08:45 #669 Droidika92 - Varga Martin : Pár szakaszon defekt, és motor hiba hátráltatott sajnos, de ezen a szakaszon kormányösszekötő törlés miatt fel kellett adni..... idö elött... de hát ez van. Legközelebb ismét támadunk.
Gy1 08:45 #669 Droidika92 - Varga Martin : Sziasztok! Végre elkezdtük az idényt. Kicsit sürű volt a heti programom csak a pénteki teszten ültem az autóba. Barátkozunk.
Gy1 08:45 #1537 B.Máté - Bagyánszki Máté : Apró hibák voltak, lehet volna jobb is, közepes volt de reméljük a 2. jobb lesz már és belerázódunk.
Gy1 08:44 #1633 Tomfek85 - Fekete Tamás : Kicsit spórolósan, de végigjöttünk 2 kis hibával, viszont nem rossz idő el, reméljük a második körre sikerül gyorsulni pár másodpercet
Gy1 08:44 #1200 Hajdu_Peti80 - Hajdu Péter II : Nagy reményekkel, nemes célként az első százba kerülést kitűzve magunk elé kezdtünk neki a versenynek. Természetesen az első gyorson két defektet szedtünk össze, így ha be tudjuk vinni az autót a szervizbe, már csak az örömautózás marad..
Gy1 08:43 #1500 FelixSzabo - Szabó Félix : Az autó és a kategória számunkra új, így még mindig csak ismerkedünk. 2 defektet is sikerült összeszednünk. Megyünk tovább, meglátjuk mire lesz elég. Reméljük a végére már a köszönő viszony meglesz köztem és az autó között.
Gy1 08:43 #20 Pannuska David - Pannuska Dávid : Izgalmas volt az új autóval. Voltunk tetőn is, de lábra állt, úgyhogy nyomtuk tovább.
Gy1 08:42 #1357 Lencse92 - Svehla Renátó : Hihetetlen, hiba ès karc nélkül lejöttünk
Gy5 18:51 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : Volt egy kis rumli.... a hidasba letéptük a korlátot, remélem voltak ott fotósok tuti jó képek készültek.
Gy5 18:51 #858 Satoshi - Szilvási Patrick : Nagyon kihagy a motor, azon kívül egyszer besokalltam valahol a közepénél.
Gy5 18:51 #14 ZsebeDavid - Zsebe Dávid : Kicsit nehezen találtam be a hídra
Gy5 18:51 #1169 norbertokiss - Kiss Norbert : Kicsit talán javítottunk, tetszett
Gy5 18:50 #437 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Defekt...szerintem jó lesz a 6ik. Gyors...mert defektel kell menni..Csodálatos !!
Gy5 18:50 #39 B0T-B2006 - Bibók Roland : Olyan kereszteket mentünk Fallóskútnál, hogy állítólag a helyi kegyhelyen a Szűz Mária szobornak is eleredt a könnye. úgy tudjuk, hogy ezeket a kanyarokat is felszentelik utánunk..
Gy4 18:50 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : Előző körben takarítottuk a pályát. Most már sokkal jobb volt, egy pici hibánk volt de szerintem 13km-ren nem mérhető időben. Kár hogy nincsenek nézők
Gy4 18:50 #858 Satoshi - Szilvási Patrick : Nagyon rosszul állunk, volt tető is megint, az autó komplett eleje valahol a bokrokban van, a motor kezdi megadni magát. Remélem eljutunk a parkig.
Gy4 18:49 #14 ZsebeDavid - Zsebe Dávid : Az utolsó nagy ugratónál majdnem eldobtam.
Gy4 18:49 #1169 norbertokiss - Kiss Norbert : Próbáltuk nem eldobni. Élvezzük egyelőre, célba szeretnénk érni.
Gy4 18:49 #437 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Defekt...
Gy4 18:49 #39 B0T-B2006 - Bibók Roland : Mogyorósorom-Parádsasvár újra. Itt lehet menni gyorsan, látványosan és biztonságosan, de mint tudjuk, a biztonságos és látványos menet nem gyors, a gyors és látványos menet nem biztonságos, a gyors és biztonságos meg nem látványos. Mi most az első variációra szavaztunk..
Gy2 18:48 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : Pályabejáráson bentebb voltak a bálák.. vagy már az előttünk rajtolók levágták és azért kerültek ilyen kintre? Megyünk reggelizünk
Gy2 18:48 #858 Satoshi - Szilvási Patrick : Bent vagyunk a szervizben, ismét borultunk egyet az egyik keresztben, innen is köszi az úriembereknek.
Gy2 18:48 #1285 Bubu9310 - Faragó Gábor : Game Over sajnos megállt az autó, a cél előtt pár méterrel.
Gy2 18:48 #1431 UmbieG23 - Gombás Gergő : Műtétből lábadozva vágtam neki az első körnek, de nem biztos hogy jó ötlet volt. Végig fáradtan, enerváltan vezettem, nem éreztem az autót, forogtam, beletorpantam a kigyorsításokba, stb. Alig vártam hogy vége legyen az első körnek, egyáltalán nem esett jól most.. holnapra talán összeszedem magam.
Gy3 18:47 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : OK Minden! Élvezzük nagyon.
Gy3 18:47 #858 Satoshi - Szilvási Patrick : Megvolt a szezon első borulása, sok időt buktam, de visszahozható szerintem.
Gy3 18:47 #1285 Bubu9310 - Faragó Gábor : A motor teljesítménye a béka feneke alatt van, a szakasz végén már alig poroszkáltunk, nem tudom eljutunk e a szervizig.
Gy1 18:45 #60 FerencLazar - Lázár Ferenc : Nagyon boldogok vagyunk hogy elkezdődött a bajnokság, idén egy Polo R5-el támadunk. Egy hosszú teszten vagyunk túl, úgy érzem sikerült belakni az autót. A gyors vége felé volt egy kis hibánk, megforogtunk egy 5 másodperc maradt benne.
Gy1 18:45 #858 Satoshi - Szilvási Patrick : Első checkpointnál kicsit besokalltam, azon kívül tiszta volt, kb. 6-7 mp-t buktam a hibával.
Gy1 18:45 #1285 Bubu9310 - Faragó Gábor : Nem mondanám, hogy jól kezdődött a Salgó, rögtön egy defekttel indítottunk. Kicseréltük + 1 perc, meg még kaptunk felet büntibe. Így már 3 perc most a hátrányunk. Ráadásul valami nagyobb kőnek odavertem az elejét, a motor elkezdett köhécselni.
Gy2 14:15 #14 ZsebeDavid - Zsebe Dávid : A végén elkaptunk egy fát, tolatni kellett..
Gy2 14:15 #1169 norbertokiss - Kiss Norbert : Szépen elfogytak a gumijaink a végére. Örülünk, hogy túl vagyunk az első körön.
Gy2 14:14 #437 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Amikor még kevesen indultak, lehet menni zöld szektorokat is...volt 2 is ... Hihetetlen...:D Tiszta... balhé mentes gyors volt...
Gy2 14:14 #534 Krisz_Vegh - Végh Krisztián : Az első bukkan jobbost próbáltam nem tövezni, erre külső íven megcsíptem a falat, ami eldobott. Eurosport WATTS Top 10 mozdulat az tuti... Kormányösszekötő tört vagy sérült és bal oldalon dupla defekt. Irányíthatatlan volt a kocsi, így benéztem még pár helyre, hogy összeszedjek egy jobb elsőt is :) Csoda hogy leértem....
Gy2 14:13 #39 B0T-B2006 - Bibók Roland : Nagyon óvatoskodunk, pont úgy, mintha egy szűzkislánnyal lenne az első randink. Annak idején úgy illett, hogy az első alkalommal nem toljuk be durván tövig, de ahogy látom, ezek a mai fiatalok már nem tartják ezt a szokást, aljas módon beteszik oda is, ahova elvileg nem kellene. Szóval, vágják a pályát ahol csak lehet.
Gy3 14:13 #1169 norbertokiss - Kiss Norbert : Jó volt, élveztem. Szerintem a gombászok is, de a stopper nem annyira.
Gy3 14:13 #437 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Nem lehet így élvezni a versenyt... tartunk tőle, hogy most már bármikor kaphatunk defektet... nem volt hiba... autó tökéletes...
Gy3 14:11 #39 B0T-B2006 - Bibók Roland : Meglepődtünk, mint Győzike a logikai játékon. Hazai pálya a Salgó Rally, de valahogy máshogy emlékszem a Keresztesi gyorsra. Elég sok a felhordás, kb, mintha murván mennénk. Jó volt egynek.
Gy1 14:11 #1169 norbertokiss - Kiss Norbert : Bemelegítésnek nem volt rossz. Pár helyen kicsit elspóroltuk...
Gy1 14:10 #437 Oakley78Photo - Strasser Gábor : Sziasztok... nagy reményekkel vártuk a bajnokságot, de ez a játék már nagyon közel tett ahhoz, hogy abbahagyjuk ezt az egészet... teljesen felesleges ennyi időt beáldozni arra, hogy az egyenesben a semmiért defektet kap az ember ! Ku... Nagyon mérgesek vagyunk... itt el is ment a verseny... lehet megint a +1percet csökkenteni...vicc..
Gy1 14:09 #796 Stinky3659 - Dolyák Róbert : Elég felemás lett, sajnos nem vagyok elmenő, de magamhoz képest , mint csak játék szerető, nem mentem rosszat....remélem kitart a végéig a szerencse, hogy ne törjem tk ra az autót.
Gy1 13:59 #39 B0T-B2006 - Bibók Roland : A navigátor casting nyertese ül mellettem, nagyon ügyes, tehetséges lány, nagyobb rész orosz, kisebb rész magyar, ezért csak épp annyira beszéli a magyart, hogy nem hal éhen.. Castingon nekem nem tűnt fel, hogy alig tud magyarul, más szempontokat vettünk figyelembe a kiválasztásnál.